Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2015 00:28

Синьо сърце написа:Моите съболезнования на роднините на жертвите в Париж! Обаче нещата излизат извън всякакви норми! Колко хиляди загинаха в Донбас и Палестина, в Сирия и Ирак? За тях защо нямаше походи и траур? Защо нямаше за живи изгорените от хунтата в Одеса? Или те не са хора? Сръбските журналисти не бяха ли хора?
Това двуличие и двоен стандарт ще изяде на Европа главата. Даже я е изяло вече почти. Аз лично с такива моралисти и демократи не желая да имам общо. Да им пикам и на морала, и на демокрацията, и на *******ията, и на всичкото. Дърти корумпирани и разпрани задници, решили да ни дават акъл на нас как се гледа кокошка и крава и дали да ядем пача и шкембе чорба...айде оттука, деева и шушлеците смешни! Ние кога сме гледали коне и крави тия са яли сурова риба и корени! Напълниха континента с всякаква измет-маймуни, печки, сигойнери, арабели, камилари, боядисани пакистанци и прочее мухъли. Едно време такива екземпляри са се водили за забавление на хората и за показ в цирк, сега тръгнали общество да правят с тях...
Не вземат се погледнат, че им се подиграват даже негрите, зер дойдоха тука с лангите да им мушкат дебелите и мазни и мъжки, и женски бели еврогъзове, не е за разправяне. Европейски съюз, как ли пък не-това си е библейският Вавилон. Римската империя пасти да яде...Цялата им работа е такава-и християнството окепазиха с инквизиции, походи, тъмни векове и с римския епископ, дето пък го изкараха заместник Божий на Земята! Тук когато траките са правели култура и живеели като хора, ония евроаборигени и дървена колиба не са могли да сглобят, ми са седели в пещерите като улави!
Тия ли ще ми дават акъл? Айсиктир оттука! И шкембе ще ям, и квото искам ще правя, и *******и ще бия. Точка!

Няма никакво двуличие или двоен стандарт, а става въпрос за претръпналост. След всичко случило се в Украйна през последната 1 год. как очакваш светът да реагира на случващото се там ? Същата работа и с Палестина, Сирия и Ирак. Всички тези точки бяха актуални за световната общественост в началото, после вече стана навик. Сега не ми казвай, че светът не показа подкрепа и съпричастност към Русия, след атентатите в Беслан и Театъра.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 яну 2015 00:58

http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4% ... c8523.html - Предаването "Неделник" с Волен Сидеров - в това предаване има много интересни факти за световната мутра САЩ, за варварските им нападения над света и тяхната мракобесна и античовешка система , която искат да я наложат в абсолютно целия свят - системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!
Последна промяна от aleksandrov77 на 12 яну 2015 01:49, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 12 яну 2015 01:00

А знаеш ли, че твоят кумир, някого е симпатизирал на тая "мутра" ?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 яну 2015 01:00

aleksandrov77 написа:http://www.ataka.tv/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE/%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D1%81-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2-%D0%B3-c8523.html - Предаването "Неделник" С волен Сидеров - в това предаване има много интересни факти за световната мутра САЩ, за варварските им нападения над света и тяхната мракобесна и античовешка система , която искат да я наложат в абсолютно целия свят - системата на НОВ СВЕТОВЕН РЕД!!!

Някой да се обади на признатия виден фактолог Санди. 8-)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 12 яну 2015 02:35

dunavfc написа:А знаеш ли, че твоят кумир, някого е симпатизирал на тая "мутра" ?

И аз съм вярвал навремето в САЩ и демокрацията в края на 80-те!
Това не ми пречи сега да съм се осъзнал и да виждам, че демокрация няма, а система на НОВ СВЕТОВЕН РЕД, и че без Русия българите ще изчезнем от лицето на земята до 30-40 години!
Държава, която поддържа позорни затвори като Гуантанамо не може да е демокрация, а да не говорим най-голямата демокрация в света!
Държава, която може да преследва по цялото земно кълбо един честен, млад човек (Едуард Сноудън), само защото е дръзнал да изнесе ИСТИНАТА за тоталния контрол, който упражнява Големият брат не само над собствените си граждани, но и над своите партньори от Европа, не може да е демократична държава!
Държава, в която има тотална полицейщина не може да е най-демократичната държава в света!
Също такава държава, която грубо и безпардонно се намесва във вътрешните работи на други суверенни държави във всички точки на земното кълбо - такава държава не може да е демокрация!
Няма как да е демократична държава тази, която избива хиляди невинни цивилни граждани, в името на един антихуманен НОВ СВЕТОВЕН РЕД, който иска да наложи на целия свят!
САЩ не само не е най-голямата демокрация в света, САЩ изобщо не е никаква демокрация от поне 20 години насам !
А НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД , който САЩ налага е по-мракобесна и човеконенавистна система от комунизма и фашизма взети заедно!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 12 яну 2015 07:24

dunavfc написа:
Синьо сърце написа:Моите съболезнования на роднините на жертвите в Париж! Обаче нещата излизат извън всякакви норми! Колко хиляди загинаха в Донбас и Палестина, в Сирия и Ирак? За тях защо нямаше походи и траур? Защо нямаше за живи изгорените от хунтата в Одеса? Или те не са хора? Сръбските журналисти не бяха ли хора?
Това двуличие и двоен стандарт ще изяде на Европа главата. Даже я е изяло вече почти. Аз лично с такива моралисти и демократи не желая да имам общо. Да им пикам и на морала, и на демокрацията, и на *******ията, и на всичкото. Дърти корумпирани и разпрани задници, решили да ни дават акъл на нас как се гледа кокошка и крава и дали да ядем пача и шкембе чорба...айде оттука, деева и шушлеците смешни! Ние кога сме гледали коне и крави тия са яли сурова риба и корени! Напълниха континента с всякаква измет-маймуни, печки, сигойнери, арабели, камилари, боядисани пакистанци и прочее мухъли. Едно време такива екземпляри са се водили за забавление на хората и за показ в цирк, сега тръгнали общество да правят с тях...
Не вземат се погледнат, че им се подиграват даже негрите, зер дойдоха тука с лангите да им мушкат дебелите и мазни и мъжки, и женски бели еврогъзове, не е за разправяне. Европейски съюз, как ли пък не-това си е библейският Вавилон. Римската империя пасти да яде...Цялата им работа е такава-и християнството окепазиха с инквизиции, походи, тъмни векове и с римския епископ, дето пък го изкараха заместник Божий на Земята! Тук когато траките са правели култура и живеели като хора, ония евроаборигени и дървена колиба не са могли да сглобят, ми са седели в пещерите като улави!
Тия ли ще ми дават акъл? Айсиктир оттука! И шкембе ще ям, и квото искам ще правя, и *******и ще бия. Точка!

Няма никакво двуличие или двоен стандарт, а става въпрос за претръпналост. След всичко случило се в Украйна през последната 1 год. как очакваш светът да реагира на случващото се там ? Същата работа и с Палестина, Сирия и Ирак. Всички тези точки бяха актуални за световната общественост в началото, после вече стана навик. Сега не ми казвай, че светът не показа подкрепа и съпричастност към Русия, след атентатите в Беслан и Театъра.

Ей на това му се вика русенска логика :lol: Ами освен да направят така, че и французите да претръпнат, а 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2015 09:05

Rafa написа:
dunavfc написа:

Ей на това му се вика русенска логика :lol: Ами освен да направят така, че и французите да претръпнат, а 8-)

Не обобщавай, ако обичаш! Това, че Дунав има объркани мисли не означава, че това е стандарт за града. Нали знаеш защо на конете им слагат капаци на очите! Според Дунав, явно светът беше обръгнал и при убийството в Одеса, в Профсъюзния дом. Там бяха убити хора, не защото се подиграват с нечия религия и вярвания. Въобще, атентат, като този във Франция е престъпление срещу човечеството и свободата на словото, а това в Одеса си е вътрешна работа на Украйна и не засяга никого и нищо извън тази държава..както прочем и сваленият самолет, за който се пази странно мълчание вече.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 яну 2015 09:17

Кашчей написа:
Rafa написа:
dunavfc написа:

Не обобщавай, ако обичаш! Това, че Дунав има объркани мисли не означава, че това е стандарт за града. Нали знаеш защо на конете им слагат капаци на очите! Според Дунав, явно светът беше обръгнал и при убийството в Одеса, в Профсъюзния дом. Там бяха убити хора, не защото се подиграват с нечия религия и вярвания. Въобще, атентат, като този във Франция е престъпление срещу човечеството и свободата на словото, а това в Одеса си е вътрешна работа на Украйна и не засяга никого и нищо извън тази държава..както прочем и сваленият самолет, за който се пази странно мълчание вече.

Между другото, оня ден някой някъде, не помня кой, каза по ТВ, че се очаква официален доклад за тоя самолет, в който секунда по секунда ще се каже какво е станало. Самолета бил свален с ракета БУК, но не съм сигурен, че в доклада ще пише в прав текст, а не с мъгляви намеци, кой я е изстрелял. Най-вероятно по соломоновски ще се каже, че няма категорично доказателство кой го е сторил. След това ще мине не много време и случая ще се забрави.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 яну 2015 09:26

vaskonti написа:Между другото, оня ден някой някъде, не помня кой, каза по ТВ, че се очаква официален доклад за тоя самолет, в който секунда по секунда ще се каже какво е станало. Самолета бил свален с ракета БУК, но не съм сигурен, че в доклада ще пише в прав текст, а не с мъгляви намеци, кой я е изстрелял. Най-вероятно по соломоновски ще се каже, че няма категорично доказателство кой го е сторил. След това ще мине не много време и случая ще се забрави.

То този доклад се чака от доста време вече. Не мисля, че повече от половин година е нужна, за да се разбере от истински експерти истината. На тях, военните "експерти" им стигаше само, че е свален и падна в района на бойните действия, за да заявят категорично, че е дело на Русия или на проруските опълченци в ИУ. А сега, като имат останките и черните кутии им трябва мноооого време, за да установят как точно е станало :evil:
Но определено си прав, че целта е протакане, защото истината явно не е удобна и изгодна и е по-добре да се забрави. Бе друго си е да се подкрепи свободата на словото във Франция, което понякога избива на слободия.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 яну 2015 09:34

Васконти, ще се забрави така, както се забрави, че оня ден ( 10-ти ) беше годишнина от бомбардировките на "нашите другари" , при които са загинали хиляди българи :!: Коя българска телевизия каза дори една дума за това :?: Всички ме заливат с помия за "Шарли Ебдо" ... Французите предпочитат мангали имигранти, вместо българи и румънци, ами тогава да ги трепят, бе :!: На всичкото отгоре се и гаврят с религиозни символи, вярно, че свободата на словото е важна, но нека не е свободия :!: И на последно място, един въпрос към, така да се каже, "прозападно" настроените ни колеги от форума - според вас вярно ли е, че Щатите и НАТО не предприемат нищо срещу терористите от Ислямска държава, само защото те продават нефта по 20 долара за барел и подпомагат дъмпинга на цените на петрола, за да се удари икономически Русия :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”