tevez написа:misho0yy написа:FM = FIFA Manager или Football Manager
Football Manager
а ФИФА М добра ли е че AMG написа 1 и я пуснах да се сваля или по-добре Футбол М
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tevez написа:misho0yy написа:FM = FIFA Manager или Football Manager
Football Manager
misho0yy написа:tevez написа:misho0yy написа:FM = FIFA Manager или Football Manager
Football Manager
а ФИФА М добра ли е че AMG написа 1 и я пуснах да се сваля или по-добре Футбол М
tevez написа:Всеки си има вкус,моя естествено е,че Футбол Мениджър е много по-добър от Фифа Мениджър.Мисля,че доста хора ще ме подрепят за това коя от двете игри е по-добра.Футбол Мениджър играя от 3 години и това е играта,която цяла година да я играя няма да ми омръзне и като дойде септември месец почвам да следя кога ще излезе новия.Просто е с класи над Фифа Мениджър според мен.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Подкрепям напълно. Фифа 12 вече ми омръзна, а я играх няма и месец. Докато Футбол Мениджър е нещо друго... Него го играя с месеци преди да ми омръзне и да сменя отбора.
misho0yy написа:fr3ak_boy написа:Подкрепям напълно. Фифа 12 вече ми омръзна, а я играх няма и месец. Докато Футбол Мениджър е нещо друго... Него го играя с месеци преди да ми омръзне и да сменя отбора.
Тя не е ФИФА 12 а е ФИФА Мениджър две различни игри са. Или просто вместо ФИФА Мениджър си написал ФИФА 12
AMG написа:misho0yy написа:fr3ak_boy написа:Подкрепям напълно. Фифа 12 вече ми омръзна, а я играх няма и месец. Докато Футбол Мениджър е нещо друго... Него го играя с месеци преди да ми омръзне и да сменя отбора.
Тя не е ФИФА 12 а е ФИФА Мениджър две различни игри са. Или просто вместо ФИФА Мениджър си написал ФИФА 12
Има си и ФИФА 12. Аз лично в момента я играя, но ми писва. Там предимството е, че си играеш мачовете, което за мен е от голямо значение.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта