vaskonti написа:Кое си написал точно и ясно? "Тия нямат това и онова, значи са ония"? Ама как точно установи кой какво има и няма...не е ясно! Да се твърди, че Русия няма грам никаква връзка със събитията в Украйна и че това е просто спонтанен акт от страна на хората в Крим и източна Украйна е толкова наивно, че няма на къде повече. В тая връзка от къде знаеш дали "опълченците" не са били снабдявани с какво ли не? В крайна сметка не виждам защо виждаш нещо мътно в това, че САЩ веднага са решили кой е виновния, но не виждаш нищо мътно в абсолютно същото изказване от страна на Русия?
Ааааа не, не, въобще не се опитвай да сменяш темата. Младеж, спри се, излагаш се! Ето пак, кое съм бил написал точно и ясно

И не бягай от въпросите ми с въпроси! И в случая говорим за сваления Боинг, а не за събитията в Украйна като цяло

Слаб и неуспешен опит за бягане от безотговорното хвърляне на фалшиви данни в лицето на будните люде

Бъди мъж, поеми отговорност един път в тоя живот и си признай грешката

Не сме демократи и евроатлантици, ще ти простим. Та, за пореден път те питам, колко самолета Су 25 имат опълченците и от кое летище ще излетят
П.П. Ето ти пак да четеш какво съм написал, дано този път вече схванеш същината на това "толкова сложно" изречение
Rafa написа:Хех,
след като не са те и
новоросийците нямат необходимата техника за да го свалят, кой може да е