wannabe написа:za nas e toj religiq написа:angelofdeath написа:Те с 30 000 евро заплати станаха четвърти, а сега положението ще е страшно. Едва ли някой от добрите чужденци във Ботев ще остане при новите условия. Все пак трябва да изчакаме още малко, зада видим, какво ще стане с клуба изобщо. Проекта щеше да е най-грандиозния за България. Ботев имат супер база, силни играчи, взеха треньор с универсални качества и започнаха изграждането на чисто нов стадион. Ще бъде ужасно всичко това да рухне само за два месеца. Ботев ще го има, феновете ще са с него, както досега, но мечтите за господство във А група и взимането на купи минава на заден план. Няма, какво да се лъжем, ако КТБ загите нищо добро не чака Канарите. Аз съм от ЦСКА и заедно с останалите ни привърженици преживяхме и продължаваме да живеем в същия ужас. Народа го е казал много точно "...ОТ ВИСОКО СЕ ПАДА НАЙ-ТЕЖКО".
Да ти кажа честно , не ми липсват нито титли , нито купи и до сега не сме ги имали в изобилиеЕдинственото което искам е Любо да остане и да се намери начин да се завърши стадиона ! Всичко друго е на заден план !
Как да ти липсва нещо, което го нямаш?
Е вие това го знаете най-добре. Една-единствена и то купена с парите от дрога на "Светеца", както го бяхте нарекли