paceto написа:Soulen написа:САЩ, Германия и Великобритания ще ударят едно рамо на Моше. Очаквам Ирак номер 2 до дни. Само че без сухопътните операции този път. Все пак доживяхме да видим падането на Аятоласите. Интересните времена нямат край.
В момента армията на Иран се изтегля към централната част на страната и от там стрелят по Израел. Тази нощ са им унищожили още складове за дронове и ракетни установки и сега ги чакат да видят от къде точно ще изстрелят новите и след това и тях ще атакуват. В скоро време ми се струва, че на Иран няма да им останат места за изстрелване на ракети и дронове, защото няма да могат вечно да се местят на нови места, а и запасите им ще свършат в складовете, които все още не са ударени.
Да не забравяме, че Иран даде не малко дронове и на Русия, което сега може да им изиграе лоша шега.
E изтеглили са се : 0 Я виж копейките вече сънуват кратер на мястото на Йерусалим. :lol: Иран ръфал, набирал сили и ей сега
е им покаже. Биби мина настъпил и затова обикаля по ТВ, а Аятолаха се крие в някоя дупка, ако е жив изобщо.
bubka написа:Ами може би, ако постоянно не се чувстваха заплашени от "демократичните" държави по света, нямаше да има нужда да търсят да създават каквото и да е било, за да се защитят. Ти, дори и да си обикновен човек, ако някой непрекъснато те заплашва и се страхуваш за живота си, а няма кой да те защити, искаш неискаш в даден момент ще си купиш нож или пистолет.
Не че нещо, но на това му се казва наглост :lol: Тези всичките бандити имат една единствена цел и тя е да унищожат Израел. Грам не се опитват да подобрят собствения си живот, а просто гледат какво могат да направят за да ударят Израел. Половината им съседи бяха превъзпитани чрез редовен пердах, останаха по инатливите и по далечните. На Израел не му трябват иранските земи, нямат намерения да ги анексират и не биха дали и грам не ги интересува какво ще правят иранците ако не е свързано с Израел.
Същите се скъсват да спонсорират всеки, който е готов да прави пакости на Израел, но видиш ли те се чувствали заплашени и заради това :lol: :lol: :lol:
Посланика в Израел малко е пресолил манджата за моя вкус. Нещо не ми е ясно защо споменава Триман и 45 година и какво цели с тази аналогия и защо Дони го поства. Освен ако не смята да прави някоя демонстрация и да преминава към дипломация на парния чук, мааалко в повече идва.
"Г-н Президент, Бог Ви пощади в Бътлър, Пенсилвания, за да бъдете най-значимият държавен глава от едно столетие насам — може би въобще. Не бих искал решенията, които лежат на Вашите плещи, да бъдат вземани от друг. Много гласове Ви говорят, сър, но има само ЕДИН глас, който има значение. НЕГОВИЯТ глас. Аз съм Вашият назначен слуга на тази земя и съм на разположение за Вас, но не се опитвам да се натрапвам, защото вярвам на Вашите инстинкти. Нито един президент в моя живот не е бил в такава позиция като Вас. Не и след Труман през 1945 г. Не се обръщам към Вас, за да Ви убеждавам. Само за да Ви насърча. Вярвам, че ще чуете небесния глас, този глас е много по-важен от моя или на КОЙТО И ДА БИЛО друг. Изпратихте ме в Израел, за да бъда Вашите очи, уши и глас и за да се уверя, че нашето знаме се вее над посолството ни. Моята работа е да бъда последният, който ще напусне.
Няма да изоставя този пост. Нашето знаме НЯМА да бъде свалено! Вие не избрахте този момент. Този момент избра ВАС! За мен е чест да Ви служа!"