tmanolov написа:Thsmith написа:tmanolov написа:
Току-що описа ситуацията между двата вида орки - веселото е, че в единия случай сме с "жертвата", а в другия случай сме с "агресора" :geek:
Смисъл? Орки съвети и аладиновци, винаги срещу орките и за цивилизования човек. 8-)
Тези не са точно аладиновци, малко по-рафинирани и умни са от стандартния чаршафосан, а и сам знаеш, че са друг тип ислям, заради което си имат драми с останалите резаци. Знам и мнението ти за орките от двата вида, просто си пристрастен (вероятно заради произход :mrgreen: ) в случая. Иначе Израел е единствената наистина светска държава в региона и в това две мнения няма, но в конкретния случай са същия агресор като путкинистките орки
E то и между протестанти и католици има същите разлики и търкания, а да не говорим за ортодоксалните, които като цяло са най-изостанали.
Принципно съм пристрастен защото не съм орк и не се припознавам в такива. Иначе нямам доколкото знам евреиски произход ако това питаш :lol:
Къде точно видя агресия от страна на Израел? Те бяха нападнати и в момента отстрелват един по един всички замесни в атаката. Що се отнася до ядрените обекти, това е върховно право на защита. Точно както при Насър и унищожаването на египетската авиация преди да излети и да ги нападне. (Чудно защо отново съветите са замесени във въоръжаването и насъскването на Аладиновците). Израел се защитава активно, няма никаква агресия.
Между другото, ето един цитат от любимия ми автор. Заради това тезата ми е такава и като цяло според последното изречение оформям възгледите.
The Arabs are one of the least developed cultures. They are typically nomads. Their culture is primitive, and they resent Israel because it's the sole beachhead of modern science and civilization on their continent. When you have civilized men fighting savages, you support the civilized men, no matter who they are."
Или иначе казано, когато има даден конфликт, заемам страната на този който е по близък до мен, този в когото се виждам и естествено този от когото бих имал полза с лика на Бен Франклин.