Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 18 юни 2025 01:01

paceto написа:
Soulen написа:САЩ, Германия и Великобритания ще ударят едно рамо на Моше. Очаквам Ирак номер 2 до дни. Само че без сухопътните операции този път. Все пак доживяхме да видим падането на Аятоласите. Интересните времена нямат край.

В момента армията на Иран се изтегля към централната част на страната и от там стрелят по Израел. Тази нощ са им унищожили още складове за дронове и ракетни установки и сега ги чакат да видят от къде точно ще изстрелят новите и след това и тях ще атакуват. В скоро време ми се струва, че на Иран няма да им останат места за изстрелване на ракети и дронове, защото няма да могат вечно да се местят на нови места, а и запасите им ще свършат в складовете, които все още не са ударени.

Да не забравяме, че Иран даде не малко дронове и на Русия, което сега може да им изиграе лоша шега.

E изтеглили са се : 0 Я виж копейките вече сънуват кратер на мястото на Йерусалим. :lol: Иран ръфал, набирал сили и ей сега
е им покаже. Биби мина настъпил и затова обикаля по ТВ, а Аятолаха се крие в някоя дупка, ако е жив изобщо.

bubka написа:Ами може би, ако постоянно не се чувстваха заплашени от "демократичните" държави по света, нямаше да има нужда да търсят да създават каквото и да е било, за да се защитят. Ти, дори и да си обикновен човек, ако някой непрекъснато те заплашва и се страхуваш за живота си, а няма кой да те защити, искаш неискаш в даден момент ще си купиш нож или пистолет.

Не че нещо, но на това му се казва наглост :lol: Тези всичките бандити имат една единствена цел и тя е да унищожат Израел. Грам не се опитват да подобрят собствения си живот, а просто гледат какво могат да направят за да ударят Израел. Половината им съседи бяха превъзпитани чрез редовен пердах, останаха по инатливите и по далечните. На Израел не му трябват иранските земи, нямат намерения да ги анексират и не биха дали и грам не ги интересува какво ще правят иранците ако не е свързано с Израел.
Същите се скъсват да спонсорират всеки, който е готов да прави пакости на Израел, но видиш ли те се чувствали заплашени и заради това :lol: :lol: :lol:

Посланика в Израел малко е пресолил манджата за моя вкус. Нещо не ми е ясно защо споменава Триман и 45 година и какво цели с тази аналогия и защо Дони го поства. Освен ако не смята да прави някоя демонстрация и да преминава към дипломация на парния чук, мааалко в повече идва.
"Г-н Президент, Бог Ви пощади в Бътлър, Пенсилвания, за да бъдете най-значимият държавен глава от едно столетие насам — може би въобще. Не бих искал решенията, които лежат на Вашите плещи, да бъдат вземани от друг. Много гласове Ви говорят, сър, но има само ЕДИН глас, който има значение. НЕГОВИЯТ глас. Аз съм Вашият назначен слуга на тази земя и съм на разположение за Вас, но не се опитвам да се натрапвам, защото вярвам на Вашите инстинкти. Нито един президент в моя живот не е бил в такава позиция като Вас. Не и след Труман през 1945 г. Не се обръщам към Вас, за да Ви убеждавам. Само за да Ви насърча. Вярвам, че ще чуете небесния глас, този глас е много по-важен от моя или на КОЙТО И ДА БИЛО друг. Изпратихте ме в Израел, за да бъда Вашите очи, уши и глас и за да се уверя, че нашето знаме се вее над посолството ни. Моята работа е да бъда последният, който ще напусне.

Няма да изоставя този пост. Нашето знаме НЯМА да бъде свалено! Вие не избрахте този момент. Този момент избра ВАС! За мен е чест да Ви служа!"
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 юни 2025 06:25

bubka написа:
ReBorn1982 написа:Между другото, нека подчертаем че до ден днешен няма нито едно представено доказателство, че Иран щял да сглоби ядрена бомба "до дни" и щял да нападне Израел .... всичко е просто едни голи приказки на терористите от Тел Авив, които са верни колкото лъжите на САЩ, с които нападнаха Ирак през 2003-а година.

Аз тези, че щели да сглобят бомба го слушам през целия си съзнателен живот, откакто криво ляво следя новини, в смисъл преди още да започна да се интересувам от политика или нещо подобно, а някои по-възрастни тук във форума сигурно го слушат това и от още повече време.

Дори и да сглобят няма да нападат никого. Целта е да бъдат защитени от подобни нагли нападения като сегашното. Ако Иран имаше ЯО, не съм никак сигурен, че терористите от Израел щяха да посмеят така да нападнат ... това е смисълът на ядреното оръжие - да възпира. Другото са нагли еврейски и американски лъжи, с които оправдават поредните си терористични действия.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 юни 2025 07:16

Thsmith написа: .... не ми е ясно защо споменава Триман и 45 година и какво цели с тази аналогия и защо Дони го поства.

