bubka написа:ivan56 написа: Ако не се лъжа са с
С-300 и Тор от прасетата.
Аз пък чух, че същите в Украйна сваляли всички руски ракети.
Явно руските ракети са калпави, и в комбинация със западното ПВО :?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bubka написа:ivan56 написа: Ако не се лъжа са с
С-300 и Тор от прасетата.
Аз пък чух, че същите в Украйна сваляли всички руски ракети.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
bubka написа:delqnski47 написа:За мен е било голяма глупост чифутите да си направят държава там, макар че последно като спорих с разни тук ми разправяха, че в Тел Авив си живеели много добре и едните и другите цигани. В крайна сметка е можело да си изберат далеч по добро място. Сталин е трябвало да им отпусне няква автономна област. Даже до колкото знам и до ден днешен в Руската федерация има ''еврейска автономна област'' нещо такова.
Преди време, когато четях конспиративна литература и прочее глупости, се говореше, че руските евреи или иначе казано тези от хазарски произход (които реално не са чисти евреи) са най-лошите от всички, но като цяло не е като да няма голяма еврейска група там. Все пак и Сталин, и Ленин, а и Зеления наркоман начело на Украйна са с такива корени. Понякога човек се замисля дали наистина са случайни тези неща.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
paceto написа:Иран преди преврата на мюсюлманите си беше светска държава и народът там мечтае отново за онези времена.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта