Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот metodito » 28 мар 2020 23:38

paceto написа:Малко в стил конспирации.

Планетата се пренасели и най вече в Азия, така че не се изненадвайте, че от там тръгна всичко. И без това в Китай и Япония е пълно със столетници, така че искат да отпушат малко дупката понеже там са много народ. Покрай тях ще заминат и много други по света.

Все пак да се радваме, че човечеството не преминава през по страшни събития, а не е като да не се е случвало назад в историята. След едно 50-60 години има вероятност Земята да бъде ударена от астероид, така че е много вероятно тогава планетата да си отдъхне както го е правила и преди.

Има малко, което се губи обаче. Ако е в ход план за депопулация, не би ли било по-логично да засяга основно хора във фертилна възраст, а не такива, които са в залеза на живота си? Или може да отидем и по-далеч - "Децата на хората"... Има някакви новини как това засяга мъжката потентност. Макар че то вече има толкова теории на кое действа (обонянието например), че кой знае?!
Аз доколкото съм чел, Земята можела да изхрани до 60-70 милиарда, което сега може да не звучи толкова малко, но след 20 години...
Възрастните хора, от друга страна са живата памет на човечеството и знаят неща, които младите никога няма да знаят (както и обратното, разбира се). Защо някой би искал да премахне мъдрите и знаещите и да остави тези малоумници, които са днес интернет поколението - функционално неграмотни, често дебилни - говоря за масата, не за изключенията.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 28 мар 2020 23:46

metodito написа:Аз доколкото съм чел, Земята можела да изхрани до 60-70 милиарда, което сега може да не звучи толкова малко, но след 20 години...

Земята може и да изхрани 60-70 милиарда за известен период, но не може да съхрани боклуците на 60-70 милиарда. Ще се появят пластмасови острови в океаните :lol:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 мар 2020 23:49

[offtopic]
metodito написа:
paceto написа:Малко в стил конспирации.

Планетата се пренасели и най вече в Азия, така че не се изненадвайте, че от там тръгна всичко. И без това в Китай и Япония е пълно със столетници, така че искат да отпушат малко дупката понеже там са много народ. Покрай тях ще заминат и много други по света.

Все пак да се радваме, че човечеството не преминава през по страшни събития, а не е като да не се е случвало назад в историята. След едно 50-60 години има вероятност Земята да бъде ударена от астероид, така че е много вероятно тогава планетата да си отдъхне както го е правила и преди.

Има малко, което се губи обаче. Ако е в ход план за депопулация, не би ли било по-логично да засяга основно хора във фертилна възраст, а не такива, които са в залеза на живота си? Или може да отидем и по-далеч - "Децата на хората"... Има някакви новини как това засяга мъжката потентност. Макар че то вече има толкова теории на кое действа (обонянието например), че кой знае?!
Аз доколкото съм чел, Земята можела да изхрани до 60-70 милиарда, което сега може да не звучи толкова малко, но след 20 години...
Възрастните хора, от друга страна са живата памет на човечеството и знаят неща, които младите никога няма да знаят (както и обратното, разбира се). Защо някой би искал да премахне мъдрите и знаещите и да остави тези малоумници, които са днес интернет поколението - функционално неграмотни, често дебилни - говоря за масата, не за изключенията.
[/offtopic]

Чумата 1300 и някоя, която убива повече от испанския грип също тръгва от Китай. Възрастните са тежест на министерството на здравеопазването и ш НОИ. Младите не правим деца, но работим.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 28 мар 2020 23:52

[offtopic]
Groucho написа:
metodito написа:Аз доколкото съм чел, Земята можела да изхрани до 60-70 милиарда, което сега може да не звучи толкова малко, но след 20 години...

Земята може и да изхрани 60-70 милиарда за известен период, но не може да съхрани боклуците на 60-70 милиарда. Ще се появят пластмасови острови в океаните :lol:
[/offtopic]

Пластмасата за еднократна употреба я спират в ЕС от 2021. Всички държави ще имат заводи за изгаряне след време.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 мар 2020 23:58

Крайната цел е глобално правителство, според мен. И този вирус е една от многото стъпки към тази идея. Дори вече се заговори за такова правителство заради вируса.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 мар 2020 00:02

pomiqrat написа:
Чумата 1300 и някоя, която убива повече от испанския грип също тръгва от Китай..

Не го знаех. Европа имала ли е досег с тях тогава?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 мар 2020 00:07

pomiqrat написа:Пластмасата за еднократна употреба я спират в ЕС от 2021. Всички държави ще имат заводи за изгаряне след време.

Toва звучи като комунистическото обещаниe за светлото бъдеще :lol: ЕС не е най-големият замърсител така или иначе.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 мар 2020 00:23

Groucho написа:

То вече имало проблем с изхвърлените маски, смятай. Иначе лъжата на онея, които се облагодетелстват от мнимата борба с екологичните промени лъсна яко - за някакви три месеца, въздуха се изчисти супер яко. А те разправяха как трябват трилиони долари и десетилетия. :lol:
Fuck you,Greta. :twisted:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 мар 2020 00:29

metodito написа:
pomiqrat написа:
Чумата 1300 и някоя, която убива повече от испанския грип също тръгва от Китай..

Не го знаех. Европа имала ли е досег с тях тогава?

Да. Пак минава първо през Италия. Светът не е мръднал за 700 години.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 29 мар 2020 00:38

metodito написа:То вече имало проблем с изхвърлените маски, смятай. Иначе лъжата на онея, които се облагодетелстват от мнимата борба с екологичните промени лъсна яко - за някакви три месеца, въздуха се изчисти супер яко. А те разправяха как трябват трилиони долари и десетилетия. :lol:

E, нормално, част от производството замря, полетите на самолетите намаляха до минимум, вероятно се карат и много по-малко коли и т.н. Още преди месец се съобщаваше за снимки от спътници над Китай, на които видимо си личало колко по-чиста била атмосферата над Ухан. Климатичните промени не знам дали се дължат основно на дейността на човека, но със сигурност много замърсяваме планетата с най-различни боклуци.

Върни се в “Свободна зона”