Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 23 окт 2025 00:54

Bet_Expert написа:
Eminem написа:Много са зле там. Имам чувството, че наистина съществува психотропно оръжие, с което им промиват мозъка. Да те колят и изнасилват по улиците, да превземат страната ти и ти да продължаваш да защитаваш мигрантите и да наричаш здравомислещите хора - расисти, това си е болестно, ненормално състояние. Изключвам платените сред "либералите", които очевидно и майките си ще продадат за някой лев.

А в Русия как са нещата?
Там мигранти има ли или клането го провежда самият Кремъл срещу собственият си народ?
Заради манията за величие на един сериен убиец от КГБ, знаеш ли колко стотици хиляди руснаци умряха за 3 год и половина?
В пъти повече щети нанесе на Русия самият Путин, отколкото каквито и да било щети от мигранти на Запад.
Да ти изброя ли десетките случаи от 2022 до днес на паднали от балкони и прозорци шефове на банки, рафинерии, медии и други важни структури?
Случайност, а?
На запад имало мигранти, а на изток има диктатура и смазване на свободата.
Кое е по-лошото?

Наистина обаче ви произвеждат по калъп. Отговаряте по един и същ начин, като някакви ботове.

Русия, та Русия....Като българин, интересува ме какво се случва в Европа, защото това пряко влияе на България!

Кое е по-лошото?

Първото. Както казах, животът в Русия НЕ ни засяга и НЕ ни влияе, но политиката в Европа пряко влияе на живота ни и на страната ни!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 23 окт 2025 01:14

Eminem написа:
Bet_Expert написа:
Eminem написа:Много са зле там. Имам чувството, че наистина съществува психотропно оръжие, с което им промиват мозъка. Да те колят и изнасилват по улиците, да превземат страната ти и ти да продължаваш да защитаваш мигрантите и да наричаш здравомислещите хора - расисти, това си е болестно, ненормално състояние. Изключвам платените сред "либералите", които очевидно и майките си ще продадат за някой лев.

А в Русия как са нещата?
Там мигранти има ли или клането го провежда самият Кремъл срещу собственият си народ?
Заради манията за величие на един сериен убиец от КГБ, знаеш ли колко стотици хиляди руснаци умряха за 3 год и половина?
В пъти повече щети нанесе на Русия самият Путин, отколкото каквито и да било щети от мигранти на Запад.
Да ти изброя ли десетките случаи от 2022 до днес на паднали от балкони и прозорци шефове на банки, рафинерии, медии и други важни структури?
Случайност, а?
Кое е по-лошото?

Наистина обаче ви произвеждат по калъп. Отговаряте по един и същ начин, като някакви ботове.

Русия, та Русия....Като българин, интересува ме какво се случва в Европа, защото това пряко влияе на България!

Кое е по-лошото?

Първото. Както казах, животът в Русия НЕ ни засяга и НЕ ни влияе, но политиката в Европа пряко влияе на живота ни и на страната ни!

Е как да не ни влияе, като 45 години(+ поне още 30) бяхме под руски ботуш?
Знаеш ли къде щеше да е сега България, ако от 1944 до 1989(че и после) не беше под пряко подчинение на Москва и КПСС?
Русия винаги е била с имперско мислене и ако смяташ, че не са влияли на живота в България, си в жестока заблуда.
А по-лошото е, че продължават да го правят.
И що да сме ботове, бе, Еминем?
Или като нападаме Рилдо, Охене и Бала, и сме на ТВОЕТО мнение, си ок? Защото и аз мисля, че българи трябва да играят в Левски.
Ама като сме ПРОТИВ теб, ставаме ботове?
Па добре е:)
Жив и здрав!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 окт 2025 01:23

Bet_Expert написа:Е как да не ни влияе, като 45 години(+ поне още 30) бяхме под руски ботуш?
Знаеш ли къде щеше да е сега България, ако от 1944 до 1989(че и после) не беше под пряко подчинение на Москва и КПСС?
Русия винаги е била с имперско мислене и ако смяташ, че не са влияли на живота в България, си в жестока заблуда.
А по-лошото е, че продължават да го правят.
И що да сме ботове, бе, Еминем?
Или като нападаме Рилдо, Охене и Бала, и сме на ТВОЕТО мнение, си ок? Защото и аз мисля, че българи трябва да играят в Левски.
Жив и здрав!

Това е така. Да и сега имаме русофили сред политиците, но сме основно и главно под влиянието на ЕС и САЩ, затова ме интересува там какво се случва, а не в Русия.

Имам предвид, че ако някой каже нещо отрицателно за Европа, веднага го обръщате на - "ама в Русия еди какво си"...
Ако спориш с русофил, добре, но аз НЕ съм такъв.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 окт 2025 03:50

delqnski47 написа:
Thsmith написа:Днес най-големият политически лидер в последните 30 тина години има рожден ден. Да му е честит и да продължава още дълги години успешната си работа. Дано успее да завърши успешно и да сложи окончателен край на вредителите в и около териториите му.

Изображение

Изображение
:lol:

:lol: :lol:
Нали осъзнаваш, че Сорос е противник на Израел и Биби? :lol: Та тази карикатура може да си я закачиш на стената, като всички про ислямски и анти европейски/бели/ тези, които изповядваш :lol: :lol: тЪ ако мизерника плаща на някого, това е на тези, които са срещу Биби, а не обратното :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 23 окт 2025 04:59

Руснаците за три години убиха 1 милион бели християни. Как така не те интересува?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”