Отзад напред ... :lol:metodito написа:Ти си дълбоко сбъркан трол при това. Пак не разбрах, защо ако не си с едните си задължително с другите? Кажи честно: имаш черно-бял телевизор още, нали? Вземи си най-после цветен телевизор. 2025 сме. Няма "строй", господин зомби. Странно е, че израснал след 90-та, ти си по-индоктриниран от хора, които познавам са израснали през 60-те. Обиди се, че не ставаш за платен трол и граматиката ли? Човек трябва да приема ограниченията си. Аз когато съм се сблъсквал онлайн с платени брюкселски тролове, направо им се възхищавам.Те са висока топка. Явно ги подбират доста добре. Кремълските тролове са лесни. Те са безплатни. Там няма подбор. Мачкам си ги, както си искам. Ама на господин Шорош са добри. Ти не ставаш. Или нацелих болно място? Цанил си се за трол на Шорош и са те отхвърлили? "Незаслужено", разбира се.
На Сорос само можем да му стиснем ръката, че се гаври с олигархо-мафиотският строй от Кремъл, а привържениците на същият, газ пикаят, като му прочетат/чуят името... Мед ми капе на Душата, чеснУ. :lol: :lol: :mrgreen:
Понеже, лично в България, нема по-голями лайна от кремълофилите... Ако имах власт... С пряко предаване по всички ТВ, терминиране. След т'ва и останалите почитатели на чужди държави и народи.
Ти лично никакви тролове не можеш уплаши.
Мислите ти, са като на 15 годишно хлапе де е чуло, че "При Бай Тошо беше 'ногУ хубаво"... :lol:
След т'ва си въобразяваш, че онази България не била чуждопоклоница и било имало "държава"... Да, имаше, съветска такава.
Като пръднеха в мАсква, в София се насираха.
Най-срамната страница в историята ни е, като пратихме войски в "Чехословакия" да трепят хората, че искат нещо по-различно от рАзия ...
Пък ти си разправяй колко сме билЕ "независими" и как било имАло "готина държава".