Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Местни избори или за (без)принципната политика на ГЕРБ

Мнениеот slavia_forever » 20 авг 2011 22:35

marmi52 написа:Виж, не искам да влизам в полемика с теб. Статутът ми е различен от твоя в Гонг, а и все пак сме слависти и не трябва да се конфронтираме. Още повече, че като цяло сме на едно мнение за миналото.

Няма конфронтация, просто обсъждаме вижданията си в един нормален диалог. Аз поне така мисля. Статутът ми няма нищо общо с разговора ни. Аз съм напълно обикновен човек, който почиства форума, за да бъде той по-приятен за теб и за всички, чиито изяви са градивни и не целят конфронтации.
marmi52 написа:Да, прав си за всичко, което си изброил, но ако аз започна да изброявам недостатъците на днешното време, на днешната система и на днешна България, вероятно ще направя списък тройно по-дълъг от твоя. ;)

Аз поставих акцента, че това, което е в момента, с колкото и дълъг негативен списък да е, е един резултат. А този резултат наистина, меко казано не е носител на добро. Творците му обаче са абсолютно същите тези, които създадоха 10-ти ноември, планирали го още от края на седемдесетте години и в осемдесетте на миналия век!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 авг 2011 05:08

slavia_forever написа:
marmi52 написа:Да, прав си за всичко, което си изброил, но ако аз започна да изброявам недостатъците на днешното време, на днешната система и на днешна България, вероятно ще направя списък тройно по-дълъг от твоя. ;)

Аз поставих акцента, че това, което е в момента, с колкото и дълъг негативен списък да е, е един резултат. А този резултат наистина, меко казано не е носител на добро. Творците му обаче са абсолютно същите тези, които създадоха 10-ти ноември, планирали го още от края на седемдесетте години и в осемдесетте на миналия век!

8-)

Съгласен ! Само бих допълнил: "със знанието на новите господари и в договорка с тях."
Ако това не го признаваш, значи точно тук се разминаваме във вижданията си. Иначе с всичко друго написано от теб съм напълно съгласен !
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 авг 2011 16:18

marmi52 написа:
slavia_forever написа:

8-)

Съгласен ! Само бих допълнил: "със знанието на новите господари и в договорка с тях."
Ако това не го признаваш, значи точно тук се разминаваме във вижданията си. Иначе с всичко друго написано от теб съм напълно съгласен !

Не бих могъл да отрека. Господарите на света са ционистките кръгове, съсредоточени, както основно в Америка и Русия, така и по целия свят. Те определят икономиките, политиките на отделните държави, така и кризите и войните. Гледам много хора обвиняват американците, че са окупатори за Ирак, Сърбия и т.н. Но никой не вижда, как Русия подкрепя Китай за да не може нито една страна да направи проблем на Китай, затова, че станаха абсолютна икономическа империя, благодарение на крадене на проекти, правене от вече патентовани стоки, техни копия или подобия с евтини материали и робски безплатен труд, благодарение на което целия свят е залят с продукти-боклуци, от които нямат полза нито крайните потребители, а и развитието на икономиките на отделните държави. Както и всички комунистически държави, неспособни да създадат качествени продукти, така са и Китай. Но те са достатъчно големи икономически и чрез колосални лобита, за да си позволяват да крадат продукти и патенти и да ги развалят и да пускат своите евтини и некачествени варианти, които се потребяват от тези, които не могат да си позволят скъпи стоки, не държат на качеството, а водеща е цената. За Господарите на света може да се чете в детайли в подчертано много интересни фактологически книги на Георги Ифандиев:

[wrapimg=]http://knigibg.com/img/0007/big/3454_1.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://i4.helikon.bg/101/116310z.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://i1.helikon.bg/806/31677z.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://i4.helikon.bg/892/31557z.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://i3.helikon.bg/387/151409z.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.bgbook.dir.bg/bookimg/18593.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://i5.helikon.bg/135/31352z.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://i3.helikon.bg/603/127612z.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://i5.helikon.bg/290/145061z.jpg[/wrapimg]

Аз не исках да отварям темата за масонството в България и по принцип, защото това е една много обширна тема.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2011 16:32

Русия се страхува от Китай и нахлуването и в Русия и не Китай е съюзник на Русия, а Русия на Китай. Цзян Цзъмин декларира през 1995 г., че Китай няма нужда да сключва съюз с която и да било друга държава.Китай не се нуждае от формални съюзи и че другите държави ще разберат, че е в техен интерес да си сътрудничат с Китай.

Хегемония на Китай в Източна Азия застрашава интересите на Русия в икономическо, демографско и военно отношение. Икономическата динамичност на Китай се разпростира в Сибиp, а руснаците в Сибир все повече смятат, че бъдещето им е свързано по-скоро с Източна Азия, отколкото с европейска Русия. Застрашителна за Русия е китайската имиграция в Сибир, като Руският министър на отбраната Павел Грачов предупреждава: „Китайците са на път да осъществят мирно завоюване на руския Далечен изток.“ Висш руски служител от Службата за имиграция заявява в тон с гореказаното: „Трябва да се противопоставим на китайския експанзионизъм. Към това трябва да се добави, че развиващите се икономически отношения на Китай с бившите съветски републики в Централна Азия могат да изострят отношенията с Русия. Китайската експанзия може да прерасне и във военна, ако Китай реши, че може да се опита да си отвоюва Монголия, която руснаците откъснват от Китай след Първата световна война и която в продължение на десетилетия е руски сателит. В определен момент „жълтите орди“, които тормозят въображението на руснаците още от времето на монголското нашествие, могат отново да станат реалност.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 авг 2011 16:35

Ето затова не исках да се разпростирам в масонско-ционистката тема и Световното правителство. ;)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2011 16:36

slavia_forever написа:Ето затова не исках да се разпростирам в масонско-ционистката тема и Световното правителство. ;)

Извикайте Бижутера :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 авг 2011 17:28

Марми ,мине-немине и ти пак почнеш да плюеш срещу ГЕРБ.