Много ясно - визира решението за Хирошима и Нагасаки. Че Тръмп трябва да се осмели да нападне Иран, както Труман се е "осмелил" да ползва атомните бомби. Прави някаква аналогия между двете.

Като цяло постът е мега малоумен и сектантски. Явно много хора са изплискали легена.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 юни 2025 10:25

Еми...
When Israel launched its series of strikes against Iran last week, it also issued a number of dire warnings about the country’s nuclear program, suggesting Iran was fast approaching a point of no return in its quest to obtain nuclear weapons and that the strikes were necessary to preempt that outcome.

But US intelligence assessments had reached a different conclusion – not only was Iran not actively pursuing a nuclear weapon, it was also up to three years away from being able to produce and deliver one to a target of its choosing, according to four people familiar with the assessment.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 юни 2025 10:53

Не е изненада, че мурзилките във форума рязко се оказаха по-либерали от умно-красивите :)))) Честито! :)))
Щом е ОК за Иран да има ЯО, предполагам че и за останалите нестабилни и непредвидими държави в БИ ще важи същото, ..... па и за едната Турция ..... все пак щом Израел има, защо да нямат и те ;))))
Ех, какъв душевен катарзис предизвика Моше с една специална военна операция :))))
Иначе аз с нетърпение чакам деня, в който нефтът няма да е фактор и цялата арабска измет в региона ще се върне към корените си на катунари и чергари.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 юни 2025 10:58

Red_Neck написа:Не е изненада, че мурзилките във форума рязко се оказаха по-либерали от умно-красивите :)))) Честито! :)))
Щом е ОК за Иран да има ЯО, предполагам че и за останалите нестабилни и непредвидими държави в БИ ще важи същото, ..... па и за едната Турция ..... все пак щом Израел има, защо да нямат и те ;))))
Ех, какъв душевен катарзис предизвика Моше с една специална военна операция :))))
Иначе аз с нетърпение чакам деня, в който нефтът няма да е фактор и цялата арабска измет в региона ще се върне към корените си на катунари и чергари.

Малко е странно как либералите на Запад и русоробите тук имат абсолютно едни и същи виждания за Иран :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 юни 2025 11:01

На мен много ми е чудно, какво трябва да ти се е случило в жалкият животец, че да защитаваш една измет, дето по време на военната си интервенция (която е и до днес) в Газа е избила повече жени, деца и старци отколкото уж военни... Великата израелска армия, дето разни болни мозъци ми я възхваляват...

Между другото, Дъста, Иван Умния и останалите от жълтопаветният умнокрасивитет, що не се възмущават от набезите на великата израелска армия? Нещо не съм им чел лицемерните постове по тоя въпрос? Неска храбрият израелски солджър колко деца изби? Бъдещи терористи, предполагам?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2025 11:27

Soulen написа:
Red_Neck написа:Не е изненада, че мурзилките във форума рязко се оказаха по-либерали от умно-красивите :)))) Честито! :)))

Малко е странно как либералите на Запад и русоробите тук имат абсолютно едни и същи виждания за Иран :lol:

;дддд Соулене, що се ебаваш така с другаря жълтопаветен джендър-либерал Червеношийков Изображение. Току що го приравни с русофилите Изображение.

Иначе на запад почти никой не се кефи особено на израелците, пак казвам, четете коментари под новини в Ютюб, но не от еднотипни канали, това е почти единственото останало място, дето може да отсееш реалното мнение на хората, без някоя правилна медия да го отсява вместо теб.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 18 юни 2025 11:51

bubka написа:
Soulen написа:

;дддд Соулене, що се ебаваш така с другаря жълтопаветен джендър-либерал Червеношийков Изображение. Току що го приравни с русофилите Изображение.

Иначе на запад почти никой не се кефи особено на израелците, пак казвам, четете коментари под новини в Ютюб, но не от еднотипни канали, това е почти единственото останало място, дето може да отсееш реалното мнение на хората, без някоя правилна медия да го отсява вместо теб.

Адаш, аз само споделям наблюдения. Либерала от квартала в Англия вика за Украйна, Палестина и Иран. Тука викаме за Украйна и Израел, макар и да не съм либерал въобще, в случая споделям масовия техен възглед. Просто е забавно как при тях се търси подкрепа за по-слабия в конфликта, а тук е през ос дали е съюзник или враг на Русия.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2025 11:56

То същото може да се каже и за бг либерала - той също вика за някой въз основа на това дали е съюзник или враг на Русия - например ислямистите в Иран са много лоши, но тези новите в Сирия са мега яки.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”