Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот rhaegar » 18 дек 2023 09:23

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Аз още не мога да разбера какво по дяволите пречи на някой това, че Кирчо и Лена се ебат?

Пречи, понеже...

Имаш ли някакви доказателства, че Лена при работата си с ББР е ощетила с нещо държавата? Ако да, давай, ако не, само да се сърдиш че е назначена и след това е станала депутат, понеже се ебе с някой-ми намери си и ти някоя тета с връзки и стани депутат, кой те е спрял?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2023 09:28

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Аз още не мога да разбера какво по дяволите пречи на някой това, че Кирчо и Лена се ебат?

Пречи, понеже...

Имаш ли някакви доказателства, че Лена при работата си с ББР е ощетила с нещо държавата? Ако да, давай, ако не, само да се сърдиш че е назначена и след това е станала депутат, понеже се ебе с някой-ми намери си и ти някоя тета с връзки и стани депутат, кой те е спрял?

Пич, по-спокойно... Дадох просто най-елементарен пример за това, че у нас няма никаква свобода на словото. Смити ми вади аргументи пак от задните си части. И не, не е като да го въртят по медиите на Слави Трифонов или Волен Сидеров. Ми, не е същото. Едно е Лора Крумова, когато я покани в нейното студио, да й зададе директно въпрос, а съвсем друго е да й задава всякакви простотии, но не и конкретно, какво има там. Лора Крумова работи в една от основните телевизии, гледа се от много повече хора... А телевизията на Слави кой пък я гледа? Аз дори не знам, как се издържа... Пак повтарям. Едно е да я питат директно и тя да се върти на шиш, а съвсем друго е някакви хора като Веселина Томова да си правят анализи в АФЕРА.бг.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 дек 2023 09:41

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:
Drunken_Master написа:

Пречи, понеже...

Пич, по-спокойно... Дадох просто най-елементарен пример за това, че у нас няма никаква свобода на словото. Смити ми вади аргументи пак от задните си части. И не, не е като да го въртят по медиите на Слави Трифонов или Волен Сидеров. Ми, не е същото. Едно е Лора Крумова, когато я покани в нейното студио, да й зададе директно въпрос, а съвсем друго е да й задава всякакви простотии, но не и конкретно, какво има там. Лора Крумова работи в една от основните телевизии, гледа се от много повече хора... А телевизията на Слави кой пък я гледа? Аз дори не знам, как се издържа... Пак повтарям. Едно е да я питат директно и тя да се върти на шиш, а съвсем друго е някакви хора като Веселина Томова да си правят анализи в АФЕРА.бг.

Хипотетично си правиш телевизия. Всякакви проруски щуротии и алтернативни гледни точки им даваш зелена светлина. Изведнъж идва някой, който те дразни като Любо Жечев да речем. Длъжен ли си да му дадеш трибуна?

Аз по принцип не гледам новини, но ако гледах да речем по Нова и масово канеха Митрофанова и разни оркски утрепки, щях да сменя канала и да гледам другаде.

Пак давам пример със САЩ как е най-справедливо. Определени политически кръгове си плащат, за да пускат техните новини и така всеки си има ефирно време. В Нова и БТВ например едва ли руснаци си плащат, за да пускат техни неща, но разни американски НПО-та може и да хвърлят някой долар. Пазарна икономика.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2023 09:45

Някой по-адекватен, ако може да се включи... :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 дек 2023 09:48

Drunken_Master написа:Някой по-адекватен, ако може да се включи... :lol: :lol: :lol:

Е, недей да спираш да пишеш :( :lol: :lol: :lol:

Обясниха ти го с картинки. Не знам колко по-елементарно, че да достигне до теб 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 дек 2023 09:49

Soulen написа:
Drunken_Master написа:Някой по-адекватен, ако може да се включи... :lol: :lol: :lol:

Е, недей да спираш да пишеш :( :lol: :lol: :lol:

Ми, не... ръсиш пак някакви феноменални глупости. Не случайно го написах...
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 дек 2023 09:52

rhaegar написа:
Аз още не мога да разбера какво по дяволите пречи на някой това, че Кирчо и Лена се ебат? Да не е дошъл теб да опъне, ебаси? Наистина ли това има значение за някого? Има 6000 телевизии в тая държава, сигурно по някоя още се занимават с тая безсмислена глупост, намери я и си я гледай. Питай Делянски, може по тяхната още да се върти, те и без тва няма какво да дават.

А, нищо, какво да пречи. Просто гледаме как се реагира в белите държави като САЩ на такива ситуации.
Копирачи сме малко.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 дек 2023 09:55

Тук се спори на интересна тематика. Да, никой не е длъжен да работи адекватно и правилно в собствената си телевизия и служителите в нея се отчитат само и единствено на тоя, който им плаща - господин Пеевски и господин Прокопиев. Когато се научим да си плащаме от собствения джоб, като ,например, плащане на месечен абонамент на подкаст канали каквито имаме и в момента, тогава ще има и независима журналистика.
Последна промяна от delqnski47 на 18 дек 2023 09:57, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 дек 2023 09:56

delqnski47 написа:
rhaegar написа:
Аз още не мога да разбера какво по дяволите пречи на някой това, че Кирчо и Лена се ебат? Да не е дошъл теб да опъне, ебаси? Наистина ли това има значение за някого? Има 6000 телевизии в тая държава, сигурно по някоя още се занимават с тая безсмислена глупост, намери я и си я гледай. Питай Делянски, може по тяхната още да се върти, те и без тва няма какво да дават.

А, нищо, какво да пречи. Просто гледаме как се реагира в белите държави като САЩ на такива ситуации.
Копирачи сме малко.

Ние сме сигурно 100 години назад от тях, няма смисъл от такива сравнения. Виж най-малкото изборната активност там и тук и ще се види на колко точно хора им пука какво се случва в държавата.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 дек 2023 09:58

Soulen написа:
delqnski47 написа:
rhaegar написа:

Копирачи сме малко.

Ние сме сигурно 100 години назад от тях, няма смисъл от такива сравнения. Виж най-малкото изборната активност там и тук и ще се види на колко точно хора им пука какво се случва в държавата.

Тва е факт, там има закони, правиш си по лесно бизнес и т.н. Че са терористична държава е абсолютен факт, но за някои неща не можем да кажем че е черно, а то е бяло.
А иначе за някои неща си личи че сме 100 години назад. Тук некви им излизат компромати, а тва в САЩ вече щеше да има уволнения и зачеркване от политическата система с дебелия флумастер.
Последна промяна от delqnski47 на 18 дек 2023 09:59, променено общо 1 път.
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”