damyanov1963 написа:Drunken_Master написа:damyanov1963 написа:Ами щом не разбираш, че един блокаж на улици създава затруднения, които нарушават правата на останалите, стой си в ТОЛБУХИН и се радвай на спокойствието.
Аз разбирам... Само не разбирам, кво виеш на умряло, че хората протестирали. Нарушавали били гражданските ти права, що за дебилщина!? Ми, ако искаш, да вземат, да се съобразят с тебе и да изчакат до другото лято, да отидеш на Каварна на почивка, та да вземат тогава, да протестират, а? Баси... ай да не обиждам.
На Каварна си ходи ти, аз на българско море не ходя от поне 10 години.А това, че такива като тебе не разбират как се нарушават правата с блокажи на улици и булеварди в МИЛИОНЕН град си е ваш проблем, който не ме интересува. Значи те имат право да протестират, като нарушават правата на другите, а ние нямаме право да изкажем поне мнението си, така ли?!
Дамянов, вече е време, когато си насаме с бутилката, от време на време да си пускаш и телевизора. Там някъде може и да забележиш как протестират хората в Европа и как се блокират със седмици много по-важни и ключови столици в сравнение със София.