megan fox написа:Blue_Girl написа:TodorT написа:Блу, ти лягаш от 1 часот има-няма 60 мин. викаш Лека вечер или лека нощ
Жал ме е да ви оставя, без моят контрол!
Ти себе си не можеш да контролираш - риташ някакви столове, а за нас мислиш...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Blue_Girl написа:TodorT написа:Блу, ти лягаш от 1 часот има-няма 60 мин. викаш Лека вечер или лека нощ
Rivaldo10 написа:Да, лягай най-накрая. Кракът ти трябва да почива. Те и двете днес са се изпоконтузили...
megan fox написа:TodorT написа:megan fox написа:Добре де, сега всичките ще изполягат, а аз сам ще трябва да се боря с бирата..., мен пак ме гони безсъния... Като обяснях днес през деня, че е трябвало да стана вампир... май съм бил напълно прав
Е, ще ти правя коНпания още поне 30 мин.... макар, че утре трябва да стана най-късно в 9:00, че имам ангажимент ....
Нещо за донаебаване?![]()
Blue_Girl написа:Rivaldo10 написа:Да, лягай най-накрая. Кракът ти трябва да почива. Те и двете днес са се изпоконтузили...
Мале, че си загрижен за нас!
TodorT написа:Blue_Girl написа:Rivaldo10 написа:Да, лягай най-накрая. Кракът ти трябва да почива. Те и двете днес са се изпоконтузили...
Мале, че си загрижен за нас!
Е, не стига, че сте 2 моми във форума, ами и да не е загрижен....
fabregas_949 написа:Лягай!![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Имаше още 1 мацка, но изчезна някъде.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта