Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Нали се борим всичко да ни е общо и уеднаквено - обща валута, общи закони, общи ценности, обща мрежа, някои се борите да сте повече евроатлантици, отколкото българи :lol: :lol: . Щом в цели две държави, повсеместно е спрял тока, значи е показателно и за останалите.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Drunken_Master
- Контакти:
Между другото, това коа беше станало в "кочинката", тук умнокрасивите щяха да ореват орталъка... 
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
-
ReBorn1982
Dust написа:От кога две държави са цяла Европа, аварии от подобен мащаб са лавинообразни и се случват за броени минути
В Западна Европа тепърва ще усещат докъде води комунизмът. Проблемите с тока са нещо характерно за този строй.
Търсиш някаква конспирация, но нещо не ти се получава. Аз пък мисля, че за всичко са виновни санкциите срещу Русия и за това тока в Португалия и Испания е спрял, друга причина няма
Съвсем сериозно имаш ли си поне малко идея как работи енергийната система и какво аджеба е това животно наречено Херц и какво се случва ако има по-голямо от дори 1% отклонение?
bubka написа:Щом в цели две държави, повсеместно е спрял тока, значи е показателно и за останалите.
Съвсем сериозно имаш ли си поне малко идея как работи енергийната система и какво аджеба е това животно наречено Херц и какво се случва ако има по-голямо от дори 1% отклонение?
Последна промяна от Dust на 28 апр 2025 23:52, променено общо 1 път.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Drunken_Master написа:Между другото, това коа беше станало в "кочинката", тук умнокрасивите щяха да ореват орталъка...
Ти чакай да не излезе пак някоя ватенка в списъка с заподозрените за "инцидента" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Dust написа:Търсиш някаква конспирация, но нещо не ти се получава. Аз пък мисля, че за всичко са виновни санкциите срещу Русия и за това тока в Португалия и Испания е спрял, друга причина нямаbubka написа:Щом в цели две държави, повсеместно е спрял тока, значи е показателно и за останалите.
За каккви конспирации говориш бе човек. Целодневното прекарване във форума не ти се отразява добре
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Thsmith написа:Drunken_Master написа:Между другото, това коа беше станало в "кочинката", тук умнокрасивите щяха да ореват орталъка...
Ти чакай да не излезе пак някоя ватенка в списъка с заподозрените за "инцидента" :lol:
Аз съм на 1000% убеден, че в някоя правилна жълтопаветна медия или някой джендър-либерален фейсбук хаховец ще напише, че било руска хибридна атака
Определено висенето във форума целодневно наистина се отразява отрицателно на някой, щом изобщо неразбра, че първия абзац от мнението ми е насочен към друг колега.
Не съм от тези които да цитират по една дузина мнения и стават едни чаршафи.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dust написа:Определено висенето във форума целодневно наистина се отразява отрицателно на някой, щом изобщо неразбра, че първия абзац от мнението ми е насочен към друг колега.
А, добре, успокоих се, че не си толкова тъп, колкото изглеждаш :lol: .
Дееба, отвори им се приказка на русофилите с тоя блекаут ;ддд:. Жалка историйка е Европа. Още не могат да разберат какво е причинило аварията.
Между другото, преди 2-3 години имаше излезли немалко "коспиративни" статии за възможни блекаути по Европа и че намекват постепенно на населението там. Предполагам Еминем е чел.
Недялко Недялков
5 ч ·
ВЕЧЕ СЪВСЕМ БУКВАЛНО, не фигуративно, в Западна Европа е тъмно като в кучи отвор. Край с метафорите.
Остава ислямските тълпи да плячкосат жалките остатъци от някогашния горд християнски свят.
Както се е случвало в едни други, все така мрачни векове.
ЕС, легендиран от пропагандата като единствен "цивилизационен избор" пред българския народ, е грохнала под напора на бежанци, фалити, цензура и джендъризъм клоака.
Цял ден Испания, Португалия и Франция са без ток, интернет, транспорт, комуникации, напълно парализирани, но иначе тарторът им Макрон дуе мускули, че ще воюва с Русия.
Патологични измамници, които живеят в паралелна вселена, в измеренията на някакъв фантазен Четвърти райх, докато бруталната реалност край тях поразява бита и битието на гражданите им.
Това е разкапващият се "клуб на богатите", за който си мечтае Бойко Борисов и в който се е зарекъл да ни нахака, че да му изплащаме дълговете.
Днес на "клуба" му спряха безкешовите разплащания, ей така, от нищото, с магическа пръчка. А какво би се случило, ако вече оперирахме в режим "дигитално евро"?!
И все още няма правдоподобно обяснение какво и защо е станало, инцидент ли е или саботаж, ще се повтори ли, кой има полза от подобен хаос и дали това не е репетиция за предстоящо всемирно бедствие по образец на ковида.
Може би пак ни готвят някоя гадост, а?! Предсмъртните гърчове на либерастката Дълбока държава?
Следващата стъпка е да обвинят Путин, въпрос на малко техническо време. Нали с него обикновено оправдават цялата си нефелност.
Вижте жалката и безпомощна Европа и си помислете дали тя има общо с оная възжелана "обетована земя", към която избрахме да принадлежим преди 35 години.
За себе си съм решил - няма да се дам лесно, няма да си подаря лева, нито земята, нито вярата. И сам да съм на площада, пак ще протестирам до дупка. Въпрос на принципи и съвест.
Очаквайте съвсем скоро, приятели, нашия знак - моментът е дошъл, имаме само 30 дни да се опазим от робията. И тъмнината след нея.
Между другото, преди 2-3 години имаше излезли немалко "коспиративни" статии за възможни блекаути по Европа и че намекват постепенно на населението там. Предполагам Еминем е чел.