Dust написа:В Хайфа една ракета успя да стигне някаква цел, в Тел Авив свалиха всичко до момента, а бяха повече от 20 за няма и 5 минути
Дали са свалили всичко в Тел Авив ....
https://t.me/Slavyangrad/131330
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dust написа:В Хайфа една ракета успя да стигне някаква цел, в Тел Авив свалиха всичко до момента, а бяха повече от 20 за няма и 5 минути
Drunken_Master написа:Аз не мисля, че ще се стигне изобщо до там. Иран не мисля, че има особено големи сили, да се противопостави на Израел. Въпреки, че бомбардировките от двете страни продължават.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
bubka написа:
Между другото най-големият майтап ще е наистина да се смени властта там и да дойде светска такава, но да бъде ориентирана по-скоро към Русия, а не към Запада. Тогава и малкото работещи мозъчни клетки на лгбетейците съвсем ще дадат на късо.
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:Аз не мисля, че ще се стигне изобщо до там. Иран не мисля, че има особено големи сили, да се противопостави на Израел. Въпреки, че бомбардировките от двете страни продължават.
Няма какво да се лъжем, Иран не може да се мери с държавата-терорист. Въпросът е да нанесат колкото се може повече разруха и смърт, агресорът да плати колкото се може по-висока цена за действията си ..... гадно звучи, но тази война я започна Израел този път. Вече не са жертва, а агресор.
ReBorn1982 написа:Dust написа:В Хайфа една ракета успя да стигне някаква цел, в Тел Авив свалиха всичко до момента, а бяха повече от 20 за няма и 5 минути
Дали са свалили всичко в Тел Авив ....
https://t.me/Slavyangrad/131330
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Drunken_Master написа:Между другото, аз все повече започвам, да се замислям, че Израел всъщност спонсорират "Хамас"...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Thsmith написа:Drunken_Master написа:Между другото, аз все повече започвам, да се замислям, че Израел всъщност спонсорират "Хамас"...
Човек... за чий им е на Израел да правят каквото и да е? Едно нещо не може да разберете. Израел пет пари не дава за Аладин и 40 те разбойника. Просто иска да си живее спокойно и да прави пари. Единственото смислено нещо. Войните не им носят пари, а обратното. Харчат пари за тях, а икономиката не работи. Всяка милост, която проявят им излиза солено през годините. Ако още след 6 дневната война бяха изхвърлили всички палестинци, сега щяха да са много по спокойни и много по богати. Останалите им съседи имат фикс религиозна идея да ги изгонят и да "освободят" техните свети земи. Едната страна иска просто да унищожи другата, а другата просто иска да живее и прави пари без някой да ги заплашва. Без да трябва да се оглеждаш дали някой дивак няма да те намушка в името на Алах, дали някой олигофрен няма да заложи бомба от тор на ъгъла в името на Аладин, дали друг няма да изстреля самоделка по теб или шантав шиитски поп няма да направи някоя голяма бомба, която да хвърли по теб. Дали някой друг сунит няма да мобилизира държавата си за да те нападне изневиделица и да те изчисти от региона.
Никой тук изобщо не си представя какво е да живееш в такава обстановка и да се оглеждаш всеки ден. За щастие, ние тук сме щастливци и живеем на мирно и спокойно място.
---
Аз като цяло не си представям какви хора може да сте тези, които нямат нищо против някакъв фанатично религиозен режим да има ядрена бомба.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта