Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот GA_ veliki » 25 ное 2015 19:15

язе написа:
GA_ veliki написа:Не знам, само питам.

По- скоро са глупаци- с камъни по посолството, да отмъщаваш за свален самолет... :lol:

E, и запалено туско знаме, плакати "Аз няма да ходя в турция" и т.н..
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 ное 2015 19:17

NOMER14 написа:Вън Турция от НАТО и всичко си идва на място!
Каква е структурата на НАТО? Май никаква. Щатите правят сами каквото си искат, защото го могат и сами. Франция от едно време се разграничава и не признава водещата роля на Щатите и Британия. Англичаните самички преди години стигнаха на своя глава до Патагония. Тези три държави са победителките от Втората Световна война и си имат ядрено оръжие. Какво остана? Едни победени държави от Втората Световна война и ние от Източния блок, победени от Студената война. Държави - пълнеж. Остана едно недоразумение, което културно, исторически и географски е различно от другите. Едно непослушно недоразумение, заради което започна Карибската криза. Това непослушното завладя половината Кипър. Същото то е скарано с всички свои съседи (парадокс е, че ние сме му най-добрият съсед). И сега тия наглеци стрелят по Кюрдистан, по Сирия, вече и по Русия....В този пъзел те са чуждо тяло, и за да го наредим, трябва да се премести в друга картонена кутийка.

Шут на турция от нато, дръпване на юздите на янките и британците и би трябвало да се пооправят нещата
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 ное 2015 19:19

THE G.A.M.E написа:Абе ако ще се разширяват, предпочитам да го правят в Азия. :lol:
Не изключено, ако там не ги огрее, да обърнат поглед насам.

Ти нали беше сигурен, че Турция няма начин да погледне насам за завоевания?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 25 ное 2015 19:23

66 листа чесане на езците за русията и турцията.Или не съм видял, или, което е по-вероятно, няма и ред за протеста на гадните соросоиди от музеите и библиотеките. Е предполагам е нормално да не им се обръща вниманние, все пак те не носят пистолети.
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 ное 2015 19:27

FLANKER написа:Идват нови ескадрили от далечния север.И този път не са Су-24...

Да ме прощава бай Путин, ама с всичко това, което започна да влачи натам би трябвало заедно с Асад и разните им помощници сравнитено набързо да превърнат ИД от страна, владееща територии в групировка с някоя друга база, мобилни отряди и нищо повече. След това прочистване няколко месеца на останките и оставят местните да се занимават с оцелелите дробенки.

Ще е тотална смехория след 6 или 12 месеца всичката тая машинария пак да си е там, а ИД да продължава да управлява територии и да върти бизнес.

П.П. Отговори от рода на: НАТО ги блъска година-2 без ефект не ми трябват. В случая говорим за Русия.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 25 ное 2015 19:35

фесовете са капиталисти и убийци , смърт за тази измислена държава , убийци !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 25 ное 2015 19:37

Русия вече разположиха рекети за да защитават бомбардировачите си, освен това всички полети ще са придружавани от руски изтребители . Ха сега турците да пробват да свалят друг самолет :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 ное 2015 19:38

Betchualeng Arnaikem написа:

Да ме прощава бай Путин, ама с всичко това, което започна да влачи натам би трябвало заедно с Асад и разните им помощници сравнитено набързо да превърнат ИД от страна, владееща територии в групировка с някоя друга база, мобилни отряди и нищо повече. След това прочистване няколко месеца на останките и оставят местните да се занимават с оцелелите дробенки.

Ще е тотална смехория след 6 или 12 месеца всичката тая машинария пак да си е там, а ИД да продължава да управлява територии и да върти бизнес.

П.П. Отговори от рода на: НАТО ги блъска година-2 без ефект не ми трябват. В случая говорим за Русия.

Точно там е проблемът за някои, че бизнесът свърши. Избомбиха им цистерните, подпукаха им съоръженията. Над трасетата са пуснати денонощно "ловци". Няма вече петрол за 15 долара, няма вече как да се лети над Сирия и да се бомбардират кюрдите. Последните предвкусват вече своята държава и ще са на първа срещу ИД. Жалко само за двете момчета, майната ѝ на старата бракма...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 ное 2015 19:43

sin4ec написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Точно там е проблемът за някои, че бизнесът свърши. Избомбиха им цистерните, подпукаха им съоръженията. Над трасетата са пуснати денонощно "ловци". Няма вече петрол за 15 долара, няма вече как да се лети над Сирия и да се бомбардират кюрдите. Последните предвкусват вече своята държава и ще са на първа срещу ИД. Жалко само за двете момчета, майната ѝ на старата бракма...

Двете? Аз що чух, че единия е отървал кожата при своите сирийци (така да го кажа)?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 ное 2015 19:54

Има жертва във вертолет или както му викат негрите хеликоптЕр.

Върни се в “Свободна зона”