Soulen написа:Адаш, аз само споделям наблюдения. Либерала от квартала в Англия вика за Украйна, Палестина и Иран. Тука викаме за Украйна и Израел, макар и да не съм либерал въобще, в случая споделям масовия техен възглед. Просто е забавно как при тях се търси подкрепа за по-слабия в конфликта, а тук е през ос дали е съюзник или враг на Русия.
Ми не е баш тъй - представи си война САЩ-Русия (без ЯО) - дали либерало от квартало у Съсекс ще е за по-слабия (Русия) :lol: По-скоро е като онзи лаф с поляците, дето искали китайците 3 пъти да ги завладеят, щото шели 6 пъти да минат през Русия и да им еват майката :geek: На запад имат неособено прикрита омраза към Русия и прикрита такава към САШ, поради което и са фенове на противниците им - Украйна, Плаестина, Иран (нали не се лъжем, че Израел е по-малък САЩ или по-точно, че САЩ е един голям Израел).
У нас е пълно със симпатизанти на Русия, щото ни е "асвабадила" и 03.03 е националият ни празник - като се смени 03.03 с друг празник, ще се променят и нагласите, но засега е така. Апропо, дори другарите от началното СДС през 1990 гласуваха за 03.03 като национален празник - сещай се защо :mrgreen: