Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 12 яну 2015 13:21

Rafa написа:
vaskonti написа:Кое си написал точно и ясно? "Тия нямат това и онова, значи са ония"? Ама как точно установи кой какво има и няма...не е ясно! Да се твърди, че Русия няма грам никаква връзка със събитията в Украйна и че това е просто спонтанен акт от страна на хората в Крим и източна Украйна е толкова наивно, че няма на къде повече. В тая връзка от къде знаеш дали "опълченците" не са били снабдявани с какво ли не? В крайна сметка не виждам защо виждаш нещо мътно в това, че САЩ веднага са решили кой е виновния, но не виждаш нищо мътно в абсолютно същото изказване от страна на Русия?

Ааааа не, не, въобще не се опитвай да сменяш темата. Младеж, спри се, излагаш се! Ето пак, кое съм бил написал точно и ясно ;) И не бягай от въпросите ми с въпроси! И в случая говорим за сваления Боинг, а не за събитията в Украйна като цяло ;) Слаб и неуспешен опит за бягане от безотговорното хвърляне на фалшиви данни в лицето на будните люде 8-) Бъди мъж, поеми отговорност един път в тоя живот и си признай грешката 8-) Не сме демократи и евроатлантици, ще ти простим. Та, за пореден път те питам, колко самолета Су 25 имат опълченците и от кое летище ще излетят :?:
П.П. Ето ти пак да четеш какво съм написал, дано този път вече схванеш същината на това "толкова сложно" изречение :)
Rafa написа:Хех, след като не са те и новоросийците нямат необходимата техника за да го свалят, кой може да е :lol:

Изобщо не сменям темата. Аз те питам как ти реши кой каква техника има и кой кого снабдява или не снабдява някой друг? Е това ми обясни, пък после аз ще ти отговоря на "ясния" въпрос.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 13:21

vaskonti написа:
Rafa написа:
vaskonti написа:Кое си написал точно и ясно? "Тия нямат това и онова, значи са ония"? Ама как точно установи кой какво има и няма...не е ясно! Да се твърди, че Русия няма грам никаква връзка със събитията в Украйна и че това е просто спонтанен акт от страна на хората в Крим и източна Украйна е толкова наивно, че няма на къде повече. В тая връзка от къде знаеш дали "опълченците" не са били снабдявани с какво ли не? В крайна сметка не виждам защо виждаш нещо мътно в това, че САЩ веднага са решили кой е виновния, но не виждаш нищо мътно в абсолютно същото изказване от страна на Русия?

Ааааа не, не, въобще не се опитвай да сменяш темата. Младеж, спри се, излагаш се! Ето пак, кое съм бил написал точно и ясно. И не бягай от въпросите ми с въпроси! И в случая говорим за сваления Боинг, а не за събитията в Украйна като цяло. Слаб и неуспешен опит за бягане от безотговорното хвърляне на фалшиви данни в лицето на будните люде. Бъди мъж, поеми отговорност един път в тоя живот и си признай грешката 8-) Не сме демократи и евроатлантици, ще ти простим. Та, за пореден път те питам, колко самолета Су 25 имат опълченците и от кое летище ще излетят :?:
П.П. Ето ти пак да четеш какво съм написал, дано този път вече схванеш същината на това "толкова сложно" изречение :)
Rafa написа:Хех, след като не са те и новоросийците нямат необходимата техника за да го свалят, кой може да е :lol:

Изобщо не сменям темата. Аз те питам как ти реши кой каква техника има и кой кого снабдява или не снабдява някой друг? Е това ми обясни, пък после аз ще ти отговоря на "ясния" въпрос.

Чета Васконти, чета :!: Давай сега, да видим колко Су-та имат опълченците и кое е летището, от което ще излети изтребителят за да свали Боинга 8-) И още нещо, тия лайнарчета - твоите любимци, които защитаваш толкова ревностно, без никакви доказателства, само за един ден изкараха Путин и матушка Россия терористи, мислиш ли, че ако имаха доказателства за това, щяха да ги бавят толкова време и да протакат изнасянето им пред еврейските медии :?: Смешни ставате, спрете се вече :lol: На грешната страна сте и това си е :)
Последна промяна от Rafa на 12 яну 2015 13:28, променено общо 1 път.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 яну 2015 13:24

Rafa написа:
vaskonti написа:
Rafa написа:

Ааааа не, не, въобще не се опитвай да сменяш темата. Младеж, спри се, излагаш се! Ето пак, кое съм бил написал точно и ясно ;) И не бягай от въпросите ми с въпроси! И в случая говорим за сваления Боинг, а не за събитията в Украйна като цяло ;) Слаб и неуспешен опит за бягане от безотговорното хвърляне на фалшиви данни в лицето на будните люде 8-) Бъди мъж, поеми отговорност един път в тоя живот и си признай грешката 8-) Не сме демократи и евроатлантици, ще ти простим. Та, за пореден път те питам, колко самолета Су 25 имат опълченците и от кое летище ще излетят :?:

Чета Васконти, чета :!:

Е, щом си решил, че това, което четеш е светата истина, твоя работа.
[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 яну 2015 13:25

boabbb написа:
Tommi написа:
boabbb написа:Точно Кока-Кола гонят работници тоя месец :roll: Между 1000 и 2000, щото искат да свият разходите с 3 милиарда до 2019 ... Къде ли ще отидат тези пари :roll:

Парите отиват в собствениците на ресурсите, които са участвали в производството, под формата на заплати, лихви, ренти, печалба.

Отиват - дедов :lol: Тия ще ги разправяш на някой друг ;)

Не се изпаряват. :) Това са възможностите, които съм написал.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 13:28

vaskonti написа:
Rafa написа:
vaskonti написа:Изобщо не сменям темата. Аз те питам как ти реши кой каква техника има и кой кого снабдява или не снабдява някой друг? Е това ми обясни, пък после аз ще ти отговоря на "ясния" въпрос.

Чета Васконти, чета :!:

Е, щом си решил, че това, което четеш е светата истина, твоя работа.

Мдааам...и пак отговор не виждам 8-) Дори и собствените си обещания не изпълняваш. Работата е повече от ясна, водя дискусия с некомпетентни хора! Иначе не, въобще не сменяш темата :lol:
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2015 13:31

Rafa написа:
dunavfc написа:
Синьо сърце написа:Моите съболезнования на роднините на жертвите в Париж! Обаче нещата излизат извън всякакви норми! Колко хиляди загинаха в Донбас и Палестина, в Сирия и Ирак? За тях защо нямаше походи и траур? Защо нямаше за живи изгорените от хунтата в Одеса? Или те не са хора? Сръбските журналисти не бяха ли хора?
Това двуличие и двоен стандарт ще изяде на Европа главата. Даже я е изяло вече почти. Аз лично с такива моралисти и демократи не желая да имам общо. Да им пикам и на морала, и на демокрацията, и на *******ията, и на всичкото. Дърти корумпирани и разпрани задници, решили да ни дават акъл на нас как се гледа кокошка и крава и дали да ядем пача и шкембе чорба...айде оттука, деева и шушлеците смешни! Ние кога сме гледали коне и крави тия са яли сурова риба и корени! Напълниха континента с всякаква измет-маймуни, печки, сигойнери, арабели, камилари, боядисани пакистанци и прочее мухъли. Едно време такива екземпляри са се водили за забавление на хората и за показ в цирк, сега тръгнали общество да правят с тях...
Не вземат се погледнат, че им се подиграват даже негрите, зер дойдоха тука с лангите да им мушкат дебелите и мазни и мъжки, и женски бели еврогъзове, не е за разправяне. Европейски съюз, как ли пък не-това си е библейският Вавилон. Римската империя пасти да яде...Цялата им работа е такава-и християнството окепазиха с инквизиции, походи, тъмни векове и с римския епископ, дето пък го изкараха заместник Божий на Земята! Тук когато траките са правели култура и живеели като хора, ония евроаборигени и дървена колиба не са могли да сглобят, ми са седели в пещерите като улави!
Тия ли ще ми дават акъл? Айсиктир оттука! И шкембе ще ям, и квото искам ще правя, и *******и ще бия. Точка!

