Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Принципно това може да е преломен момент, при всички случаи от администрацията са чакали такъв шанс и сега са в положение, което могат да действат и да направят истински промени.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Левите боклуци вече са започнали да оправдават убийството с "езика на омразата", който създавал. Други директно се радват. Шибани уроди....
За тях истината е език на омразата. Тръмп, докажи, че ставаш за нещо и действай!
И тези "либерални" изроди ще ми говорят за демокрация и за човешки права? Истината е, че са едни кръвожадни, безмилостни и безскрупулни убийци!
За тях истината е език на омразата. Тръмп, докажи, че ставаш за нещо и действай!
И тези "либерални" изроди ще ми говорят за демокрация и за човешки права? Истината е, че са едни кръвожадни, безмилостни и безскрупулни убийци!
- metodito
- Контакти:
Eminem написа:За този човек си заслужава да стане гражданска война в САЩ и в Европа!
Либералите направиха едно филмче в стил предиктивно програмиране, което без малко да се осъществи. Civil War. Просто трябваше да убият Тръмп и щеше да се реализира (не се наемам да кажа дали опита за атентат срещу Тръмп беше истински или не). Между другото у нас укро-троцкистите са не по-малко крайни. Просто у нас те са на власт и не си видял какво могат.
Така или иначе у нас има тиха гражданска война.
-
Никакъв "език на омразата" не е проповядвал Чарли Кърк, просто с лекота оборваше измишльотините им за 120 пола и 380 сексуалности, за "критични расови теории" и т.н. Много го мразеха, защото ги мачкаше със железни аргументи и тези в споровете. Но то за ""либерала"" всяко отричане на малоумната им идеология е "език на омразата".
Жалко, защото си отиде един наистина много начетен и ерудиран човек, застъпник на здравия разум, убит от една лява отрепка и паразит.
Жалко, защото си отиде един наистина много начетен и ерудиран човек, застъпник на здравия разум, убит от една лява отрепка и паразит.
В крайна сметка, смъртта на Кърк идва в следствие на една от политиките, които яростно защитаваше-тази за свободата на оръжията. И думите му, че си заслужава някакви хора да умрат за да могат да запазят Втората поправка дали сега звучат правилно в ушите на семейството му? Защото когато говориш такива неща не се замисляш, че част от тази безименна статистика можеш да си ти или твой близък, винаги са други хора някъде там.
Иначе на 1000% съм съгласен с громенето на разните джендърски теории, с което се справяше отлично.
Чета че става дума за изстрел от около 200м, което не е шега работа. Сега, дали се е целел в главата и е пропуснал, улучвайки аортата, или е супер перфектно изпълнение не знам, но определено е човек тренирал с оръжие, не е случаен от улицата.
Иначе на 1000% съм съгласен с громенето на разните джендърски теории, с което се справяше отлично.
Чета че става дума за изстрел от около 200м, което не е шега работа. Сега, дали се е целел в главата и е пропуснал, улучвайки аортата, или е супер перфектно изпълнение не знам, но определено е човек тренирал с оръжие, не е случаен от улицата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Чарли им спечели изборите сред младите. Комунистите не търпят различните. Дано светът сеэпромени и смъртта лу да допренесе за доброто ни, но не вярвам. Всички са едно и си менкат властта, когато се осерат. Втората поправка пе играе никаква роля. Убийствата в повечето случаи са с незаконно оръжие. Оръжията ги пазят от тирани тип Путин.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
rhaegar написа:В крайна сметка, смъртта на Кърк идва в следствие на една от политиките, които яростно защитаваше-тази за свободата на оръжията. И думите му, че си заслужава някакви хора да умрат за да могат да запазят Втората поправка дали сега звучат правилно в ушите на семейството му? Защото когато говориш такива неща не се замисляш, че част от тази безименна статистика можеш да си ти или твой близък, винаги са други хора някъде там.
