Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2025 18:44

metodito написа:Ти си дълбоко сбъркан трол при това. Пак не разбрах, защо ако не си с едните си задължително с другите? Кажи честно: имаш черно-бял телевизор още, нали? Вземи си най-после цветен телевизор. 2025 сме. Няма "строй", господин зомби. Странно е, че израснал след 90-та, ти си по-индоктриниран от хора, които познавам са израснали през 60-те. Обиди се, че не ставаш за платен трол и граматиката ли? Човек трябва да приема ограниченията си. Аз когато съм се сблъсквал онлайн с платени брюкселски тролове, направо им се възхищавам.Те са висока топка. Явно ги подбират доста добре. Кремълските тролове са лесни. Те са безплатни. Там няма подбор. Мачкам си ги, както си искам. Ама на господин Шорош са добри. Ти не ставаш. Или нацелих болно място? Цанил си се за трол на Шорош и са те отхвърлили? "Незаслужено", разбира се.
Отзад напред ... :lol:
На Сорос само можем да му стиснем ръката, че се гаври с олигархо-мафиотският строй от Кремъл, а привържениците на същият, газ пикаят, като му прочетат/чуят името... Мед ми капе на Душата, чеснУ. :lol: :lol: :mrgreen:
Понеже, лично в България, нема по-голями лайна от кремълофилите... Ако имах власт... С пряко предаване по всички ТВ, терминиране. След т'ва и останалите почитатели на чужди държави и народи.

Ти лично никакви тролове не можеш уплаши.
Мислите ти, са като на 15 годишно хлапе де е чуло, че "При Бай Тошо беше 'ногУ хубаво"... :lol:
След т'ва си въобразяваш, че онази България не била чуждопоклоница и било имало "държава"... Да, имаше, съветска такава.
Като пръднеха в мАсква, в София се насираха.
Най-срамната страница в историята ни е, като пратихме войски в "Чехословакия" да трепят хората, че искат нещо по-различно от рАзия ...
Пък ти си разправяй колко сме билЕ "независими" и как било имАло "готина държава".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2025 19:06

Drunken_Master написа:Другата ти мега опорка беше, че България била по-добро място за живеене от Китай. Или нещо подобно. Само човек, дето живее в Карлуково, може да направи някакво такова сравнение.
Ми аз и редица мои приятели и познати, живеем по-добре от редовият китаец.
На кой да вЕрвам, на себе си, на тех, или на нЕкви, де и кинти да им дават, нема да отидат в Китай ? :? :lol:

Останалото съм го оборил многократно в темите за история.
На среща нема нищо логично и адекватно.
Цитирал съм и съм давал материали от най-маститите родни историци, да не говорим за археология, генетика и антропология.
Заради "славянските" простоти, за съжаление, има хора, къде смятат, че сме по-скоро "тюрки", от колкото "славяни".
Смятай колко е "престижно" да си "славянин".
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2025 19:09

THE G.A.M.E написа:Ми аз и редица мои приятели и познати, живеем по-добре от редовият китаец.
Извинявай, ти стъпвал ли си някога в Китай, че да знаеш как живее "редовият китаец"?
THE G.A.M.E написа:Останалото съм го оборил многократно в темите за история.
Тъй ли? Кога ми даде хрониста, който е твърдял, че имало споменавания на българи преди Христа? Щото това е тема, която според мен засяга много хора. Ние явно сме солта на земята. Трябва тия неща да се разкрият вече. В теб ни е надеждата.
THE G.A.M.E написа:Цитирал съм и съм давал материали от най-маститите родни историци, да не говорим за археология, генетика и антропология.
Ти даже не знаеше, че има сума ти "завещания" за славяни по родните ни земи, интересно какво ти обира главата от археология, ама карай...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2025 19:14

Толкова с офтопика.
Отново ще изкарам нЕкои неща ( не че ще се приемат, понеже, налЕ, не съвпадат с нечии гледни точки ) ... Тия дни, в съответните теми.
Този път се надявам да минем без обиди, ма, ако се наложи, и двамата ще изгърмим с двумесечен бан... Хич и не ми е... На СливенскияТ. :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 сеп 2025 19:24

Drunken_Master написа:
THE G.A.M.E написа:Ми аз и редица мои приятели и познати, живеем по-добре от редовият китаец.
Извинявай, ти стъпвал ли си някога в Китай, че да знаеш как живее "редовият китаец"?

