Има видео, на което се чува как този изрод казва - "хванах бялото момиче".
"реалното" защо не дойде тук да ми обяснява за расизма.
https://www.youtube.com/watch?v=NXCvc_k2ZIU
Време е белите хора да се събудим и да се вдигнем!
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Последна промяна от Eminem на 10 сеп 2025 23:22, променено общо 1 път.
icko65 написа:THE G.A.M.E написа:Аз вече посочих ( без значение далЕ нЕкой вЕрва, през кОра ми е ) ... Че съм си изкАрал достатъчно кинти, дори и към момента изкарвам над средното за България и съм доволен. :)metodito написа:Ти си някакво много забавно комсомолче. И ако някой не е брюкелска зелка, що трябва да е "кремълска кОвра"? Мислиш много плитко, пич.
Иначе си безплатен брюкселски трол. С начина, по който форматираш постовете си и с тази граматика, няма как да ти плаща някой.
Вземи се научи от батковците и почни поне да изкарваш парички. Вместо да кесиш по форумите така и да ръсиш глупости.
Обикновено анти-брюксел патрЕотЕтЕ, твърдят, че са "неутрални", но някак си, все спестяват критиките към мАсква и рАзия.
Или пък са фенове на "оня строй", и непрекъснато ги дърпа на Изток, ма, да, не са Коври, тъй де ... :lol:
Ако го правят без пари ( аз лично познавам такива дебили, които хем са се облажили от запада, хем пък ежедневно - храчки ) ... То тук наистина говорим за проБити мозАци ...
Ми като гледам Изтока и Запада май ти ще да си с пробит мозък..нищо че имаш кинти.Мозък като нямаш..
То и този е демоде, кинтите бяха на мода до преди 30-40г..Сега вече са важни привлечените "мозАци" от арабския свят и милионите всякаквополови същества.
[offtopic]И престани да се заяждаш преди всеки мач м/у ЦСКА и Морето. :lol:[/offtopic]
-
Видеото от убийството на Чарли Кърк в САЩ е брутално, мислех да го пусна, но се отказах .....
Пиша убийство, макар че не е потвърдено още, щото просто не виждам как може да оцелее след това ..... тая "държава" наистина си eба майката. Болшевиките очевидно са поели въоръжен курс, помним и стрелбата по Тръмп ....
Пиша убийство, макар че не е потвърдено още, щото просто не виждам как може да оцелее след това ..... тая "държава" наистина си eба майката. Болшевиките очевидно са поели въоръжен курс, помним и стрелбата по Тръмп ....
-
Eminem написа:Има видео, на което се чува как този изрод казва - "хванах бялото момиче".
Представи си сега, ако бял мъж беше заклал чернилка и беше казал "I got that BLACK girl" .... САЩ вече щяха да са в пламъци, чернилките да ограбват магазините, а левите утайки да кръстосват улиците .... но сега е пълна тишина. Черният расизъм не е проблем. Дори се толерира в тая кочина.
Стрелбата по Чарли имам чувството, че ще е повратен момент и сега антифа и подобни ще изядат много дебел ритник с крак.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
ReBorn1982 написа:Eminem написа:Има видео, на което се чува как този изрод казва - "хванах бялото момиче".
Представи си сега, ако бял мъж беше заклал чернилка и беше казал "I got that BLACK girl" .... САЩ вече щяха да са в пламъци, чернилките да ограбват магазините, а левите утайки да кръстосват улиците .... но сега е пълна тишина. Черният расизъм не е проблем. Дори се толерира в тая кочина.
Абсолютно! Пламъците от погромите им, щяха и при нас да се виждат, а шибаните "либерали" да ги подкрепят и да ни обясняват какво истинско зло същество е белият мъж. Не успяха да скрият ужасното престъпление и сега приеха нова тактика. Да го оправдаят, че е не е наред психически. Не мога да повярвам какви гнусни изроди ни управляват.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Лелеееее, чак сега схванах за кой човек става въпрос. Гледал съм много клипове в ютуб на Чарли. Много умен човек, печелеше всеки дебат с тъпите "либералчета". Криви ги правеше. Мамка им мръсна....Уроди.....Бесен съм!
За този човек си заслужава да стане гражданска война в САЩ и в Европа!
За този човек си заслужава да стане гражданска война в САЩ и в Европа!
-
Адски гнусно. 100 % убиецът е ляв боклук. Още на видеото кръвта му бликна като фонтан, бях сигурен че няма как да оцелее.
САЩ ще ги спаси само един Пиночет. Той знае как да действа с комунягите. Вярно, не е много "демократично", но ляв боклук с добро не се бори ..... иначе не виждам спасение.
САЩ ще ги спаси само един Пиночет. Той знае как да действа с комунягите. Вярно, не е много "демократично", но ляв боклук с добро не се бори ..... иначе не виждам спасение.
Разбира се, че е ляв боклук! Много ми е гадно в момента. Смити отново ще ми се смее, но сега ако аз управлявах щатите........