Имай предвид, че затягането на контрола над оръжията със сигурност ще стимулира черния пазар, мексиканските картели с охота ще поемат и този свръх доходоносен "бизнес" и реално почти нищо няма да се промени освен още по-голямото забогатяване на босовете им. Проблемът не са оръжията, те не стрелят .... стрелят хората, те са проблемът. В Швейцария също е пълно с оръжия, но няма такъв проблем.
- paceto
- Контакти:
metodito написа:Eminem написа:За този човек си заслужава да стане гражданска война в САЩ и в Европа!
Либералите направиха едно филмче в стил предиктивно програмиране, което без малко да се осъществи. Civil War. Просто трябваше да убият Тръмп и щеше да се реализира (не се наемам да кажа дали опита за атентат срещу Тръмп беше истински или не). Между другото у нас укро-троцкистите са не по-малко крайни. Просто у нас те са на власт и не си видял какво могат.
Стига глупости. Това с Тръмп си беше действие на единак, защото ако искаха да го убият нямаше да стои зад пушката 20 годишен, който не може да уцели неподвижна мишена от 200 метра без оптика и то изстрелвайки няколко куршума. Ако някой трябва да бъде убит няма значение дали е президент или не, никаква охрана като бройка няма да спре подобно нещо. Видимостта към трибуната на Тръмп беше от километри и един истински професионалист щеше да се е прицелил отдалеч, за да има време и шанс да се измъкне, а не да се навре сред публиката.
- metodito
- Контакти:
paceto написа:metodito написа:Eminem написа:За този човек си заслужава да стане гражданска война в САЩ и в Европа!
Стига глупости. Това с Тръмп си беше действие на единак, защото ако искаха да го убият нямаше да стои зад пушката 20 годишен, който не може да уцели неподвижна мишена от 200 метра и то изстрелвайки няколко куршума. Ако някой трябва да бъде убит няма значение дали е президент или не, никаква охрана като бройка няма да спре подобно нещо. Видимостта към трибуната на Тръмп беше от километри и един истински професионалист щеше да се е прицелил отдалеч, за да има време и шанс да се измъкне, а не да се навре сред публиката.
За това написах, че не се наемам да кажа какво е било. Инак... хайде да не сме експерти по асасини. Това с единаците похитители е дъвка за наивници. Пример - акцията срещу ерцхерцога преди ПСВ. Имало е бекъп група на бекъп групата даже.
Ако след покушението Тръмп беше направил масова саморазправа с политически противници, щеше да е ясно какво е. А така... кой знае?!
ReBorn1982 написа:rhaegar написа:В крайна сметка, смъртта на Кърк идва в следствие на една от политиките, които яростно защитаваше-тази за свободата на оръжията. И думите му, че си заслужава някакви хора да умрат за да могат да запазят Втората поправка дали сега звучат правилно в ушите на семейството му? Защото когато говориш такива неща не се замисляш, че част от тази безименна статистика можеш да си ти или твой близък, винаги са други хора някъде там.
Имай предвид, че затягането на контрола над оръжията със сигурност ще стимулира черния пазар, мексиканските картели с охота ще поемат и този свръх доходоносен "бизнес" и реално почти нищо няма да се промени освен още по-голямото забогатяване на босовете им. Проблемът не са оръжията, те не стрелят .... стрелят хората, те са проблемът. В Швейцария също е пълно с оръжия, но няма такъв проблем.
Имай предвид, че 90% от обикновените Джо и Джейн няма да потърсят нелегални оръжия и ще си стоят без тях. А сега отиват и си купуват, без грижи. Да, хората са проблем, но да дадеш на очевидни индианци кажи-речи безконтролен достъп до законно оръжие надали води до добър краен резултат.
Без особено да се ровя, съм на 99% сигурен че контролът по закупуването и носенето в последствие на оръжие в Швейцария е в пъти по- висок от този в САЩ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага