Blue_Girl написа:Колко да го мажа с това мазило?
Имам предвид, коляното.
Сега като ти го донесат, преди лягане пак и утре сутрин, само ако имаш нужда, т.е. ако все още те наболява.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Колко да го мажа с това мазило?
Имам предвид, коляното.
megan fox написа:would написа:Мегане, Блуто е незаменима част от форума, затова всички се притесняват за нея
Блуто просто стана като талисман във форума...
Не случайно само тя и Мони ми имат скайпа от целият форум, нищо, че десетки хора са ми го искали...![]()
![]()
megan fox написа:Blue_Girl написа:Колко да го мажа с това мазило?
Имам предвид, коляното.
Blue_Girl написа:megan fox написа:Blue_Girl написа:Колко да го мажа с това мазило?
Имам предвид, коляното.
Сега като ти го донесат, преди лягане пак и утре сутрин, само ако имаш нужда, т.е. ако все още те наболява.За всеки случай го вземи на работа, защото ако цял ден си на крак... в един момент ще почне да те наболява.
milan199440barca написа:Кой не пие и шише не вее, той за Блу-то не милее!
megan fox написа:Blue_Girl написа:would написа:Меган, лошото е че нашите отбори трябва да продават, за да се издържат пример Жоазиньо и Дембеле.Ето, ЦСКА взеха 2 ма играчи - Зику и Мораес, с които искаха да атакуват групите, но не стана.
Блу, утре сутрин отиди на лекар да те види
Утре сутрин имам други задачки за вършене.
После ще видя!
Утре сутрин няма да имаш нужда от лекар, споко.
Стига я коркахте и вие. Като малките деца сте... като сте били хлапета при всяко падане пред блока, при всяко обелено коляно ли вашите са ви мъкнали на лекар?!
megan fox написа:Не случайно само тя и Мони ми имат скайпа от целият форум, нищо, че десетки хора са ми го искали...![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], tmanolov и 10 госта