Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 авг 2011 15:21

megan fox написа:Аз не мога да изкарам дори 1 работен ден като сервитьор/барман. При мен се е стигало чак до там да гоня клиенти с пушка в ръка..., ако не беше баща ми да ме спре 100% щях да застрелям някого!

Както се казва - явно работата с хора те изнервя ... :lol:

И аз бях като теб, ама се претръпва ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 25 авг 2011 15:21

Стига празни приказки, всички към стадиона! :lol:

Потребителски аватар
waranty
Контакти:

Мнениеот waranty » 25 авг 2011 15:21

megan fox написа:
Явно обичаш да ти е е топло. Аз не мога да издържам... потя се като Зидан (предполагам ви е правило впечатление как още след първите 5 минути и вече от него се стичат реки от пот) и като цяло жегата много ме смазва! За сметка на това обичам студа и мога да издържам много на студено. Перфектните температури за мен са 18-20 градуса и тогава си ходя по тениска. Зимата редовно спя на отворен прозорец и пускам отоплението в спалнята ми само когато имам гостенки. ;)

В момента се потя по същия начин,обаче нямам избор,а и трябва да седя се пак ми е последния ден

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 авг 2011 15:21

THE G.A.M.E написа:
ros написа:THE G.A.M.E , благодаря ти за инфото, беше ми полезно, ще насоча домакините за организация на дегустацията към тези обекти, които ми препоръча ;)

Няма проблеми ... Дано си прекарате добре ... ;)

Винаги когато ходя на проверки в страната си прекарвам добре
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 25 авг 2011 15:22

waranty написа:
megan fox написа:
Явно обичаш да ти е е топло. Аз не мога да издържам... потя се като Зидан (предполагам ви е правило впечатление как още след първите 5 минути и вече от него се стичат реки от пот) и като цяло жегата много ме смазва! За сметка на това обичам студа и мога да издържам много на студено. Перфектните температури за мен са 18-20 градуса и тогава си ходя по тениска. Зимата редовно спя на отворен прозорец и пускам отоплението в спалнята ми само когато имам гостенки. ;)

В момента се потя по същия начин,обаче нямам избор,а и трябва да седя се пак ми е последния ден

И при мен е същото. Ако бях Господ, щях да направя така че цяла година да е зима. Най-високите температури щяха да са до 20 градуса ако съм милостив, повече от това не издържам... :?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 авг 2011 15:23

fabregas_949 написа:Стига празни приказки, всички към стадиона! :lol:

Купил ли си ни билети? :?

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 25 авг 2011 15:24

fabregas_949 написа:
waranty написа:
megan fox написа:

И при мен е същото. Ако бях Господ, щях да направя така че цяла година да е зима. Най-високите температури щяха да са до 20 градуса, повече от това не издържам...

Ако беше Господ какво ще те бърка каква е температурата на Земята :lol:
Изображение Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 25 авг 2011 15:25

megan fox написа:
Blue_Girl написа:Фокс и на мен вече ми дойде до гуша, от прости клиенти, които се правят на...
:|

Ама при мен проблема е, че ми идва до гуша след петата минута. Аз не мога да изкарам дори 1 работен ден като сервитьор/барман. При мен се е стигало чак до там да гоня клиенти с пушка в ръка..., ако не беше баща ми да ме спре 100% щях да застрелям някого!

Аз вече 3 години бачкам това и скоро време ще изтрещя.
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 авг 2011 15:25

AnalBreaker написа:Само приказки, а дали ще има и 25 000 на стадиона ... Де да бях в София, та и аз да подкрепя Най-големия отбор в България

без теб ще сте 24 999 :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 25 авг 2011 15:25

THE G.A.M.E написа:
megan fox написа:Аз не мога да изкарам дори 1 работен ден като сервитьор/барман. При мен се е стигало чак до там да гоня клиенти с пушка в ръка..., ако не беше баща ми да ме спре 100% щях да застрелям някого!

Както се казва - явно работата с хора те изнервя ... :lol:

Ужасно много. С моя избухлив характер изобщо не съм за работа с хора...

THE G.A.M.E написа:И аз бях като теб, ама се претръпва ... :)

Няма такъв вариант за мен. Затова си се кефя на проектирането. В офиса ни си имам отделен кабинет, никой не ми виси на главата, чертая си кротко, ако имам въпроси отивам в кабинета на инженерите (майка ми и приятеля й) питам, те ми обясняват и всичко е ок.

Barcelona - Mes que un club

Върни се в “Свободна зона”