Знаем вече твоята позиция.Не ни я припомняй през 3 седмици..... ;)

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 авг 2011 20:06

ЕМИЛ написа:Марми ,мине-немине и ти пак почнеш да плюеш срещу ГЕРБ.

Знаем вече твоята позиция.Не ни я припомняй през 3 седмици..... ;)

8-)

Защо да "плюя" ?! :roll: Аз просто вадя факти, които не говорят добре за ГЕРБ.
Да не би аз да съм им избирал на ГЕРБ кого да подкрепят във Варна и в Сливен ? :roll:
Темите ми са различни. В тях има много истина, подкрепена от факти.
А, вие да не искате да върнете член 1-ви от Конституцията на България за ръководната роля на партията и за срастването и с държавата ? :roll:
ГЕРБ са партия и подлежат на критика като всяка партия. Свиквайте с тази мисъл ! ;)

[/center]

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 22 авг 2011 22:53

Марми, не те виждам да вадиш ФАКТИ за БСП, които са основен опонент на ГЕРБ и втора политическа сила..когато поченеш да вадиш ФАКТИ за БСП, ДПС и Атака, тогава можеш да ми говориш за "позиция", "мнение", "факти". До този момент си просто един платен писач - ето това е ФАКТ!

Даааам.. почнах да чета старите ти мнения във форума.. абсолютен комуняга... и ти общевам, че ще продължавам да чета.. само в първите ти няколко страници от мнения през 2009 когато си регистиран се говори, колко лоши били американците , как руснаците били братски народ и т.н.. Ето и един цитат, в който е намесен и Слави Трифонов, който сега ти едва ли не промотираш с тема за книгата на сценаристите му!

marmi52 написа:Аз помня и други времена, когато Грую и Пенка, колкото и прости хора да бяха, имаха време за децата си. По някой шамар да им ударят, по някое ухо да им издърпат и да им кажат, че така не бива и овреме да ги направят хора ...
С годините Грую и Пенка заети изцяло с ежедневната борба за оцеляване загубиха времето за децата си. Те растат "възпитавани" от "Шоуто на Слави" и други подобни, където учителят е представен в най-добрия случай като дебил, а темите за образование, наука, ценностна система са заместени от тези за секс, пиянстване и т.н. Децата са като попивателна - каквото видят и го повтарят ! Смятат, че всичко, което се дава по телевизиите е правилно и добро ! Същата държава, която принуди родителите да се откъснат от децата си, борейки се ежедневно за хляба, дава унизителни заплати 20 години на учителите ... Един учител ходи с 5 лева джобни на ден, а едно дете на богати родители в 3-ти клас с 50-100 лева джобни на ден ...
Има и още много "заслуги" на държавата за днешното положение ...
Не съм съгласен, че държавата това сме ние ! Държавата това е системата и нейните държавни органи, ... както и много други компоненти, сред които на последно място са гражданите ...

Даааам.. лъха на откровен комуняга... и ЛОШИЯ СЛАВИ... който развращава децата... но сега е пуснал ЕДНА МНОГО ГОТИНА КНИГА!

viewtopic.php?f=53&t=87717

И понеже, знам че комунягата като го затапиш ти казва , че си от ГЕРБ, отново ще ти повторя, че нито съм от ГЕРБ нито ще гласувам за ГЕРБ в София и за президент!

Да не пропусна да добавя, че Марми52 се представя за безпартиен родолюбец! :mrgreen: :mrgreen: :) :)

Модераторите да се САМОСЕЗИРАТ :D и да изгонят пропагандатора от ФОРУМА!!!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 23 авг 2011 22:38

8-)

Phoenix,
бръщолевиш откровени глупости, на които сам си вярваш. Даваш оценки за хора, които не познаваш. На всичко отгоре като един истински комуняга и милиционер призоваваш да ме изгонят от форума, само защото моите мнения не ти харесват и не ти изнасят.
Извадил си някакво мое мнение отпреди 2 години и какво от това ? Къде видя разминаването ? Аз и сега имам негативно мнение за Слави Трифонов, когото за разлика от теб имам НЕудоволствието да познавам лично ...
Това, че съм пуснал тема за книгата на сценаристите му, съвсем не означава, че харесвам тези момчета. Знам техния произход, знам кои са родителите им и се досещам защо бяха част от "избраните" ...
Разбира се, че ще харесвам повече руснаците, отколкото американците. Всеки нормален българин предпочита белите руснаци, които имат твърде много общи неща с нас, пред черните американци от далечна Америка ...
Тук също съм последователен в отношението си и не съм го променил с годините.
Ти, имаш ужасно ограничено мислене, което напомня това от тоталитарното миналото.
За теб всеки, който харесва повече руснаците като народ от американцитя е комунист. :shock:
Е, аз НЕ съм комунист и никога не съм бил нито член на тази партия, нито симпатизант на БКП или БСП.
Това обаче не ми пречи да харесвам руския народ повече от янките !
Да ти отговоря и на другия въпрос. Докато са в опозиция няма да критикувам БСП или ДПС. Те имат достатъчно много критици, откакто паднаха от власт. :lol:
Подозирам обаче, че същите тези техни днешни критици, до вчера са ги боготворяли, както днес боготворят Кралят Слънце - Бойко Борисов ... :lol:
Те винаги са със силните на деня.
Бих могъл и за любимия ти Иван Костов да ти кажа много неща, но не ми се занимава просто с това. Ти си безнадежден случай ... :lol:

[/center]

Върни се в “Свободна зона”