Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 18 дек 2021 12:26

Не съм Мечо Пух,ама - колкото повече - толкова повече...
https://www.betano.bg/

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 дек 2021 15:22

За българските мачове и залог двата отбора да получат жълти картони няма. Трето качество хора
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2021 16:23

Като си знаем съдийството - нормално.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 дек 2021 10:45

Палмс бет са пуснали нова игра, явно искат да са конкурентноспособни на игрите на 8888. Та, играта е за 20 лева безплатен залог, като всеки ден в продължение на 15 дни ще пускат подбран от тях мач за залог, днес сефтето е Манчестър Сити - Лестър: За да се възползваш от бонуса, направи залог на срещата, при следните условия:
1 20 лв. мин. залог

2 1.60 минимален коефициент

3 Единичен или множествен залог, направен преди началото на срещата или на живо
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 26 дек 2021 12:07

TristaNNN написа:Палмс бет са пуснали нова игра, явно искат да са конкурентноспособни на игрите на 8888. Та, играта е за 20 лева безплатен залог, като всеки ден в продължение на 15 дни ще пускат подбран от тях мач за залог, днес сефтето е Манчестър Сити - Лестър: За да се възползваш от бонуса, направи залог на срещата, при следните условия:
1 20 лв. мин. залог

2 1.60 минимален коефициент

3 Единичен или множествен залог, направен преди началото на срещата или на живо

Уинбет имат подобна оферта,както и Алфауин....даже Сезам са се престрашили за лайв залог на Ман Сити да дадат 20 бонус-игри...ама на 20 ст.
Жътва.
Но на 'осмиците' не могат да се опрат - днес два фрийбета - единия 25 лв,другия - между 30 и 100 лв (в зависимост какво ти се падне от кутията)
Последна промяна от mizantrop на 27 дек 2021 13:35, променено общо 1 път.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 27 дек 2021 13:32

Много добре се получи с офертата на Алфауин ''голов празник''....предложиха по 3 лв бонус за всеки отбелязан гол във Висшата лига на Боксинг дей....и въпреки трите отложени мача,в останалите паднаха цели 26 гола.
Сега тези 84 лв трябва да се превъртят 4 пъти на 1,60 коеф.

Longjohn
Контакти:

Мнениеот Longjohn » 28 дек 2021 17:24

Здравейте,
някой знае ли други букмейкъри освен нашите българските , които да приемат българи и да има достъп до тях.
Тези вече са познати
Efbet, palmsbet, winbet, 8888, sesame и алфата. бет365 бвин
Тези вече не ме искат. Много скучни дни настанаха.....

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 29 дек 2021 09:40

Longjohn написа:Здравейте,
някой знае ли други букмейкъри освен нашите българските , които да приемат българи и да има достъп до тях.
Тези вече са познати
Efbet, palmsbet, winbet, 8888, sesame и алфата. бет365 бвин
Тези вече не ме искат. Много скучни дни настанаха.....

Betsafe и Sbobet. В тези съм регистриран.
Sbobet са азиатски, но са подобни на Pinnacle с ограничен брой пазари и още по-ограничено на живо. Но поне не лимитират.
Betsafe доколкото си спомням ми искаха само снимка на дебитната карта за верификация, май същото беше и при Сбо, айляшка работа. От Сбо-то обаче ще чакаш 7+ дни, докато ти дойдат пари при теглене. И за двата ти трябват мирър-и или ВПН.
Ето ти мирър за Бетсейф:
https://www.betsafe69.com/en/?from=_I56 ... e=10061205

Има едни Melbet, 22bet, които са с една и съща платформа като руския 1Xbet, обаче дали споделят само обща платформа и имат различни собственици, или и на трите собственика им е един и същ не знам. Ако е второто, далеч от тях. Иначе тея трите са букитата с най-богати пазари от всички налични. Има изключително разнообразие там.
[offtopic][/offtopic]

Longjohn
Контакти:

Мнениеот Longjohn » 29 дек 2021 19:36

Благодаря ти Bubka. Тези двата - SBO и Betsafe не знаех че има достъп до тях. А другите руските - " бегай дауече ".
Betsafe - лимитират ли ?

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 29 дек 2021 20:03

Longjohn написа:Благодаря ти Bubka. Тези двата - SBO и Betsafe не знаех че има достъп до тях. А другите руските - " бегай дауече ".
Betsafe - лимитират ли ?

Някъде назад в темата king-а беше описал скандинавските сайтове - Бетсейф е от тях....пишеше че лимитират.Аз имам рег от 10 години при тях,но горе-долу и оттогава не съм залагал там.
Бетано ще отворят сигурно на 1 Януари,но много по-важно е да пуснат скоро Спортингуин - заради борсата....но като гледам Спортингбул спряха страницата си,значи сигурно наближава да заработи уин-а.
Всеки момент ще отвори и един друг дребен бг сайт - Inbet.com....няма да е и той стока де.
И нещо любопитно от мен - има един сайт за прогнози Pecheli.net....едно време издаваха и вестник,имам някой и друг брой...после съм се регнал в сайта им,и отвреме-навреме като си вляза в електронната поща,гледам - пращат ми ежедневни мейл прогнози...аз не влизам всеки ден в пощата си,и те се трупат и обикновено ги трия накуп....обаче напоследък отворих някое и друго писмо от тях - последните им 5-6 прогнози са безупречни,дават един мач с коеф. между 1,5 и 1,8 някъде,оняден бяха прогнозирали - Брайтън - Брентфорд - 1,на другия ден Беершот - Андерлехт - двойка на 1,50 (гледам,завършил 0-7),преди две седмици бях отворил една събота мейла им,беше руски мач Ахмат - Урал - 1,75 за единица,завърши 4-1...сега са дали за довечера Ковънтри - Милуол - единица на 1,70.....не знам,не ги отварям всеки път,може пък да се е случвало все на успешните им прогнози да съм попадал....но доста приятна успеваемост май имат....ако някой играе такива глупости де.

Върни се в “Свободна зона”