ReBorn1982 написа:Не ги оправдаваш, ама .... ги разбираш ?!?! .... ми то си звучи точно като оправдание. Някакъв вид индулгенция ....
Ти си го тълкуваш така. Всяко следствие си има причина. Толкоз. Никаква връзка с това дали го оправдавам или не.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Не ги оправдаваш, ама .... ги разбираш ?!?! .... ми то си звучи точно като оправдание. Някакъв вид индулгенция ....
Eminem написа:Протести? Либералите се опитаха да скрият случая.
tmanolov написа:tiamat написа:Думи нямам просто. Сигурно и на османците трябва свещи да им палим и да им благодарим, че пет века са ни пазили от прогнилата западна евеогейщина....
Тук реагираш като типична копейка :lol: И нарочно изместващ темата, но аз нямам проблем и по темата с османците да говоря, ако искаш. И да ти кажа, въпреки иронията в коментара ти, в него има доста истина, ма наистина е дълга и широка и ще докарам истинските копейки в темата - ако речеш, може да коментираме за османското владичество и какво се случва например в Македония за 600 години османско владичество и колко радикално се променя всичко после за 6 години при брачата србе на врбе и маляшко владичество (православно едно такова, разбираш ли) - аз нямам проблем
tiamat написа:Eminem написа:Протести? Либералите се опитаха да скрият случая.
Как точно?
Eminem написа:tiamat написа:Eminem написа:Протести? Либералите се опитаха да скрият случая.
Как точно?
Медиите им не отразиха случая. А те притежават най-големите в щатите.
tiamat написа:Сериозно? За кои медии говoрим? Нещо от сорта на CNN?
pomiqrat написа:Гледах клипа с момичето. Съжаявам, че го направих. Момичето не разбра какво и се случва.
Eminem написа:tiamat написа:Сериозно? За кои медии говoрим? Нещо от сорта на CNN?
Да. Тя е убита на 22 август, а се разкрива в либералните, единствено, след като се разпространява от републиканските медии и от ютубъри.
А след като либерални медии виждат, че вече новината е навсякъде в интернет, започват друга стратегия - да оправдаят черния с шизофренията.
tiamat написа:Сигурен съм, че би искал да се срещнеш с Майкъл Джордан. Или с някоя друга супер яка черна личност. Просто си помисли какво биха си помислили те ако прочетат писанията ти тук? Измет, сган, маймуни, примати и т.н. като обобщение на всички черни. Не е хубаво.
Eminem написа:Излезе информация по медиите, че патроните са гравирани с транссексуални и с антифашистки послания. Тоест, подозренията за либералски отенък и мотив се потвърждават.
.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта