pomiqrat написа:От къде се взеха толкова жени футболни фенки
Имаме си ги тук и трябва да си ги пазим, че не са много
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
barbi_vip написа:pomiqrat написа:От къде се взеха толкова жени футболни фенки
ее нещо лошо ли има. От София се взехме поне аз де за Блу нз от къде е
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
slavia_forever написа:pomiqrat написа:От къде се взеха толкова жени футболни фенки
Като гледам barbi_vip е преди теб във форума.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
barbi_vip написа:айде сега линчувай ме че не съм много активна , кво да направя аз съм на моменти удари ли ме голямата скука и простотия и почвам да пиша , ааа ника и паролата не се ги забравям нищо че съм руса , имам си ги записани на листче
slavia_forever написа:barbi_vip написа:айде сега линчувай ме че не съм много активна , кво да направя аз съм на моменти удари ли ме голямата скука и простотия и почвам да пиша , ааа ника и паролата не се ги забравям нищо че съм руса , имам си ги записани на листче
Искаш да кажеш, че си ги записала поради цвета на косата ли?
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 4 госта