Bet_Expert написа:[
Пикльо, може ли да не поучаваш чичо си?
И ако ти по-далеч от Търново, Лясковец и Горна не си ходил в жалкия си животец, аз съм обиколил 58 държави.
Ти, дето си по-малък от мен и дето, когато падна БКП си бил на 10 годинки дете, си седнал на мен да обясняваш какво е било комунизма?
Аман от смешници!
Лошото е, че каквито глупости пишеш във форума на Левски, такива пишеш и тук.
Знаеш ти кво е pdf.
Мето, не се опитвай да ми опонираш, твърде ниска топка си.
Жалко, че сме от един и същ отбор.
Никога не ми казвай какво и къде да чета!
Моля!
Акъл от русофил и човек с комунистическо мислене не искам!
Щом ти харесва Правешкия цървул и режима на Брежнев, чийто марионетки бяхме, ок.
Нали знаеш, че си ретард?
Че живееш във времето на НРБ и лошата новина за теб е, че ТОВА ВРЕМЕ никога вече няма да се върне, Мето!
Свиквай!
Ако не, моста на Янтра и скачай.
И понеже зачекна темата и се правиш на всезнаещ - златният период на България е бил по царско време, каквото е построено в България, докато е била монархия, после всичко е унищожено и опозорено от варварите комунисти.
Ако е имало някога човек, обичан от народа, това е бил цар Борис! Обичаният цар на българите! Това е човекът! А не Правешкия цървул Тодор Живков! Нито Вълко Червенков!
Методи, самият факт, че твърдиш, че от 1944 до 1989 Русия не се е месила в живота на България, означава, че понятие си нямаш от темата.
Наясно ли си, че Тошо искаше да ни прави 16-та република на СССР?
Наясно ли си, че Варна години наред се казваше град Сталин?
Сигурно, щото хич не е имало руско влияние.
Къде ви намират такива бе?
Да твърдиш, че 45 год не сме били кукла на конци на СССР?
Верно ли бе, Мето?
Спри да се излагаш, момче!
Излез от Търново, виж свят, посети други държави, виж други култури и когато осъзнаеш колко си спрял и заблуден, може и да ти дойде акъла.
Успех!
И само Левски!
Ау, засегна ли се от това с "пидиефчето"? Относно царско... Разбираш ги нещата.
"Пикльо", вика. Ти пък си акльо.