AnalBreaker написа:Има ли в менюто ви мамалига с утеха? Двойна ми дайте за Борисова сметка. Всичко изхарчих не знаех цената вече със Левски сме във ла*ната
На половина-продължавай де!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:Има ли в менюто ви мамалига с утеха? Двойна ми дайте за Борисова сметка. Всичко изхарчих не знаех цената вече със Левски сме във ла*ната
fabregas_949 написа:waranty написа:megan fox написа:
Явно обичаш да ти е е топло. Аз не мога да издържам... потя се като Зидан (предполагам ви е правило впечатление как още след първите 5 минути и вече от него се стичат реки от пот) и като цяло жегата много ме смазва! За сметка на това обичам студа и мога да издържам много на студено. Перфектните температури за мен са 18-20 градуса и тогава си ходя по тениска. Зимата редовно спя на отворен прозорец и пускам отоплението в спалнята ми само когато имам гостенки.
В момента се потя по същия начин,обаче нямам избор,а и трябва да седя се пак ми е последния ден
И при мен е същото. Ако бях Господ, щях да направя така че цяла година да е зима. Най-високите температури щяха да са до 20 градуса ако съм милостив, повече от това не издържам...
THE G.A.M.E написа:Ае дали ще има билети за мача на Левски с Ботев Вр. ? ...![]()
За три дена ще съм в София, та може да намеря време да ида до "Герена" ...
Най малкото да викна едно оставка с разбирачите от сектор А ...![]()
Ама ме е страх, че няма да могат да се намерят билети ...![]()
Сигурно много хора ще отидат, та за т'ва ...
Rivaldo10 написа:THE G.A.M.E написа:Ае дали ще има билети за мача на Левски с Ботев Вр. ? ...![]()
Някой е пуснал слух, че ще се иска оставката на Гонзо и билетите вече са изкупени!
THE G.A.M.E написа:Ае дали ще има билети за мача на Левски с Ботев Вр. ? ...![]()
ЕМИЛ написа:AnalBreaker написа:Има ли в менюто ви мамалига с утеха? Двойна ми дайте за Борисова сметка. Всичко изхарчих не знаех цената вече със Левски сме във ла*ната
това авторски текст ли е ?
Blue_Girl написа:AnalBreaker написа:Има ли в менюто ви мамалига с утеха? Двойна ми дайте за Борисова сметка. Всичко изхарчих не знаех цената вече със Левски сме във ла*ната
AnalBreaker написа:ЕМИЛ написа:AnalBreaker написа:Има ли в менюто ви мамалига с утеха? Двойна ми дайте за Борисова сметка. Всичко изхарчих не знаех цената вече със Левски сме във ла*ната
това авторски текст ли е ?
ДаBlue_Girl написа:AnalBreaker написа:Има ли в менюто ви мамалига с утеха? Двойна ми дайте за Борисова сметка. Всичко изхарчих не знаех цената вече със Левски сме във ла*ната
Ей сега! Трябваше да прекъсна и да сляза до кварталното магазинче
megan fox написа:ЕМИЛ написа:waranty написа:А мен питаш ли ме дето съм на работа как се работи в тези жеги
И аз искам такава работа.Хем на работа ,хем интернет. Кеееееееееф
Ако не можеш да се контролираш не е чак такъв кеф... в един момент прекаляваш с висенето в нета и шефовете ти почват да мрънкат, защото или изобщо не си вършиш работата, или не я вършиш качествено, защото много се разсейваш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта