Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Точно по такива събития си личи какво точно представлява даден лидер, по това колко хора гласуват за него, колко хора излизат в негова подкрепа и т.н, а не в това, което ще ти напишат Дневник или Медиапул, ама ето след ден-два, седмица или повече ще се появи Джим Биймката, ще трасне некой ферман без източник (но на 100% копи-пейстнат от някоя от тия медии или производните им) и ще се изкаже като последна инстанция колко лош, лош, лош, ама много лош е Орбан и как останалите нищо не разбираме.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Drunken_Master написа:Над 200 000 души на демонстрация в защита на Виктор Орбан в държава, която е 9 милиона. Има ли смисъл, да коментираме повече... Единственият адекватен сред европейските лидери.
Изкарал калинките и корпоративните като Бойко и голяма работа. И играе коцето и с тях още някоя бройка, която ги пръскат от самолети.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- delqnski47
- Контакти:
Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:Днес най-големият политически лидер в последните 30 тина години има рожден ден. Да му е честит и да продължава още дълги години успешната си работа. Дано успее да завърши успешно и да сложи окончателен край на вредителите в и около териториите му.
:lol:
:lol: :lol:
Нали осъзнаваш, че Сорос е противник на Израел и Биби? :lol: Та тази карикатура може да си я закачиш на стената, като всички про ислямски и анти европейски/бели/ тези, които изповядваш :lol: :lol: тЪ ако мизерника плаща на някого, това е на тези, които са срещу Биби, а не обратното :lol:
Просто си добър гой, не приемай ненужните подробности :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
ReBorn1982
Drunken_Master написа:Над 200 000 души на демонстрация в защита на Виктор Орбан в държава, която е 9 милиона. Има ли смисъл, да коментираме повече... Единственият адекватен сред европейските лидери.
Това е нищо, в Германия ЛГБТИ парадите събират по 1 милион.
- metodito
- Контакти:
Bet_Expert написа:Е как да не ни влияе, като 45 години(+ поне още 30) бяхме под руски ботуш?
Знаеш ли къде щеше да е сега България, ако от 1944 до 1989(че и после) не беше под пряко подчинение на Москва и КПСС?
Русия винаги е била с имперско мислене и ако смяташ, че не са влияли на живота в България, си в жестока заблуда.
А по-лошото е, че продължават да го правят.
И що да сме ботове, бе, Еминем?
Или като нападаме Рилдо, Охене и Бала, и сме на ТВОЕТО мнение, си ок? Защото и аз мисля, че българи трябва да играят в Левски.
Ама като сме ПРОТИВ теб, ставаме ботове?
Па добре е:)
Жив и здрав!
Под никакъв ботуш не сме били, комсомолче. Под българска власт сме били. Цялата инфраструктура е изградена тогава. Не от кпсс, а от народа. Освен да четеш пидиефчетата, които ти изпращат от "онова място" е хубаво и да мислиш. След две войни, в които ни вкарват на страната на губещите, след хилядите убити, оскатени, след като ни вземат територии и ни унижават, българите вземат нещата в свои ръце. Мнооого ви е страх да не се случи пак, нали? Обаче нямаш против да пиеш вода, идваща от инфраструктура, построена тогава. И небутната 40 години (последните обновявания на инфраструктурата е от 80-те). Нямаш против да имаш вътрешен кенеф. Да имаш ток.
Какво щеше да стане ли... Виж някоя африканска държава.
НРБ е най-доброто случило се на тази държава от Освобождението насам. От държава на 140 години, 35 години е свободата. И тези, които канселирате Народната република сте или заблудени младежи или психолуди старчоци, които трябва да бъдете 24/7 на системи с коктейл от паркизан и диазепам.
П.С. Казах ти, момче, чети. Или питай баба си и дядя си.
П.С.2 Много ми хареса мнението на един анализатор, че boom-ърите у нас трябва да бъдат евтанизирани или просто да не им се дава думата.
delqnski47 написа:
Мда, да не държим на подробностите, ама да не се обидиш :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Bet_Expert написа:Знаеш ли къде щеше да е сега България, ако от 1944 до 1989(че и после) не беше под пряко подчинение на Москва и КПСС?
Аз знам- с граница до Стара планина на юг и част от Западна България в сръбско владение. Добре, че беше лошият Сталин.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
-
ReBorn1982
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21565945
Циганите наградили дъртия мизантроп и комунист .... много поразии направи все пак този чифут боклук.
Циганите наградили дъртия мизантроп и комунист .... много поразии направи все пак този чифут боклук.
