Blue_Girl написа:Нещо по други да се намираха, в тоз забутан магазин?
Давидоff gold, но от него ти не давам, че ще почнеш да пращаш колелца към коляновия вал. Да го не повредиш още

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Нещо по други да се намираха, в тоз забутан магазин?
Blue_Girl написа:TodorT написа:Блу, Мегън ти се кани да те задмине по мнения.... кажи ми, че няма да се дадеш лесно
Споко, ше му дам път и после да му мисли!
megan fox написа:TodorT написа:Блу, Мегън ти се кани да те задмине по мнения.... кажи ми, че няма да се дадеш лесно
Не може да ме спре..., сега когато прописах и в тази тема няма шанс. А преди това вървяхме успоредно, добре, че ме нямаше известо време във форума, че ми дръпна с около 1500 мнения, а аз вече яко стопих разликата!
TodorT написа:Блу, Мегън ти се кани да те задмине по мнения.... кажи ми, че няма да се дадеш лесно
Rivaldo10 написа:TodorT написа:Блу, Мегън ти се кани да те задмине по мнения.... кажи ми, че няма да се дадеш лесно
Ние с теб ще атакуваме от засада.Мадридиста ще ни добави по една цифричка и сме готови.
milan199440barca написа:Blue_Girl написа:Нещо по други да се намираха, в тоз забутан магазин?
Давидоff gold, но от него ти не давам, че ще почнеш да пращаш колелца към коляновия вал. Да го не повредиш още.
megan fox написа:Blue_Girl написа:TodorT написа:Блу, Мегън ти се кани да те задмине по мнения.... кажи ми, че няма да се дадеш лесно
Споко, ше му дам път и после да му мисли!
Т.е. искаш да ти утъпча пътечката, а ти да минеш като царица триумфално, така ли?
Blue_Girl написа:milan199440barca написа:Blue_Girl написа:Нещо по други да се намираха, в тоз забутан магазин?
Давидоff gold, но от него ти не давам, че ще почнеш да пращаш колелца към коляновия вал. Да го не повредиш още.
Виктори ултра, примерно?
megan fox написа:Добре съм... днес съм в прекрасно настроение... преди малко обачен един ман*ал ме нервира супер много и ....
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта