Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Местан вдигна скандал на Диана Найденова и я обвини в монтаж

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2014 15:03

nikita 333 написа:Добре,а за кого да гласувам като никого не харесвам?

Аз също никого не харесвам и не одобрявам, но в случая (поне така мисля аз) трябва да изберем по-малкото зло. Или както казва народът: Ела зло, че без тебе по-зло!... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 27 сеп 2014 15:09

Captain Stottlemeyer написа:

Аз също никого не харесвам и не одобрявам, но в случая (поне така мисля аз) трябва да изберем по-малкото зло. Или както казва народът: Ела зло, че без тебе по-зло!... 8-)

И кое е по - малкото зло ?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 сеп 2014 15:42

Диана Найденова e подлога на ГЕРБ съответно и на ДПС, така че ще мълчи и ще изпълнява каквото й наредят техните господари !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 27 сеп 2014 15:51

alexveselinov написа:

За някои малки партии.Колкото повече гласове има за малки партии, толкова по-малко проценти ще са за дпс.Те си имат твърд електорат, който е около 15, даже 20% от местата в парламента при 2млн. гласоподаватели.При 5 млн. гласове ще имат 4-5%.Има обратна зависимост.Колкото по-малко гласували, толкова повече се места имат тези!
Последна промяна от KAT90 на 27 сеп 2014 15:54, променено общо 3 пъти.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 27 сеп 2014 15:52

FLANKER написа:
TodorT написа:В БЪЛГАРИЯ официалният език е БЪЛГАРСКИ! Като не им изнаса да изчезват надолу по анадола! Там да си говорят на отвратителния език и да се молят на когото искат.... мами******.....evil:

+1000000!

+10000000000
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Перловски

Re: Местан вдигна скандал на Диана Любенова и я обвини в монтаж

Мнениеот Перловски » 27 сеп 2014 15:57

Ботевъ Пловдивски написа:
Балкански Орел написа:Както викат в онзи испански филм "Ние лъвове ли сме, или мухлювци ?" До кога ще търпим една незаконна партия да ни управлява вече 25 години ?

Докато повечето в деня на изборите викат "Всички са маскари!" и ходят на разходка, на риба, на сватба, на кафе, на кино, на фризьор, гледат мачове по тв-то или правят всичко друго, само не и да упражнят правото си на глас и да опитат да дадат друг наклон на държавата.

Гл`пости.
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2014 16:04

alexveselinov написа:

Което ти прецениш - не си малък вече. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 сеп 2014 16:09

KAT90 написа:
alexveselinov написа:

За някои малки партии.Колкото повече гласове има за малки партии, толкова по-малко проценти ще са за дпс...

Не е точно така. ;) Гласовете за "малките" партии, които нямат шанс да влязат и съответно не влизат в парламента, се разпределят пропорционално между "големите" партии, така че все едно ти си хвърлил гласа си на вятъра... 8-)

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 27 сеп 2014 16:17

Местан е неприятен тип, ама тая сдрусла кърти мифките с наглостта си!

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 27 сеп 2014 16:26

KAT90 написа:
alexveselinov написа:

За някои малки партии.Колкото повече гласове има за малки партии, толкова по-малко проценти ще са за дпс...

Не е точно така. ;) Гласовете за "малките" партии, които нямат шанс да влязат и съответно не влизат в парламента, се разпределят пропорционално между "големите" партии, така че все едно ти си хвърлил гласа си на вятъра... 8-)

Зависи! Има много десни и леви партии, които надали ще ги прехвърлят на дупето.А и първата цел на всеки трябва да е да отстрани тази партия от политиката на страната.Пък после вече ще се види.И аз не обичам сегашните големи, но както казаха, по-малкото зло.Честно казано, ако дупето ги няма, нищо чудно другите да почнат да управлява като хората.Факт, е че и всички негативи отнасят другите партии, които са им заложници, а не дпс, която взима решенията.Май най-добре е елетронно пр-во без партии, а една система, която управлява, но и да е зависима от гражданите при взимането на решения!
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Върни се в “Свободна зона”