Там е излишно. То по принцип по всики теми е излишно да се пише с него. Нали преди месец-два "спорихме" по темата Китай, за което време въпросният не даде нито един факт за каквото и да е било подкрепен със статия, проучване, статистика, видео или каквото и да е било. А, пусна веднъж някакви клипче с общо 500 гледания от преди 15 години и рече "туй е то" :lol: .

Разбира се тезата "аз и няколко познати живеем по-добре, следователно...." е изключително силна теза. Например някой танзаниец, живеещ в столицата на държавата и управляващ даден бизнес може да каже "аз и няколко познати живеем по-добре от Бай *** в Колорадо, следователно САЩ е кочина", и сигурно ще прав за себе си.

https://www.youtube.com/watch?v=LxsJ7_qyrbs
China Just Built 157 km of Highway Without Humans
Последна промяна от bubka на 08 сеп 2025 19:27, променено общо 1 път.
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2025 19:26

На 8:17... Путин наистина изглежда крайно неадекватно, но пък голЕм ташак, ако е отишъл двойник ... :lol: :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=V_A2hIQgvj0
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 сеп 2025 19:28

bubka написа:Нали преди месец-два "спорихме" по темата Китай, за което време въпросният не даде нито един факт за каквото и да е било подкрепен със статия, проучване, статистика ...........................
'ше ме извиняваш, ама изкарах статистика за БВП от глава на населението ( колко изкарва годишно всеки китаец ) ... + минимална и средна заплата, и насреща - нищо. Натинг, както биха казали братята ингилизЕ. . :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 сеп 2025 19:38

Пич, извинявай, ама колко обективна да е тая статистика за БВП на глава от населението, при положение, че ние сме 5,5 милиона докато китайците са към милиард и половина. Нали се сещаш, че при такова чудовищно съотношение икономическите показатели няма как да са особено точни. Отделна тема е, че нашето БВП през последните години е адски раздуто, вероятно заради инфлацията. А и не е ясно изобщо тоя показател до колко е обективен. Щото за доста икономисти това също е тема за дискусия.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 сеп 2025 20:11

tiamat написа:Някой като ми заговори за Сорос, ми е като червена лампичка. Ама като мине на Шорош, вече става като мощна сирена като по филмите като завият при бомбена атака :))

Абе принципно си е боклук либерал. Друг въпрос е колко силно се преувеличава влиянието му в източна Европа и как прекалено много работи му се преписват : ) Иначе си е типичен боклук от тези, които искат съзнателно да унищожат цивилизования свят.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 сеп 2025 20:21

THE G.A.M.E написа:
bubka написа:Нали преди месец-два "спорихме" по темата Китай, за което време въпросният не даде нито един факт за каквото и да е било подкрепен със статия, проучване, статистика ...........................
'ше ме извиняваш, ама изкарах статистика за БВП от глава на населението ( колко изкарва годишно всеки китаец ) ... + минимална и средна заплата, и насреща - нищо. Натинг, както биха казали братята ингилизЕ. . :lol:

Доколкото си спомням ти обясних още тогава - първата червена лампичка относно човек, който хал хабер с няма от нещата е като почне да се уповава на прословутото БВП, било то и на глава добитък. След което май ти дадох пример с Гаяна или там още некакви такива подобни, които имат по-високо БВП от България, но щом по твоята логика това означава по-висок стандарт на живот, я приемаме :lol: .
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”