При специализирана акция на ченгетата бе задържан за притежание на дрога кандидатът за общински съветник на ГЕРБ Петко Трендафилов Чучулски
GERB Ченгетата спипаха представител на ГЕРБ с дрога
Ченгетата спипаха представител на ГЕРБ с дрога
Специализираната полиция за борба с наркоразпространението направи ударна акция в пловдивско, при която бе заловен 29-годишния Петко Трендафилов Чучулски от с. Стряма. Спипан е с над 300 г амфетамини, както и електронна везна. Младият мъж е представител на управляващата партия, но вече определено “падна зад борда” от кораба, в който плаваше.
За случилото се координаторът на ГЕРБ Димитър Лазаров съобщи, че към Чучулски ще се подходи, както законът повелява. С това кабинета “Борисов” демонстрира, че въпреки оставащите 6 дни до изборите, техен човек ще си понесе наказанието. Смятат, че заловеният ще си направи самоотвод, защото е поел ангажимент към партията, подписвайки се за лоялност към нея. Точно поради тази причина, за да не петни името им, дори и да спечели поста за общински съветник, то няма да го заеме.
За момента Чучулски си остава в листата на ГЕРБ, тъй като според Изборния кодекс не се позволява промяна на кандидатите 6 дни преди датата на самия вот.
Всички материали, които са иззети по случая, са докладвани в окръжната прокуратура – Пловдив. Лазаров заяви още веднъж, че с действията си управляващите за пореден път доказаха, че не разпъват “политически чадър” над никого, дори и да е човек сред техните редици.
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Levskar_90
Ченгетата спипаха представител на ГЕРБ с дрога
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- arekusanderu
- Контакти:
Re: Ченгетата спипаха представител на ГЕРБ с дрога
И сигурно е пуснат на свобода,а дрогата е изчезнала...... 

FORZA CESENA !!!
Не че другите партии стават занещо, ама при ГЕРБ просто ги събират от кол и въже
пп ДПС поне имат някакви изисквания към кандидатите си - да са вишисти и т.н.

[center]
[/center]

Alex написа:Не че другите партии стават занещо, ама при ГЕРБ просто ги събират от кол и въже![]()
![]()
![]()
Ами то и този сигурно е бил препоръчан от баща си на Боко , и са гарантирали за него !!!
А пък уж мин. на вътрешните работи си взе отпуска за да е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ !!!
Смятайте как са си проучили кадрите и въобще дали са го правили или свтовноизвестния принцип на шуробадженащината е проработил !!!
Последна промяна от Pichichi на 18 окт 2011 21:43, променено общо 1 път.
Ама нали вие си ги избрахте, какво ревете сега?
Аз викам халал да са ви, балъци!
Аз викам халал да са ви, балъци!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Alex написа:Не че другите партии стават занещо, ама при ГЕРБ просто ги събират от кол и въже![]()
![]()
![]()
Иди в селата където има по 200 човека , от които 195 са турци и виж дали и те са висшисти

Аман от такива като теб , навсякъде има бурени

Пичове, не знам дали бащата на тоз момък го е препоръчал на Боко, но дядо му на момъка сигурно е АБПФК. Така че ГЕРБ=БКП.За сведение АБПФК значи Активен Борец Против Фашизма и Капитализма, а с.Стряма е известна в Пловдивско с това че от 200 къщи са излезли 20 партизанина и 2000 ятака.Така че в неделя пак гласувайте за БКП,ГЕРБ и т н.
И за кой да гласуваме,според теб,Чауш,за разклонението на БКП-ДПС ли?
Asterix написа:Alex написа:Не че другите партии стават занещо, ама при ГЕРБ просто ги събират от кол и въже![]()
![]()
![]()
Иди в селата където има по 200 човека , от които 195 са турци и виж дали и те са висшисти![]()
Аман от такива като теб , навсякъде има бурени
Първо, бил съм в ГЕРБ! (така че знам за какво говоря)
Второ, израстнал съм в "смесен" район с преобладаващо мюсулмаско население!
Трето, можеш ли да обясниш "аман от КАКВИ като мен"???????? (все пак това е форум, не е нужно да обиждаш хората с менние различно от товето, а в случая и с доста по-компетентно) Като ти е писнало от такива... просто не пиши във форума

[center]
[/center]

nikswn написа:И за кой да гласуваме,според теб,Чауш,за разклонението на БКП-ДПС ли?
Лично аз няма да гласувам за никой

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване