Der Schmarotzer написа:za nas e toj religiq написа:Der Schmarotzer написа:za nas e toj religiq написа:THE G.A.M.E написа:za nas e toj religiq написа:Това което недоумяваш и не искаш да проумееш е, че българите не са чисти арийци
За тва и не ти излизат сметките! За тва и от стотиците хиляди и милиони българи от първото българско царство няма и помен в археологията
Охохо, тъкмо археологията доказва наличието на това, че цялата Дунавска равнина е била залята от "пра-българите".
И писменни източници бол.
Какво значи "чисти арийци" ?
То първо, самите ни български предци не са били едноплеменен народ.
Няколко племена, от които 1-2 откровено не бият на български етнос, но са с българите и остават в историята като българи.
Например, като аланите, антите и севарите.
Но по-късен етап в Държавата ни се заселват хиляди, буквално десети хиляди авари, печенези, узи, кумани... И още един куп азиатски колена.
Нито един хронист не ни нарича "славяни" "траки", печенези, кумани и т.н.
Както се вижда, българите претопяват други племена.
А "славяни" биха претопили българи, ама кога цъфнат налъмите.
Няма теза, която да има сила да ме убеди, че сме нещо различно от българи.
Я ги покажи тия бол архилогически разкопки , че ми стана интересно
За български/прабългарски поселения и разкопки има наистина много писано - в списание Архелогия, в книжката на Д.Димитров за прабългарите, в книжката на Р.Рашев пак за прабългарите, в АОР-ите на Археологическия институт. Засвидетелствани са многобройни български селища, не славянски, по поречието на днес сухите корита на добруджанските реки и в днешна република Македония, дори в източните части на днешна Албания. Такива поселища има и по горното и средното течение на река Места, вероятно там са заселени българите на Мавър след неуспешния опит да превземат Тесалоники.
Кое точно ги прави български ? Изписани са, или са открили бългаски монетиШегата на страна, но как можем да сме сигурни че са български, що да не са някви други
Пък и колко са много ???
Инвентарът с особеностите му вътре, разположеието на тялото и още ред други неща, които ги отличават от останалите на Балканския полуостров и ги правят еднакви с тези от северната и източната страна на Черно море за същия период. Локализирани са само в определени (аз съм написал къде) области. Според археолозите си личи и по-ранните, които идват и тези, които идват през 8 век... Всъщност такова движение има и във Волжка България - най-големи преселения има едва след средата на 8 век, а не както се очаква според писанията на писмените извори - през 7 век - Котраг.
Съгласен съм че се съди по разликите, въпроса е там че по това време (според "историците") тия земи са населявани от една камара "народи", та как установиха на кой точно са останките

В Румъния примерно не е открито почти нищо българско и то в наслени места които са населявани стотици, някои и хиляди години от българи