Няма никакво двуличие или двоен стандарт, а става въпрос за претръпналост. След всичко случило се в Украйна през последната 1 год. как очакваш светът да реагира на случващото се там ? Същата работа и с Палестина, Сирия и Ирак. Всички тези точки бяха актуални за световната общественост в началото, после вече стана навик. Сега не ми казвай, че светът не показа подкрепа и съпричастност към Русия, след атентатите в Беслан и Театъра.

Ей на това му се вика русенска логика :lol: Ами освен да направят така, че и французите да претръпнат, а 8-)

Ако мислиш малко ще видиш логиката..Ако още 10 пъти в рамките на година-две се получат подобни инциденти, ефекта ще бъде ли, като първият път или ще стане банално ? Ти плачеш ли всеки ден за Украйна и Сирия ?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 яну 2015 13:31

Няма и да видиш. Дай някакво доказателство за твоите твърдения, пък тогава искай конкретен коментар от мен. Аргументи от типа "аз чета правилни сайтове" не ми се струват сериони.
[/center]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 17:03

vaskonti написа:Няма и да видиш. Дай някакво доказателство за твоите твърдения, пък тогава искай конкретен коментар от мен. Аргументи от типа "аз чета правилни сайтове" не ми се струват сериони.

Няма и нужда ;) Отговорите ги знаем всички. В случая важното беше хората да видят, че си некомпетентен и не можеш да дадеш отговор на един елементарен въпрос, но се опитваш да ни налагаш некомпетентното си мнение. Е няма как да стане. Колкото и да ви е мъчно, доброто ще възтържествува! А вие колкото по-бързо свикнете с тази мисъл, толкова по-малко самоубийства ще има после 8-) И в крайна сметка избяга по доста примитивен и детски начин от дискутираната тема и зададените ти въпроси ;) Типично по евроатлантически :!:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 яну 2015 17:07

Rafa написа:
vaskonti написа:Няма и да видиш. Дай някакво доказателство за твоите твърдения, пък тогава искай конкретен коментар от мен. Аргументи от типа "аз чета правилни сайтове" не ми се струват сериони.

Няма и нужда ;) Отговорите ги знаем всички. В случая важното беше хората да видят, че си некомпетентен и не можеш да дадеш отговор на един елементарен въпрос, но се опитваш да ни налагаш некомпетентното си мнение. Е няма как да стане. Колкото и да ви е мъчно, доброто ще възтържествува! А вие колкото по-бързо свикнете с тази мисъл, толкова по-малко самоубийства ще има после 8-) И в крайна сметка избяга по доста примитивен и детски начин от дискутираната тема и зададените ти въпроси ;) Типично по евроатлантически :!:

На какъв въпрос очакваш да ти дам отговор? За нещо, което ти знаеш, че седи по даден начин? А от къде знаеш? Защото четеш? Прав си - срещу подобни "аргументи" оставам безмълвен! :lol:
[/center]

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 17:10

dunavfc написа:
Rafa написа:Ей на това му се вика русенска логика :lol: Ами освен да направят така, че и французите да претръпнат, а 8-)

Ако мислиш малко ще видиш логиката..Ако още 10 пъти в рамките на година-две се получат подобни инциденти, ефекта ще бъде ли, като първият път или ще стане банално ? Ти плачеш ли всеки ден за Украйна и Сирия ?

:lol: :lol: :lol:

Ейййй, продължаваш значи :) Децата нямат спирачки :!: Не банално, даже ще ми втръснат и ще ми се иска малко да разнообразят :lol:

П.П. Само ми покажи, от всичките тези дето вчера се държаха за ръчички, кой и кога е плакал за Украйна и Сирия ;) А за журналистите в Белград :?:

Върни се в “Свободна зона”