delqnski47 написа:Само си представям Путинката как седи на прекрасния излаз на Черно Море в Крим докато си прави търговията през тая територия, седи и плаче, че Макдоналдс нямал да му признае тая територия конкретно. :))
Недай си Боже да дойде тежка зима и после ще видите простолюдието в ЕС с най ниски доходи колко пък го *ебе за санкции и тем подобни.... :)
Урсули и тем подобни дупе да им е яко. А протести вече има...
С бункера ли ще го транспортират или там е планувано да му е мавзолея ; ) Иначе не се съмнявам, че за Ватниците е от изключителна и единствена важност да ги признаят Северна Корея, Сирия и някой и друг негър, но ... файда от това йок.
Европейците да спре да ги **** за санкциите и да почнат да пращат оръжие като хората.
delqnski47 написа:Colonelcassad написа:delqnski47 написа:Нещо много американски филми си гледал... :))
СмититУ толкова се е филмирал, благодарение на укро пропагандата, че отдавна не знае на кой свят се намира!
Такива бръщолевеници бълва, които са толкова далеч от реалността, че човек дори няма смисъл да си хаби клавиатурата, за да оборва всички тези фантасмагории и мокри блянове.
Той буквално спори с мен, че в България има само българско население и че циганите и турците са българи :)).
П.П. Меша работите с гражданството. Да не се чудиш... :)
Аз съм готов да споря за каквото кажеш и винаги ще съм по упорит ;) Няма как да изкараш урките руснаци, а още по малко да се опиташ да представиш сценария, че видиш ли те Украйна ги била нападнала и те само чакат някой блатен плъх да дойде да ги освободи : ) Колкото и да го въртиш, колкото и да го сучеш, пак няма да напреднеш нито см.
а онзи шведския жечко е толкова лесен, че даже не е интересно
----
Между другото, трябва да си призная голямата заблуда в която бях в началото. Даже аз се бях излъгал, че ватниците са равностойни поне на Бритишите и ще пометат Украйна. Изобщо не очаквах някаква сериозна съпротива, а по скоро се надявах на окупация тип епопеята на Брежнев и ко, която бавно да ги източи. Случващото се обаче надхвърли и най-смелите ми желания около състоянието на Ватникленд. Това да те съборят с 20 камиончета с ракети и някакви рпг-та и на 8 тия месец вече да се чудиш как панически да отстъпваш, обявяваш мобилизации и подобни и .... : ) Миръкъл... Да не говорим каква радост е да гледаш гърча на всички копейкаджии и жлъчните им заплахи докато се чудят в коя дупка да се наврат от яд. Безценно удоволствие.