ronnie написа:банката едвам крета.
Това са абсолютни глупости...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ronnie написа:банката едвам крета.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
wannabe написа:аз искам да сте си като в последните 25 години - асансьор
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
bub написа:Колеги, някой от вас чувал ли е дали господин Василев ще ми подари акция?
Red_Neck написа:za nas e toj religiq написа:Не мога да разбера защо всеки се опитва да казва нещо , след като никой нищо не знаеБаси и пародията е станал тоя форум
банката била държавна , пък уж е фалирала , отбора и той фалирал , пък утре ще играе в ЛЕ
Вземете да правите разлика от желанията си и реалността бе хора , събудете се
Банката не е фалирала(за това ще отвори на 21 !) и поне 100 финансисти, политици и икономисти ти казаха, че Държавата застава зад нея - т.е. национализация!
Дали после ще последва продажба - един Господ знае. Най-вероятно някакво сливане ... ще видим.
El Commandante написа:wannabe написа:аз искам да сте си като в последните 25 години - асансьор
То ти можеш да искаш и Коко да те уреди за една вечер при Емилия,но желанията са едно,а реалността съвсем друго...
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Red_Neck написа:za nas e toj religiq написа:Red_Neck написа:za nas e toj religiq написа:Не мога да разбера защо всеки се опитва да казва нещо , след като никой нищо не знаеБаси и пародията е станал тоя форум
банката била държавна , пък уж е фалирала , отбора и той фалирал , пък утре ще играе в ЛЕ
Вземете да правите разлика от желанията си и реалността бе хора , събудете се
Банката не е фалирала(за това ще отвори на 21 !) и поне 100 финансисти, политици и икономисти ти казаха, че Държавата застава зад нея - т.е. национализация!
Дали после ще последва продажба - един Господ знае. Най-вероятно някакво сливане ... ще видим.
По закон , банката се национализира , само ако акционерите откажат или не могат да рекапитализират ! Така че кво казват едва ли има голямо значение! Нали знаеш че тук всеки казва нещо , ама дали е вярно на никой не му дремеТака че още никой не може да каже дали ще се национализира , поне не и докато останалите акционери не се съгласят ! На сила никой не може да я вземе банката от собствениците !
А защо от БНБ обявиха, че намаляват лихвите по депозитите в КТБ до " пазарните равнища"?
Някои новини трябва да се четат между редовете ....
При положение, че дори ВТБ се отказа ( Милен Велчев потвърди преди ден), ти как мислиш ..... дали акционерите ще имат нещо против Държавата да плати масрафа?
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта