Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 06 сеп 2025 13:04

Страните от Европейския съюз обсъждат предложения за затваряне на оставащите маршрути, по които руски газ може да достига до Европа въпреки решението на блока за постепенно прекратяване на вноса, съобщи Ройтерс, позовавайки се на проектодокумент от 4 септември, с който разполага.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 сеп 2025 01:21

Мъж е бил арестуван във Великобритания, защото е казал на мюсюлманин, че обича бекон. Нямам думи....
Невиждано падение за """"велико"""британия!

Поредният убит бял човек от чернокож. Украинка е убита, докато пътува с градския транспорт.
https://www.youtube.com/watch?v=FKps31Kcp20

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 сеп 2025 07:35

https://news.bg/int-politics/razpolagat-voynitsi-v-bryuksel-poradi-eskalirashtoto-nasilie-svarzano-s-narkotitsi.html

В сърцето на ЕС явно положението с престъпността на "клетите мигранти" вече е нетърпимо и ще вкарват армията по улиците ........ докъде се докараха тези глупаци.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2025 16:48

goshev написа:
THE G.A.M.E написа:понеже те са си "Силните на Деня"

Това е манталитета ни от Освобождението и с този робски манталитет няма как да прокопсаме.За всички "силни на деня" е ясно, че вчера продадохме предишните, утре ще предадем настоящите, а в други ден ще предадем и бъдещите, когато му дойде времето.На тунеядци като нас всички всички "силни на деня" гледат с презрение и отвращение.Ако се чувстваш отпадък пред "великия сорт" европейци продължавай в същия робски дух.
Мрън-мрън, мрън-мрън... Нещо, алтернатива на това ?
Давай решение, ама работещо, как да сме "независими" и "сами да определяме съдбата си" ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2025 16:49

metodito написа:Баш брюкселски трол.
Е, по-добре е от кремълска кОвра ... :lol:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 сеп 2025 17:01

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Баш брюкселски трол.
Е, по-добре е от кремълска кОвра ... :lol:

Ти си някакво много забавно комсомолче. И ако някой не е брюкелска зелка, що трябва да е "кремълска кОвра"? Мислиш много плитко, пич.
Иначе си безплатен брюкселски трол. С начина, по който форматираш постовете си и с тази граматика, няма как да ти плаща някой.
Вземи се научи от батковците и почни поне да изкарваш парички. Вместо да кесиш по форумите така и да ръсиш глупости.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2025 17:10

metodito написа:Ти си някакво много забавно комсомолче. И ако някой не е брюкелска зелка, що трябва да е "кремълска кОвра"? Мислиш много плитко, пич.
Иначе си безплатен брюкселски трол. С начина, по който форматираш постовете си и с тази граматика, няма как да ти плаща някой.
Вземи се научи от батковците и почни поне да изкарваш парички. Вместо да кесиш по форумите така и да ръсиш глупости.
Аз вече посочих ( без значение далЕ нЕкой вЕрва, през кОра ми е ) ... Че съм си изкАрал достатъчно кинти, дори и към момента изкарвам над средното за България и съм доволен. :)

Обикновено анти-брюксел патрЕотЕтЕ, твърдят, че са "неутрални", но някак си, все спестяват критиките към мАсква и рАзия.
Или пък са фенове на "оня строй", и непрекъснато ги дърпа на Изток, ма, да, не са Коври, тъй де ... :lol:
Ако го правят без пари ( аз лично познавам такива дебили, които хем са се облажили от запада, хем пък ежедневно - храчки ) ... То тук наистина говорим за проБити мозАци ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 сеп 2025 20:47

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Ти си някакво много забавно комсомолче. И ако някой не е брюкелска зелка, що трябва да е "кремълска кОвра"? Мислиш много плитко, пич.
Аз вече посочих ( без значение далЕ нЕкой вЕрва, през кОра ми е ) ... Че съм си изкАрал достатъчно кинти, дори и към момента изкарвам над средното за България и съм доволен. :)

Обикновено анти-брюксел патрЕотЕтЕ, твърдят, че са "неутрални", но някак си, все спестяват критиките към мАсква и рАзия.
Или пък са фенове на "оня строй", и непрекъснато ги дърпа на Изток, ма, да, не са Коври, тъй де ... :lol:
Ако го правят без пари ( аз лично познавам такива дебили, които хем са се облажили от запада, хем пък ежедневно - храчки ) ... То тук наистина говорим за проБити мозАци ...

Ти си дълбоко сбъркан трол при това. Пак не разбрах, защо ако не си с едните си задължително с другите? Кажи честно: имаш черно-бял телевизор още, нали? Вземи си най-после цветен телевизор. 2025 сме. Няма "строй", господин зомби. Странно е, че израснал след 90-та, ти си по-индоктриниран от хора, които познавам са израснали през 60-те. Обиди се, че не ставаш за платен трол и граматиката ли? Човек трябва да приема ограниченията си. Аз когато съм се сблъсквал онлайн с платени брюкселски тролове, направо им се възхищавам.Те са висока топка. Явно ги подбират доста добре. Кремълските тролове са лесни. Те са безплатни. Там няма подбор. Мачкам си ги, както си искам. Ама на господин Шорош са добри. Ти не ставаш. Или нацелих болно място? Цанил си се за трол на Шорош и са те отхвърлили? "Незаслужено", разбира се.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 сеп 2025 22:02

Ти мачкаш някой? Някога? :lol: :lol: Доста трудно е да се повярва. :lol:

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

На линия
Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 сеп 2025 14:59

Някой като ми заговори за Сорос, ми е като червена лампичка. Ама като мине на Шорош, вече става като мощна сирена като по филмите като завият при бомбена атака :))

Върни се в “Свободна зона”