язе написа:GA_ veliki написа:Не знам, само питам.
По- скоро са глупаци- с камъни по посолството, да отмъщаваш за свален самолет...
E, и запалено туско знаме, плакати "Аз няма да ходя в турция" и т.н..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
язе написа:GA_ veliki написа:Не знам, само питам.
По- скоро са глупаци- с камъни по посолството, да отмъщаваш за свален самолет...
NOMER14 написа:Вън Турция от НАТО и всичко си идва на място!
Каква е структурата на НАТО? Май никаква. Щатите правят сами каквото си искат, защото го могат и сами. Франция от едно време се разграничава и не признава водещата роля на Щатите и Британия. Англичаните самички преди години стигнаха на своя глава до Патагония. Тези три държави са победителките от Втората Световна война и си имат ядрено оръжие. Какво остана? Едни победени държави от Втората Световна война и ние от Източния блок, победени от Студената война. Държави - пълнеж. Остана едно недоразумение, което културно, исторически и географски е различно от другите. Едно непослушно недоразумение, заради което започна Карибската криза. Това непослушното завладя половината Кипър. Същото то е скарано с всички свои съседи (парадокс е, че ние сме му най-добрият съсед). И сега тия наглеци стрелят по Кюрдистан, по Сирия, вече и по Русия....В този пъзел те са чуждо тяло, и за да го наредим, трябва да се премести в друга картонена кутийка.
THE G.A.M.E написа:Абе ако ще се разширяват, предпочитам да го правят в Азия.![]()
Не изключено, ако там не ги огрее, да обърнат поглед насам.
FLANKER написа:Идват нови ескадрили от далечния север.И този път не са Су-24...
Betchualeng Arnaikem написа:FLANKER написа:Идват нови ескадрили от далечния север.И този път не са Су-24...
Да ме прощава бай Путин, ама с всичко това, което започна да влачи натам би трябвало заедно с Асад и разните им помощници сравнитено набързо да превърнат ИД от страна, владееща територии в групировка с някоя друга база, мобилни отряди и нищо повече. След това прочистване няколко месеца на останките и оставят местните да се занимават с оцелелите дробенки.
Ще е тотална смехория след 6 или 12 месеца всичката тая машинария пак да си е там, а ИД да продължава да управлява територии и да върти бизнес.
П.П. Отговори от рода на: НАТО ги блъска година-2 без ефект не ми трябват. В случая говорим за Русия.
sin4ec написа:Betchualeng Arnaikem написа:FLANKER написа:Идват нови ескадрили от далечния север.И този път не са Су-24...
Да ме прощава бай Путин, ама с всичко това, което започна да влачи натам би трябвало заедно с Асад и разните им помощници сравнитено набързо да превърнат ИД от страна, владееща територии в групировка с някоя друга база, мобилни отряди и нищо повече. След това прочистване няколко месеца на останките и оставят местните да се занимават с оцелелите дробенки.
Ще е тотална смехория след 6 или 12 месеца всичката тая машинария пак да си е там, а ИД да продължава да управлява територии и да върти бизнес.
П.П. Отговори от рода на: НАТО ги блъска година-2 без ефект не ми трябват. В случая говорим за Русия.
Точно там е проблемът за някои, че бизнесът свърши. Избомбиха им цистерните, подпукаха им съоръженията. Над трасетата са пуснати денонощно "ловци". Няма вече петрол за 15 долара, няма вече как да се лети над Сирия и да се бомбардират кюрдите. Последните предвкусват вече своята държава и ще са на първа срещу ИД. Жалко само за двете момчета, майната ѝ на старата бракма...
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 5 госта