Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот wannabe » 15 яну 2015 18:38

GOLEADOR написа:1.ЕС имат нужда от ЮП.Украйна не е стабилен партньор и винаги може да врътне кранчето на газопровода към Европа.Що се отнася до вноса на горива от САЩ - няма лошо.Европа само може да спечели от появата на още един играч на петролния пазар.
2.За разделението на Украйна :След случката на Майдана нещата станаха необратими.Първо Янукович реагира неадекватно и се стигна до бунтовете в КИЕВ,а след това недоволството бе оглавено от крайни националисти и войната в Украйна стана неизбежна.Националистите тръгнаха да мачкат руснаците и това доведе до разделянето на страната.
3.Русия си е самодостатъчна,но е факт,че изостава технологически от запада,а вече и от изтока.Имат голям потенциал да се развиват,но не им се получава.Идея си нямам защо.Имат много умни и кадърни кадри,а като техника нищо качествено не произвеждат.
4.Срива на рублата и икономиката на Русия не е хубава новина.България нищо не печели от това,напротив,губим руснаците като туристи и купувачи на недвижими имоти в страната ни.

1) Защо ЕС има нужда от ЮП? Украйна досега не е врътвала нито веднъж крана... повече заявки за природен газ ли има?
2) без коментар
3) русия бмв-та произвежда ли? Банани?
4) печелим намаляяване на намесата им във вътрешните ни работи
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 яну 2015 18:39

Rafa написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Я да видим къде живее Асандж? Свободата на словото, а? Шарли, Дьондьо, тинтири-минтири свобода на словото. Баси промивката на мозъка!

Значи според теб русия е по-свободна от ЕС? Хората там живеят по-добре от ЕС? Имат по-добра икономика от ЕС? :lol:

Не само според него, а и според всеки нормално мислещ човек :!: Икономиката им може и да не е по-добра от тази на ЕС, но хората живеят в пъти по-добре и са по-щастливи 8-)

Значи в Русия е пълно с будали, които напскат Рая, а в Европа само Жерар Депардио е умен :lol: :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 яну 2015 18:41

diplomat написа:Споко пичове, бат Бойко го е измислил, ще изнасяме газ от пръдня и изпражнения, ще станем световен хегемон в тази сфера, вЕрвайте ми. :mrgreen: 8-)

Спирането на газа вече е факт! Да го видим сега картофа, какви ще ги къдри пак 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 яну 2015 18:45

Rafa написа:
diplomat написа:Споко пичове, бат Бойко го е измислил, ще изнасяме газ от пръдня и изпражнения, ще станем световен хегемон в тази сфера, вЕрвайте ми. :mrgreen: 8-)

Спирането на газа вече е факт! Да го видим сега картофа, какви ще ги къдри пак 8-)

Значи Русия наистина е мнима защитничка на славяните, не че ние сме славяни де :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 яну 2015 18:46

wannabe написа:
Rafa написа:
wannabe написа:
fcb_bg написа:Я да видим къде живее Асандж? Свободата на словото, а? Шарли, Дьондьо, тинтири-минтири свобода на словото. Баси промивката на мозъка!

Значи според теб русия е по-свободна от ЕС? Хората там живеят по-добре от ЕС? Имат по-добра икономика от ЕС? :lol:

Не само според него, а и според всеки нормално мислещ човек :!: Икономиката им може и да не е по-добра от тази на ЕС, но хората живеят в пъти по-добре и са по-щастливи 8-)

Значи в Русия е пълно с будали, които напскат Рая, а в Европа само Жерар Депардио е умен :lol: :lol: :lol:

Гениите затова са гении! Защото се отличават от стадото 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 яну 2015 18:47

wannabe написа:
Rafa написа:

Значи Русия наистина е мнима защитничка на славяните, не че ние сме славяни де :lol:

Тогава какво си тръгнал да ревеш? Нали си горд прабългарин ;) Като такъв, посрещни съдбата си, леко надупен в посока атлантическият океан 8-)Абе...няма какво да се дупиш леко, направо застани в стойка партер 8-)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 яну 2015 18:52

Rafa написа:
wannabe написа:
Rafa написа:
wannabe написа:

Гениите затова са гении! Защото се отличават от стадото 8-)

Не умните хора се съмняват винаги във всичко дори и в интелекта си. Простаците винаги си мислят, че са последна инстанция, че са гении. :oops:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 яну 2015 18:53

Rafa написа:
wannabe написа:
Rafa написа:

Тогава какво си тръгнал да ревеш? Нали си горд прабългарин ;) Като такъв, посрещни съдбата си, леко надупен в посока атлантическият океан 8-)Абе...няма какво да се дупиш леко, направо застани в стойка партер 8-)

Аз разлика от теб имам българско самосъзнание. Други държави не ми харесват, Станко :lol: Мен не ме бъркат северноазиатците. Другите славяни като сърбите тепърва ще го усетят :lol:
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 15 яну 2015 18:59

wannabe написа:Аз разлика от теб имам българско самосъзнание. Други държави не ми харесват, Станко :lol: Мен не ме бъркат северноазиатците. Другите славяни като сърбите тепърва ще го усетят :lol:

Ти може и за Наполеон Бонапарт да се мислиш (за теб това е нормално състояние на духа), ама това не променя факта, че ще изкараме зимата на студено заради така наречените ни партньори-евротолерастите :lol:

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 15 яну 2015 19:03

Rafa написа:
wannabe написа:Аз разлика от теб имам българско самосъзнание. Други държави не ми харесват, Станко :lol: Мен не ме бъркат северноазиатците. Другите славяни като сърбите тепърва ще го усетят :lol:

Ти може и за Наполеон Бонапарт да се мислиш (за теб това е нормално състояние на духа), ама това не променя факта, че ще изкараме зимата на студено заради така наречените ни партньори-евротолерастите :lol:

Защо заради нашите партньори-евротолерастите :lol: ние ли ще врътнем крана? Ние ли нападаме Украйна? :oops:
88 години СЛАВА

Върни се в “Свободна зона”