Sstefanov написа:Baruch Goldstein, Yigal Amir, Yishai Shlisel Да те не връшам много назад. Натаняху, всеки ден извъшрва тероризъм. Пишеш точно, като някой промит мозък. За разлика от теб, аз съм живял в Израел и то в едни доста трудни времена 98ма. Ционистите + да кажем едни доста радикализирани мишчици от правителството на Израел, в главата им е само убийства на хора. Личи ти от далеч, че и ти си радикализиран. Това изречение, че били проведжали антитерористични операции, моля те не го споменавай никъде, защото ще ти се смеят хората по целият свят. Дори в твоята любима Англия и в САЩ, дори ти се биха изсмели. Огромна част от еврейте по света се разграничават от Израел, но пък щом български спец казва, че те са най милите и добри, значи е така.
Да започна от средата. Изобщо не ме интересува мнението на либералите и останалите слабоумни идиоти, които подкрепят ислямските отрепки. Гордо заявявам мнението си навсякъде. И да, това е антитерористична операция срещу държава съставена от терористи и спонсорираща къде що е възможно бандит в региона и не само.
Трябваше да ги изравнят със земята още след като превзеха посолството преди десетки години, но не е късно да се поправи тази несправедливост.
И да, сред евреите има либерали. Също идиоти и нихилисти или просто наивници като либералите във всека една държава. Точно както има и ортодоксални фанатици със същата липса на сиво вещество.
Биби е един от най-големите политици в нашето съвремие, ако не и най-големият от времето на Рейгън.
Drunken_Master написа:Смити, извинявай, ама... Израел се плаши, че Иран ще имат ЯО? Е, ОК... ама Израел имат ЯО, що Иран да не се плаши пък от тях?
Принципно ми е все тая за страховете на Аладин и 40 те разбойника. Чисто за дискусията, Израел няма проблем с Иран и дори е бил основен съюзник на страната при истинското управление представено то Шаха. Израел няма никакъв интерес от проблеми с тях. Аятоласите като всеки религиозен фанатик са тези с проблемите и тези, които имат основна цел да заличат Израел и да сеят терор в целия регион по религиозни причини, а не да опитват да подобрят живота на собственото си население. Ей това е разликата.
И мен хич не ме страх, че Израел ще дадат някоя мини ядрена бомба на някой бандит за да я гръмне около мен, но хич не бих казал същото за чалмарите. Атентата в бургас не беше много далеч от мен, примерно.