Синьо сърце написа:Моите съболезнования на роднините на жертвите в Париж! Обаче нещата излизат извън всякакви норми! Колко хиляди загинаха в Донбас и Палестина, в Сирия и Ирак? За тях защо нямаше походи и траур? Защо нямаше за живи изгорените от хунтата в Одеса? Или те не са хора? Сръбските журналисти не бяха ли хора?
Това двуличие и двоен стандарт ще изяде на Европа главата. Даже я е изяло вече почти. Аз лично с такива моралисти и демократи не желая да имам общо. Да им пикам и на морала, и на демокрацията, и на *******ията, и на всичкото. Дърти корумпирани и разпрани задници, решили да ни дават акъл на нас как се гледа кокошка и крава и дали да ядем пача и шкембе чорба...айде оттука, деева и шушлеците смешни! Ние кога сме гледали коне и крави тия са яли сурова риба и корени! Напълниха континента с всякаква измет-маймуни, печки, сигойнери, арабели, камилари, боядисани пакистанци и прочее мухъли. Едно време такива екземпляри са се водили за забавление на хората и за показ в цирк, сега тръгнали общество да правят с тях...
Не вземат се погледнат, че им се подиграват даже негрите, зер дойдоха тука с лангите да им мушкат дебелите и мазни и мъжки, и женски бели еврогъзове, не е за разправяне. Европейски съюз, как ли пък не-това си е библейският Вавилон. Римската империя пасти да яде...Цялата им работа е такава-и християнството окепазиха с инквизиции, походи, тъмни векове и с римския епископ, дето пък го изкараха заместник Божий на Земята! Тук когато траките са правели култура и живеели като хора, ония евроаборигени и дървена колиба не са могли да сглобят, ми са седели в пещерите като улави!
Тия ли ще ми дават акъл? Айсиктир оттука! И шкембе ще ям, и квото искам ще правя, и *******и ще бия. Точка!
Няма никакво двуличие или двоен стандарт, а става въпрос за претръпналост. След всичко случило се в Украйна през последната 1 год. как очакваш светът да реагира на случващото се там ? Същата работа и с Палестина, Сирия и Ирак. Всички тези точки бяха актуални за световната общественост в началото, после вече стана навик. Сега не ми казвай, че светът не показа подкрепа и съпричастност към Русия, след атентатите в Беслан и Театъра.