Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 14 юни 2025 10:29

Sstefanov написа:Baruch Goldstein, Yigal Amir, Yishai Shlisel Да те не връшам много назад. Натаняху, всеки ден извъшрва тероризъм. Пишеш точно, като някой промит мозък. За разлика от теб, аз съм живял в Израел и то в едни доста трудни времена 98ма. Ционистите + да кажем едни доста радикализирани мишчици от правителството на Израел, в главата им е само убийства на хора. Личи ти от далеч, че и ти си радикализиран. Това изречение, че били проведжали антитерористични операции, моля те не го споменавай никъде, защото ще ти се смеят хората по целият свят. Дори в твоята любима Англия и в САЩ, дори ти се биха изсмели. Огромна част от еврейте по света се разграничават от Израел, но пък щом български спец казва, че те са най милите и добри, значи е така.

Да започна от средата. Изобщо не ме интересува мнението на либералите и останалите слабоумни идиоти, които подкрепят ислямските отрепки. Гордо заявявам мнението си навсякъде. И да, това е антитерористична операция срещу държава съставена от терористи и спонсорираща къде що е възможно бандит в региона и не само.
Трябваше да ги изравнят със земята още след като превзеха посолството преди десетки години, но не е късно да се поправи тази несправедливост.

И да, сред евреите има либерали. Също идиоти и нихилисти или просто наивници като либералите във всека една държава. Точно както има и ортодоксални фанатици със същата липса на сиво вещество.

Биби е един от най-големите политици в нашето съвремие, ако не и най-големият от времето на Рейгън.

Drunken_Master написа:Смити, извинявай, ама... Израел се плаши, че Иран ще имат ЯО? Е, ОК... ама Израел имат ЯО, що Иран да не се плаши пък от тях?

Принципно ми е все тая за страховете на Аладин и 40 те разбойника. Чисто за дискусията, Израел няма проблем с Иран и дори е бил основен съюзник на страната при истинското управление представено то Шаха. Израел няма никакъв интерес от проблеми с тях. Аятоласите като всеки религиозен фанатик са тези с проблемите и тези, които имат основна цел да заличат Израел и да сеят терор в целия регион по религиозни причини, а не да опитват да подобрят живота на собственото си население. Ей това е разликата.
И мен хич не ме страх, че Израел ще дадат някоя мини ядрена бомба на някой бандит за да я гръмне около мен, но хич не бих казал същото за чалмарите. Атентата в бургас не беше много далеч от мен, примерно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 юни 2025 11:25

Чифутковци между другото ядат бой в момента. Въпросът е с колко ракети всъщност разполага Иран.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 юни 2025 13:43

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:Кво "браво", те нищо не са направили. Иран са напълно загубена кауза...

В интерес на истината, немалко ирански ракети пробиха трислойното ПВО на Израел + че и САЩ свалят ракети .... определено имат напредък и показаха, че най-хваленото ПВО на света не е никак непробиваемо.

Дотук 3 убити и десетки ранени (повечето са по бомбоубежищата, затова бройката е малка) .... но има доста разрушени сгради.

Кога ще ви стане ясно, че няма 100% защита и няма неразрушима техника? Непрекъснато ги повтаряте тези глупости и не знам дали наистина си вярвате или просто си ги пишете ей така. Хулиш най-добрата ПВО защита в света, че пропуснала няколко ракети, ама нищо не казваш за същата снабдена от Русия, която действа в Иран? Колко ракети свалиха и колко самолети? А я да си представим сега това количество, което изстреля Иран към Израел да беше в обратната страна какво щеше да се случи?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2025 13:58

bubka написа:Чифутковци между другото ядат бой в момента. Въпросът е с колко ракети всъщност разполага Иран.

Горе долу са равни уж, гледах некви статистики по БТВ
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2025 14:02

За мен е било голяма глупост чифутите да си направят държава там, макар че последно като спорих с разни тук ми разправяха, че в Тел Авив си живеели много добре и едните и другите цигани. В крайна сметка е можело да си изберат далеч по добро място. Сталин е трябвало да им отпусне няква автономна област. Даже до колкото знам и до ден днешен в Руската федерация има ''еврейска автономна област'' нещо такова.
Последна промяна от delqnski47 на 14 юни 2025 14:12, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 14 юни 2025 14:08

Рейгън бил “голям политик” пхахахахахахах.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 14 юни 2025 14:15

delqnski47 написа:За мен е било голяма глупост чифутите да си направят държава там, макар че последно като спорих с разни тук ми разправяха, че в Тел Авив си живеели много добре и едните и другите цигани.

Важно е да се знае за чифутите, че са обсебени от библейските “пророчества” и библейската история. Затова е решено Израел да се създаде в този регион. Иначе, ако се справят с Иран остават напълно свободни да се превърнат в истинска независима глобална сила, което е най-лошият възможен сценарий за Европа и западната цивилизация.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 юни 2025 14:52

delqnski47 написа:За мен е било голяма глупост чифутите да си направят държава там, макар че последно като спорих с разни тук ми разправяха, че в Тел Авив си живеели много добре и едните и другите цигани. В крайна сметка е можело да си изберат далеч по добро място. Сталин е трябвало да им отпусне няква автономна област. Даже до колкото знам и до ден днешен в Руската федерация има ''еврейска автономна област'' нещо такова.

Преди време, когато четях конспиративна литература и прочее глупости, се говореше, че руските евреи или иначе казано тези от хазарски произход (които реално не са чисти евреи) са най-лошите от всички, но като цяло не е като да няма голяма еврейска група там. Все пак и Сталин, и Ленин, а и Зеления наркоман начело на Украйна са с такива корени. Понякога човек се замисля дали наистина са случайни тези неща.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 юни 2025 15:52

ReBorn1982 написа:В интерес на истината, немалко ирански ракети пробиха трислойното ПВО на Израел + че и САЩ свалят ракети .... определено имат напредък и показаха, че най-хваленото ПВО на света не е никак непробиваемо.

Дотук 3 убити и десетки ранени (повечето са по бомбоубежищата, затова бройката е малка) .... но има доста разрушени сгради.

На фона на това, че се разхождаха самолети над Техеран, всяка ракета достигна целта си(истинска цел, не да стреля ей така), какво да кажем за ПВО на Иран. Ако не се лъжа са с
С-300 и Тор от прасетата.
В тая тема ехидните ви шегички, няма да минават.
Това не ви е Украйна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 юни 2025 16:08

ivan56 написа: Ако не се лъжа са с
С-300 и Тор от прасетата.

Аз пък чух, че същите в Украйна сваляли всички руски ракети.

Върни се в “Свободна зона”