CSKA 78 написа:Смити, много ми приличаш на главния герой от Игра на Калмари! Уж е мъж и има някакви принципи! Обаче в последния епизод, след като старецът му казва, че животът е кратък и трябва да изживееш всяка секунда... Какво прави главният герой?! Отива във фризьорски салон(който е очевидно само за жени), прави си женска прическа и си боядисва косата в...Тъмно розово! Ха-ха-ха-ха!
Е, ясно е, че това е от налагащата се политкоректност по света, но щом вече я има и в корейските филми, то мамата си е ебало!
Но какъв е изводът от написаното по-горе?! Носи си новите рокли, Смити! Не се крий!![]()
р.s. Смити, моят аватар е на австриец, който е икона на тестостерона, та не ме бъркай с обичащите розовия цвят!
Аз съм от райт уинг, както ги наричат в Щатите! А ти очевидно си от левите!![]()
Дооообре, а Наполеон или Цезар не си ли случайно?
ivan56 написа:Но ти не отричаш(от това което пишеш), ваксината, че ще бъдеш чипиран, ще светиш и прочие глупости в, които вярват сектантите на НСР.
Е аз сериозно не вярвам, че има много хора, които вярват в чипиране, 5 ги и подобни. Може и да съм в грешка, но не съм виждал нито един на живо. Като цяло ме съмнява да са много повече от тези с историята за кацането на луната и Холивуд и тн. Просто много хора не ги е страх и се инатят като мен