nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?
Аз също никого не харесвам и не одобрявам, но в случая (поне така мисля аз) трябва да изберем по-малкото зло. Или както казва народът: Ела зло, че без тебе по-зло!...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?
Captain Stottlemeyer написа:nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?
Аз също никого не харесвам и не одобрявам, но в случая (поне така мисля аз) трябва да изберем по-малкото зло. Или както казва народът: Ела зло, че без тебе по-зло!...
alexveselinov написа:Captain Stottlemeyer написа:nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?
И кое е по - малкото зло ?
FLANKER написа:TodorT написа:В БЪЛГАРИЯ официалният език е БЪЛГАРСКИ! Като не им изнаса да изчезват надолу по анадола! Там да си говорят на отвратителния език и да се молят на когото искат.... мами******.....evil:
+1000000!
Ботевъ Пловдивски написа:Балкански Орел написа:Както викат в онзи испански филм "Ние лъвове ли сме, или мухлювци ?" До кога ще търпим една незаконна партия да ни управлява вече 25 години ?
Докато повечето в деня на изборите викат "Всички са маскари!" и ходят на разходка, на риба, на сватба, на кафе, на кино, на фризьор, гледат мачове по тв-то или правят всичко друго, само не и да упражнят правото си на глас и да опитат да дадат друг наклон на държавата.
alexveselinov написа:Captain Stottlemeyer написа:nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?
KAT90 написа:alexveselinov написа:Captain Stottlemeyer написа:nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?
За някои малки партии.Колкото повече гласове има за малки партии, толкова по-малко проценти ще са за дпс...
Captain Stottlemeyer написа:KAT90 написа:alexveselinov написа:Captain Stottlemeyer написа:nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?
За някои малки партии.Колкото повече гласове има за малки партии, толкова по-малко проценти ще са за дпс...
Не е точно така.Гласовете за "малките" партии, които нямат шанс да влязат и съответно не влизат в парламента, се разпределят пропорционално между "големите" партии, така че все едно ти си хвърлил гласа си на вятъра...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта