Дали е случайно, че работи с тях? Ами съмнявам се случайно да си почнал да работиш с някого. Това как точно се отразява на твърдението ми, че сте откачили на тема сорос и надценявате влиянието му и пакостите му х100? Да, фондацията му застъпва тези, които са ми силно неприятни и финансира лобизъм в силно неприятна за мен посока. Не го виждам обаче да надзърта зад всеки ъгъл и не го намирам за отговорен за всяка пакост, която се случи. Това е разликата. Още малко имам чувството, че ако на някой му изчезне закуската и веднага сорос ще му я е изял :lol:
---
п.с сорос е един от най-големите врагове на съвременен Израел. тЪ също е мааалко не на място да се акцентира върху "чифути".
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
-
Никой нищо не надценява. Неслучайно Байдън (или по-точно кукловодите му) го извика в Уайт Хаус и му връчи орден .... Шороши е един от основните финансисти на лявото зло по света и в САЩ, това е факт, той не се и крие.
- Drunken_Master
- Контакти:
Над 1800 актьори, творци и продуценти, включително някои холивудски звезди, подписаха декларация, в която се ангажират да не работят с израелски филмови институции, които смятат за съучастници в издевателствата над палестинците от страна на Израел. Сред подписалите са актьорите Оливия Колман, Ема Стоун, Марк Руфало, Тилда Суинтън, Риз Ахмед, Хавиер Бардем и Синтия Никсън, както и други, предаде Ройтерс
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- metodito
- Контакти:
Thsmith написа:Дали е случайно, че работи с тях? Ами съмнявам се случайно да си почнал да работиш с някого. Това как точно се отразява на твърдението ми, че сте откачили на тема сорос и надценявате влиянието му и пакостите му х100? Да, фондацията му застъпва тези, които са ми силно неприятни и финансира лобизъм в силно неприятна за мен посока. Не го виждам обаче да надзърта зад всеки ъгъл и не го намирам за отговорен за всяка пакост, която се случи. Това е разликата. Още малко имам чувството, че ако на някой му изчезне закуската и веднага сорос ще му я е изял :lol:
---
п.с сорос е един от най-големите врагове на съвременен Израел. тЪ също е мааалко не на място да се акцентира върху "чифути".
Това, че ти... Не значи, че е така. И в Украйна също няма пръст.
https://chicago.mfa.gov.ua/en/news/3145 ... em-sorosom
Пък медала у нас му го дадоха, понеже...? Както и да е. Всеки има мнение. Ще видим чичо Дончо дали ще изрови кочината, както обеща и ще подгони Сорос. Съмнявам се, че ще го направи, но тогава много неща, които нова-бтв-бнт-талибаните наричат теория на конспирацията, ще лъснат.
Сорос се превърна в един термин за върха на айсберга.
-
https://news.bg/int-politics/sasht-pritiskat-es-da-nalaga-mita-na-kitay-i-indiya.html
Т.е. САЩ притиска ЕС да се самоубие по бързата процедура.
И това ни е "партньор и съюзник" .....
Т.е. САЩ притиска ЕС да се самоубие по бързата процедура.
И това ни е "партньор и съюзник" .....
- metodito
- Контакти:
Загледах се в State of the Union речта на оберфюберщормтрюпер фон дер Лайнен- СС...ЕС варианта.
То остави смеха как са си направили свой собствен вариант на State of the Union (поне да го бяха превели на френски примерно). Което не знам смешно ли е, зловещо ли е. ЕС е някаква извратена комбинация между СССР 1985 с неадекватните старци с памперси и някаква много пошла Temu имитация на САЩ. Какво правим в тая идиотия е първия ми въпрос. Колко зловещи са брюкселските зомбита у нас е вторият. На времето прилепването ни към ЕС ЕС (С)Р не е било по наша воля. Голямата тройка е решила така. А сега към тези беше по наша. А след първи януари, всеки който прави някакви сравнение с "преди" ще го обявявам за абсурдист. Понеже не си спомням да сме имали рубли за пари. Но ще имаме евро вместо лев. Окупация = нагъзвация.
А, да. И стадото на бай Рибан си е живо и здраво.
То остави смеха как са си направили свой собствен вариант на State of the Union (поне да го бяха превели на френски примерно). Което не знам смешно ли е, зловещо ли е. ЕС е някаква извратена комбинация между СССР 1985 с неадекватните старци с памперси и някаква много пошла Temu имитация на САЩ. Какво правим в тая идиотия е първия ми въпрос. Колко зловещи са брюкселските зомбита у нас е вторият. На времето прилепването ни към ЕС ЕС (С)Р не е било по наша воля. Голямата тройка е решила така. А сега към тези беше по наша. А след първи януари, всеки който прави някакви сравнение с "преди" ще го обявявам за абсурдист. Понеже не си спомням да сме имали рубли за пари. Но ще имаме евро вместо лев. Окупация = нагъзвация.
А, да. И стадото на бай Рибан си е живо и здраво.
По новините говорят ли за Непал, защото за Букеле преди нищо не казаха.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
https://news.bg/int-politics/ek-ne-predvizhda-konfiskatsiya-na-ruski-aktivi-no-predlaga-zaem-za-ukrayna-sreshtu-ruski-reparatsii.html
Само дето Русия няма да плаща никакви репарации, та отново европейският обедняващ балък ще плати сметката. Отново .... Мръсна изкуфяла бабичка, няма да миряса, докато не съсипе тотално Европа ....
https://news.bg/disasters/migranti-zaginaha-pri-opit-da-prekosyat-lamansha-1.html
Ухааа .... само за седмица над 1 100 дивака и престъпника са нахлули .... не е никак зле.
Тя не предостави допълнителни подробности за схемата, но заяви, че Киев ще може да получи парите веднага и ще ги върне едва когато Русия започне да плаща репарации.
Само дето Русия няма да плаща никакви репарации, та отново европейският обедняващ балък ще плати сметката. Отново .... Мръсна изкуфяла бабичка, няма да миряса, докато не съсипе тотално Европа ....
https://news.bg/disasters/migranti-zaginaha-pri-opit-da-prekosyat-lamansha-1.html
По данни на британското правителство, над 1100 души, прекосили канала с малки лодки, са пристигнали във Великобритания през миналата седмица.
Ухааа .... само за седмица над 1 100 дивака и престъпника са нахлули .... не е никак зле.
-
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/21267022
Черен изрод заколва като прасе младо украинско момиче във влак в САЩ ..... ей така ... за кеф .... но за Иринчето няма кой да протестира, тя не е черен закоравял престъпник-рецидивист като Джордж Флойд ..... а ""либералните"" медии в САЩ дори се опитаха да потулят случая .....
Черен изрод заколва като прасе младо украинско момиче във влак в САЩ ..... ей така ... за кеф .... но за Иринчето няма кой да протестира, тя не е черен закоравял престъпник-рецидивист като Джордж Флойд ..... а ""либералните"" медии в САЩ дори се опитаха да потулят случая .....