megan fox написа:Или да се изтрие СПАМ темата... Тогава дали ще й останат и 5000 мнения?
тогава това ще е удар по всички ни и най-вече по Ицо Бижуто
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
megan fox написа:Или да се изтрие СПАМ темата... Тогава дали ще й останат и 5000 мнения?
ЕМИЛ написа:megan fox написа:Или да се изтрие СПАМ темата... Тогава дали ще й останат и 5000 мнения?
тогава това ще е удар по всички ни и най-вече по Ицо Бижуто
TodorT написа:Еленктриковото жълто е много, много светло жълто....
Кашчей написа:
Начи...Има сигнално жълто, и електриково синьо, обаче електриково жълто не съм срещал досега
megan fox написа:Е не и за мен... аз да имам не повече от 200-300 мнения в тази тема.
Кашчей написа:Начи...Има сигнално жълто, и електриково синьо, обаче електриково жълто не съм срещал досега
megan fox написа:ЕМИЛ написа:fabregas_949 написа:Момчета скоро стигаме Блуто...
[offtopic]Ако всички си съберем мненията естествено...[/offtopic]
ц .тя е феномен .Само БАНан ще оправи работата
Или да се изтрие СПАМ темата... Тогава дали ще й останат и 5000 мнения?
fabregas_949 написа:
Спам темата съдържа малка част от мненията. За нея всяка тема е спам тема.Трябва да се изтрият всички теми.
Rivaldo10 написа:fabregas_949 написа:
Спам темата съдържа малка част от мненията. За нея всяка тема е спам тема.Трябва да се изтрият всички теми.
Бях тръгнал да пиша същото, но се отказах и не го пратих.
milan199440barca написа:Кашчей написа:Начи...Има сигнално жълто, и електриково синьо, обаче електриково жълто не съм срещал досега
Електриково жълто има в "Надежда" или в Суходол, по дрехите на някой кабелджия, който се опитва да хване филм с Роми Шнайдер по "мрежата".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта