marmi52 написа:Виж, не искам да влизам в полемика с теб. Статутът ми е различен от твоя в Гонг, а и все пак сме слависти и не трябва да се конфронтираме. Още повече, че като цяло сме на едно мнение за миналото.
Няма конфронтация, просто обсъждаме вижданията си в един нормален диалог. Аз поне така мисля. Статутът ми няма нищо общо с разговора ни. Аз съм напълно обикновен човек, който почиства форума, за да бъде той по-приятен за теб и за всички, чиито изяви са градивни и не целят конфронтации.
marmi52 написа:Да, прав си за всичко, което си изброил, но ако аз започна да изброявам недостатъците на днешното време, на днешната система и на днешна България, вероятно ще направя списък тройно по-дълъг от твоя.
Аз поставих акцента, че това, което е в момента, с колкото и дълъг негативен списък да е, е един резултат. А този резултат наистина, меко казано не е носител на добро. Творците му обаче са абсолютно същите тези, които създадоха 10-ти ноември, планирали го още от края на седемдесетте години и в осемдесетте на миналия век!