Thsmith написа:delqnski47 написа:Thsmith написа:delqnski47 написа:ivan56 написа:-----
Иначе по темата за терористи, най-лесно е да ги върнат по нивите. Спират им субсидииите и достъпа до европейските пазари, както и достъпните кредити за нова техника и ще си приберат тракторите по селата, толкова бързо колкото ги изкараха.
И утре ако украинътъ ти спре зърното, щот така е решила, кой ше те храни. Баба ти ли
Тея утре ако затворят Кофия с тракторите и така спрат достъпа на храни и суровини по магазините, ще изпукате за 2 дена. Ще тряя правите ''аir drop'' отгоре от самолетите да си вкарвате салами и наденици да ядете кат на война.
Няма ли да е по лесно просто да ги арестуват и "тракторите" да се отстранят от пътя?![]()
Само питам
Нещо не отговаря на въпроса ми тоя метод. Имаш 7 процента от БВП + второ място в ЕС по износ. Кво ще затваряш и ще арестуваш, ше си ядеш после подметките
Когато някой се опитва да направи нещо незаконно, арестуваш го. Не е особено трудно. Другото няма значение.
--
И между другото, може да се върнеш и да видиш, че съм на абсолютно същото мнение и за блокирането на Орлов Мост и палатковите лагери по улиците. Това, че някой има причина да протестира, по никой начин не му дава право да блокира останалите хора.
п.с. Аз и сега не им ползвам продукцията и не съм тръгнал да ям подметки.
Ти да не си сам тука. Тея дето ти бъркат говната в чинията какво ядат. Или техни роднини и приятели. Кво ядеш ти лично не е толкова важно. А иначе за протестите изобщо не съм убеден от чисто правна гледна точка. Пишеш до общината и тя ти позволява.