Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 11 сеп 2025 10:00

Фактът е, че това убийство за пореден път доказва, че така наречените либерали, НЕ са застъпници за демокрация и човешки права, а са едни убийци, болни хора и извратеняци! 90% от тях, в момента открито се радват на смъртта на Чарли.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 сеп 2025 11:08

Абе, поправете ме ако греша, но по-рано тази година когато убиха една депутатка демократ от парламента в Минесота и мъжа ѝ, тук май нямаше писаници за извратвняци консерватори и т.н. Ама сигурно съм пропуснал, Еминем със сигурност ги е заклеймил :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 сеп 2025 11:10

Thsmith написа:Принципно това може да е преломен момент, при всички случаи от администрацията са чакали такъв шанс и сега са в положение, което могат да действат и да направят истински промени.

Факт.
Може би звучи грозно, но не може да се отрече, че за Дони това убийство му идва дюшеш.
Иначе изключително много се радвам, че деля един форум с толкова спец-следователи, ченгета, прокурори и съдии :)))
Само няколко часа по-късно, "извършителите" бяха посочени с пръст, обвинени и осъдени, като съвсем между другото отнесоха по няколко тежки клетви, като въобще не бе ползван език на омразата :)))))

У мен обаче възникна един въпрос, кой печели най-много от това убийство?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 сеп 2025 11:15

Red_Neck написа:
Thsmith написа:Принципно това може да е преломен момент, при всички случаи от администрацията са чакали такъв шанс и сега са в положение, което могат да действат и да направят истински промени.

Факт.
Може би звучи грозно, но не може да се отрече, че за Дони това убийство му идва дюшеш.
Иначе изключително много се радвам, че деля един форум с толкова спец-следователи, ченгета, прокурори и съдии :)))
Само няколко часа по-късно, "извършителите" бяха посочени с пръст, обвинени и осъдени, като съвсем между другото отнесоха по няколко тежки клетви, като въобще не бе ползван език на омразата :)))))

У мен обаче възникна един въпрос, кой печели най-много от това убийство?

Точно мислех да пиша нещо такова, ама викам айде, няма за кой...
Демократите трябва да са луди, че да създадат мъченик. Само като чета всичките постове свързани с Кърк и господ, ме побират тръпки. Handmade's Tale vibes.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 сеп 2025 11:21

tiamat написа:Абе, поправете ме ако греша, но по-рано тази година когато убиха една депутатка демократ от парламента в Минесота и мъжа ѝ, тук май нямаше писаници за извратвняци консерватори и т.н. Ама сигурно съм пропуснал, Еминем със сигурност ги е заклеймил :mrgreen:

Нали ние сме гадните расисти, убийци, а вие сте различните. Добрите, демократи, спазващи човешките права. Що така твоите хора убиват и се радват на убитите? Имам предвид обикновените граждани - "либерали".

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 11 сеп 2025 11:29

tiamat написа:Абе, поправете ме ако греша, но по-рано тази година когато убиха една депутатка демократ от парламента в Минесота и мъжа ѝ, тук май нямаше писаници за извратвняци консерватори и т.н. Ама сигурно съм пропуснал, Еминем със сигурност ги е заклеймил :mrgreen:

Не бъди много строг към белия рапър, идея си нямам къде живее, но много много често го гонят я нансита, я мигранти по улиците и невинаги има достъп до форума :))))

Иначе убийствата в Минесота юни месец ДОКАЗАНО бяха политически мотивирани и отдавна има задържан, но това са подробности ;)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 сеп 2025 11:34

Eminem написа:

Нали ние сме гадните расисти, убийци, а вие сте различните. Добрите, демократи, спазващи човешките права. Що така твоите хора убиват и се радват на убитите? Имам предвид обикновените граждани - "либерали".

Кои сме "ние" бе, приятел? Аз лично на последните избори гласувах за либертарианците.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 сеп 2025 11:36

А тогава дали е имало по мрежата масови радостни възгласи от този тип, като в шотовете към постовете по-долу:

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/po ... CJLKvTSu2l

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/po ... KpZ84S1kNl
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 сеп 2025 11:38

bubka написа:

А тогава дали е имало по мрежата масови радостни възгласи от този тип, като в шотовете към постовете по-долу:

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/po ... CJLKvTSu2l

https://www.facebook.com/kr.szkwarek/po ... KpZ84S1kNl

Сигурен съм, че е имало. Идиоти има и от двете страни.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 сеп 2025 11:39

Ще се радвам да ги видим, поне тези на наша почва. За САЩ не се съмнявам. Аз така или иначе поддържам тезата, че това е една от най-сбърканите нации и държави по света и всичките тези събития просто го доказват за пореден път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”