- delqnski47
- Контакти:
Thsmith написа:delqnski47 написа:
Мда, да не държим на подробностите, ама да не се обидиш :lol:
А, как бе, те не са ли ни съюзници вече :roll: Лидери на Сирия при това.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
Bet_Expert
- Контакти:
metodito написа:Bet_Expert написа:Е как да не ни влияе, като 45 години(+ поне още 30) бяхме под руски ботуш?
Знаеш ли къде щеше да е сега България, ако от 1944 до 1989(че и после) не беше под пряко подчинение на Москва и КПСС?
Русия винаги е била с имперско мислене и ако смяташ, че не са влияли на живота в България, си в жестока заблуда.
А по-лошото е, че продължават да го правят.
И що да сме ботове, бе, Еминем?
Или като нападаме Рилдо, Охене и Бала, и сме на ТВОЕТО мнение, си ок? Защото и аз мисля, че българи трябва да играят в Левски.
Ама като сме ПРОТИВ теб, ставаме ботове?
Па добре е:)
Жив и здрав!
Под никакъв ботуш не сме били, комсомолче. Под българска власт сме били. Цялата инфраструктура е изградена тогава. Не от кпсс, а от народа. Освен да четеш пидиефчетата, които ти изпращат от "онова място" е хубаво и да мислиш. След две войни, в които ни вкарват на страната на губещите, след хилядите убити, оскатени, след като ни вземат територии и ни унижават, българите вземат нещата в свои ръце. Мнооого ви е страх да не се случи пак, нали? Обаче нямаш против да пиеш вода, идваща от инфраструктура, построена тогава. И небутната 40 години (последните обновявания на инфраструктурата е от 80-те). Нямаш против да имаш вътрешен кенеф. Да имаш ток.
Какво щеше да стане ли... Виж някоя африканска държава.
НРБ е най-доброто случило се на тази държава от Освобождението насам. От държава на 140 години, 35 години е свободата. И тези, които канселирате Народната република сте или заблудени младежи или психолуди старчоци, които трябва да бъдете 24/7 на системи с коктейл от паркизан и диазепам.
П.С. Казах ти, момче, чети. Или питай баба си и дядя си.
П.С.2 Много ми хареса мнението на един анализатор, че boom-ърите у нас трябва да бъдат евтанизирани или просто да не им се дава думата.
Пикльо, може ли да не поучаваш чичо си?
И ако ти по-далеч от Търново, Лясковец и Горна не си ходил в жалкия си животец, аз съм обиколил 58 държави.
Ти, дето си по-малък от мен и дето, когато падна БКП си бил на 10 годинки дете, си седнал на мен да обясняваш какво е било комунизма?
Аман от смешници!
Лошото е, че каквито глупости пишеш във форума на Левски, такива пишеш и тук.
Знаеш ти кво е pdf.
Мето, не се опитвай да ми опонираш, твърде ниска топка си.
Жалко, че сме от един и същ отбор.
Никога не ми казвай какво и къде да чета!
Моля!
Акъл от русофил и човек с комунистическо мислене не искам!
Щом ти харесва Правешкия цървул и режима на Брежнев, чийто марионетки бяхме, ок.
Нали знаеш, че си ретард?
Че живееш във времето на НРБ и лошата новина за теб е, че ТОВА ВРЕМЕ никога вече няма да се върне, Мето!
Свиквай!
Ако не, моста на Янтра и скачай.
И понеже зачекна темата и се правиш на всезнаещ - златният период на България е бил по царско време, каквото е построено в България, докато е била монархия, после всичко е унищожено и опозорено от варварите комунисти.
Ако е имало някога човек, обичан от народа, това е бил цар Борис! Обичаният цар на българите! Това е човекът! А не Правешкия цървул Тодор Живков! Нито Вълко Червенков!
Методи, самият факт, че твърдиш, че от 1944 до 1989 Русия не се е месила в живота на България, означава, че понятие си нямаш от темата.
Наясно ли си, че Тошо искаше да ни прави 16-та република на СССР?
Наясно ли си, че Варна години наред се казваше град Сталин?
Сигурно, щото хич не е имало руско влияние.
Къде ви намират такива бе?
Да твърдиш, че 45 год не сме били кукла на конци на СССР?
Верно ли бе, Мето?
Спри да се излагаш, момче!
Излез от Търново, виж свят, посети други държави, виж други култури и когато осъзнаеш колко си спрял и заблуден, може и да ти дойде акъла.
Успех!
И само Левски!