Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Къде ви намират такива комици бре :lol: :lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Къде ви намират такива комици бре :lol: :lol: :lol:
Моше много сбърка с Иран..Заеби ,,ювелирните,,атаки..Гледай мача докрай..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Моше е най-големият минзухар, всички евреи са педофили и педали.
https://x.com/stairwayto3dom/status/1934596103761977448
https://x.com/stairwayto3dom/status/1934596103761977448
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
icko65 написа:ivan56 написа:Къде ви намират такива комици бре :lol: :lol: :lol:
Ице да се обзаложим ако искаш?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:icko65 написа:ivan56 написа:Къде ви намират такива комици бре :lol: :lol: :lol:
Ице да се обзаложим ако искаш?
По принцип не се обзалагам..още повече за такива неща.Иран е голяма държава..Дано не се стигне до ЯО..Това ми е мнението..Твоето е друго..Ще видим
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Радиото и телевизията- дум.
Биби каза.
Биби каза.
-
https://news.bg/int-politics/nastroeniyata-v-izrael-se-promenyat-sled-kato-iran-probi-zhelezniya-kupol.html
Хи хи, чифутите осъзнаха че прехваленото им ПВО хич не е толкова могъщо и сега го ядат дебелия .... даже и в бомбоубежището им са ги опраскали Много ще страдат заради малоумните си лидери.
Хи хи, чифутите осъзнаха че прехваленото им ПВО хич не е толкова могъщо и сега го ядат дебелия .... даже и в бомбоубежището им са ги опраскали Много ще страдат заради малоумните си лидери.
-
"Светите Земи" е определение, което се ражда в... Европа, в периодът на кръстоносните походи.delqnski47 написа:Кои били "религиозните фанатици" не разбрах? Тея дет раправят че били избрани от Бога тем подобни щуротии, за тях ли говориш :lol: :lol:
П.П. "Свети земи" кво? :lol: :lol:
Да, евреите си ценят територията, но не поради религиозни причини, а заради Давид, Соломон и т.н.
Даже голяма част от израелците ( мисля при едно проучване даже се оказаха към близо 60 % ) ... Са атеисти.
И всъщност точно това страшно дразни мюслитата.
Да, за тях "християните" са враг, но само до толкова, докато им се наложи да си сменят "вярата".
Има известно уважение, понеже спорът е, кой "Пророк" е по-велик, Исус или Мохамед.
Мюсюлманите не отричат Исус, просто искат признание, че техният е "по-велик".
Докато атеистите... Действително за исляма, са равни на - Сатана/Дявола.
Видят ли атеист, те не искат да го ислямизират, искат да го унищожат, щото това, да не почиташ никой и нищо, е най-големият грях в исляма.
Точно за това принципно имат проблем и с... Будистите и различните подобни течения.
Щото, Буда, Шива и т.н. не са точно "богове", пророци и т.н. , а по-скоро Учители-философи, тоест за мюсюлманите, будистите, са си атеисти ...
-
От около 15-на г. Китай строят ударно... Самолетоносачи.tmanolov написа:- Китай - тук е голямата неизвестна - на Китай не му се нрави свят, в който всичко върви по стила и методите на САЩ и истината е само тяхната истина. Нямат много избор в краткосрочен план, но в дългосрочен ще помагат (вероятно и сега помагат нелегално) на подобни държави като Иран ..................................
.........................................
До към 2010-та някъде имаха към 4-5, сега са над 10.
Може и 20 да са станали ...
Не се сещам кой "Янки" беше казал, че Щатите изнасят своята "демокрация" и ценности, чрез... Самолетоносачите си, които, практически, всеки един от тях, носи цяла една Армия, въоръжена и оборудвана с всички средства... От сухопътни, през ПВО, до авиация, че и... Атомчета.
Та, явно, "под-небесните", са решили да черпят опит от най-добрите в бранша.
И ми е крайно смешно, когато нЕкои твърдят - "мЪ, Китай са готинИ, нещЪт война, искат мир, лИбоФ и търговия"... Мда, явно това са техните "ценности", които ще бъдат наложени с бъдещите, можеби до 2030-та г. поне 30-на самолетоносача. :roll: :lol:
THE G.A.M.E написа:"Светите Земи" е определение, което се ражда в... Европа, в периодът на кръстоносните походи.delqnski47 написа:Кои били "религиозните фанатици" не разбрах? Тея дет раправят че били избрани от Бога тем подобни щуротии, за тях ли говориш :lol: :lol:
П.П. "Свети земи" кво? :lol: :lol:
Да, евреите си ценят територията, но не поради религиозни причини, а заради Давид, Соломон и т.н.
Даже голяма част от израелците ( мисля при едно проучване даже се оказаха към близо 60 % ) ... Са атеисти.
И всъщност точно това страшно дразни мюслитата.
Да, за тях "християните" са враг, но само до толкова, докато им се наложи да си сменят "вярата".
Има известно уважение, понеже спорът е, кой "Пророк" е по-велик, Исус или Мохамед.
Мюсюлманите не отричат Исус, просто искат признание, че техният е "по-велик".
Докато атеистите... Действително за исляма, са равни на - Сатана/Дявола.
Видят ли атеист, те не искат да го ислямизират, искат да го унищожат, щото това, да не почиташ никой и нищо, е най-големият грях в исляма.
Точно за това принципно имат проблем и с... Будистите и различните подобни течения.
Щото, Буда, Шива и т.н. не са точно "богове", пророци и т.н. , а по-скоро Учители-философи, тоест за мюсюлманите, будистите, са си атеисти ...
Тоест, мюсюлманите НЕ се разбират с целия свят! Ами светът да вземе да ги изпрати оттук!