Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот pomiqrat » 12 дек 2023 21:24

Drunken_Master написа:
paceto написа:Супер, да си го приберат ако искат с първият кораб от Варна към Новоросийск.

А твоите хора ще си вземат ли и тоя на летците? Или да се съберем една русоробска тълпа и да го взривим?

Тази тема си я дъвкал в 18 форума и 10 сайта 589 пъти. Би трябваро да си разбрал разликата, ако дори си ниско интелигентен.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 дек 2023 21:24

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:
paceto написа:Супер, да си го приберат ако искат с първият кораб от Варна към Новоросийск.

А твоите хора ще си вземат ли и тоя на летците? Или да се съберем една русоробска тълпа и да го взривим?

Тази тема си я дъвкал в 18 форума и 10 сайта 589 пъти. Би трябваро да си разбрал разликата, ако дори си ниско интелигентен.

Айде, питам те... Много искам мнението ти по тоя въпрос. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 12 дек 2023 21:29

ReBorn1982 написа:Русия не ни е виновна, ние сме проскубан помияр и е нормално така да се държат с нас - като с боклук .... Виновни са нашите политици-пyтки, вечно влачещи се в нечии крака и лижещи подметки.

Така е, вината си е в нас, както писах и преди сами се поставяме в ролята винаги презрени от Запада и оплюти от Русия.

За съветския паметник отдавна писах, че съм за преместването му, личното ми мнение е, че на такова видно централно място трябва да има такъв внушителен паметник на наш национален герой или герои.

Но като абсолютна грешка смятам времето, по което се реши това да се прави. Този паметник трябваше да се премести или преди или след войната, а не точно сега, с което да озлобим Русия още повече към нас. Не знам дали сте забелязали, че западните медии вече почти се извъртяха на 180 градуса за руско-украинския конфликт и няма да се учудя един ден Европа пак да е търговска дружка с Русия.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 дек 2023 21:33

Colonelcassad написа:
ReBorn1982 написа:Русия не ни е виновна, ние сме проскубан помияр и е нормално така да се държат с нас - като с боклук .... Виновни са нашите политици-пyтки, вечно влачещи се в нечии крака и лижещи подметки.

Така е, вината си е в нас, както писах и преди сами се поставяме в ролята винаги презрени от Запада и оплюти от Русия.

За съветския паметник отдавна писах, че съм за преместването му, личното ми мнение е, че на такова видно централно място трябва да има такъв внушителен паметник на наш национален герой или герои.

Но като абсолютна грешка смятам времето, по което се реши това да се прави. Този паметник трябваше да се премести или преди или след войната, а не точно сега, с което да озлобим Русия още повече към нас. Не знам дали сте забелязали, че западните медии вече почти се извъртяха на 180 градуса за руско-украинския конфликт и няма да се учудя един ден Европа пак да е търговска дружка с Русия.

Ествствено, че най-големия паметник на най-централното място в столицата трябва да е на видна българска личност. Срам и позор е, че чак сега се сетиха и то само, за да се подмажат, а не по собствена инициатива да го направят още преди 20 години поне.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 дек 2023 21:34

Къв национален герой? Смити иска да имало паметник на царчето, тоя къв герой пък е? :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 дек 2023 21:37

Drunken_Master написа:
pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:

Айде, питам те... Много искам мнението ти по тоя въпрос. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Това, че искаш пак да ти напиша същото показва, че си изключително тъп.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 дек 2023 21:41

pomiqrat написа:Това, че искаш пак да ти напиша същото показва, че си изключително тъп.

Питам те, каква е разликата между двата паметника. Не помня някога, да си разсъждавал... изобщо. :lol: :lol:
Изображение

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 12 дек 2023 21:41

ReBorn1982 написа:Ами американизираме се .... всички гнусотии оттам попиваме. Това е "модерно", това идва от западна(ла)та "култура" ....

Не съм фен на комунизма, презирам го, но и това сегашното е пълна гнус. Мисля че всеки го вижда.

Ти пък кога си живял в комунизма?Я сподели впечатления и опит. :)

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 12 дек 2023 21:44

Drunken_Master написа:Къв национален герой? Смити иска да имало паметник на царчето, тоя къв герой пък е? :lol: :lol:

Националният герой е личност, приета за герой от цялата нация, без оглед на политически и обществени убеждения. Типичен пример за български национален герой е Васил Левски.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 дек 2023 21:45

Colonelcassad написа:
Drunken_Master написа:Къв национален герой? Смити иска да имало паметник на царчето, тоя къв герой пък е? :lol: :lol:

Националният герой е личност, приета за герой от цялата нация, без оглед на политически и обществени убеждения. Типичен пример за български национален герой е Васил Левски.

И ако някой трябва да има най-големия паметник е логично да е той. На видно място в центъра на София.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”