Soulen написа:tmanolov написа:Soulen написа:По принцип либералите на Запад са на страната на Иран и Палестина и мразят Израел и САЩ. Тук пък е обратното. Общо взето е забавно да се наблюдава отстрани :lol:
Така е, засега всичко ни подминава и дано да е все по този начин, стига сами да не се набиваме между шамарите с глупсоти и излишни жусуи простотии. На мен ми е интересно дали има договорка Иран за Украйна, или просто руские пак са свалили гащите. Щото преди пак си мислех дали няма договорка Сирия за Украйна, а се оказа, че в Сирия просто им набиха каските и те избягаха. Сега Иран е много по-голямата хапка и би могло да има подобна сделка - ще видим, но определено Русия за пореден път изоставя съюзниците си, а те не са безкрайно много
Никаква сделка няма. Русия взеха каквото им е нужно от Иран и ще си ги хвърлят под буса точно както направиха със Сирия. Това е и разликата със САЩ, които криво ляво крепят Украйна 3 години. Навремето СССР беше като САЩ и помагаше стабилно на прокситата си, но Путинова Русия е доста по-прагматична и бързо ги жертва.
А и смеят ли да дразнят Моше? Убеден съм, че куп високопоставени личности, приближени до Путин, са агенти на Мосад. Той и затова не се доближава до никой като се показва по ТВ.
Израел за 3 дена изби целия команден състав на Иран, Русия не успя да убие нито един генерал или ръководител на украинските служби. Просто разликата в класите е огромна в полза на евреите.
Принципно Русия и Израел са в добри отношения, въпреки цялото замесване на Русия с Иран. Израел например не се намесиха почти по никакъв начин във войната с Украйна.