Всичко около КТБ и Цветан Василев. Анкета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Желаете ли Цветан Василев в бъдеще да бъде благодетел на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Ботев към играчите: Заплати по 3000 евро или си тръгвайте R

Мнениеот Thurman Murman » 02 юли 2014 11:24

wannabe написа:
za nas e toj religiq написа:
angelofdeath написа:Те с 30 000 евро заплати станаха четвърти, а сега положението ще е страшно. Едва ли някой от добрите чужденци във Ботев ще остане при новите условия. Все пак трябва да изчакаме още малко, зада видим, какво ще стане с клуба изобщо. Проекта щеше да е най-грандиозния за България. Ботев имат супер база, силни играчи, взеха треньор с универсални качества и започнаха изграждането на чисто нов стадион. Ще бъде ужасно всичко това да рухне само за два месеца. Ботев ще го има, феновете ще са с него, както досега, но мечтите за господство във А група и взимането на купи минава на заден план. Няма, какво да се лъжем, ако КТБ загите нищо добро не чака Канарите. Аз съм от ЦСКА и заедно с останалите ни привърженици преживяхме и продължаваме да живеем в същия ужас. Народа го е казал много точно "...ОТ ВИСОКО СЕ ПАДА НАЙ-ТЕЖКО".

Да ти кажа честно , не ми липсват нито титли , нито купи и до сега не сме ги имали в изобилие :) Единственото което искам е Любо да остане и да се намери начин да се завърши стадиона ! Всичко друго е на заден план !

Как да ти липсва нещо, което го нямаш?

Е вие това го знаете най-добре. Една-единствена и то купена с парите от дрога на "Светеца", както го бяхте нарекли :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 юли 2014 11:26

Любо си заминава в този случай :!: Няма да ви стои за 6 бона ;) Иначе ситуацията е логична, сега се махат мангалите и можете да дадете път на младежта - оня Серкан май бил добър :? Борката, Али Реза и компания ще покрият бюджета донякъде, може и целия, ама за стадиона - без КТБ просто забравете :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Re: Bultras: Усещате ли тътена?

Мнениеот Thurman Murman » 02 юли 2014 11:26

Пловдив1926 написа:Чухме тътена:
http://news.plovdiv24.bg/501955.html

Невестулка, къде ви е отбора :o Кинг Коко мангалоубиец да не е разтурил катуна :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юли 2014 11:26

локо пд написа:Яд ме е как разни печки ги боготворят в България и им дават огромни заплати.
Колко юноши се затриха по Б и В група, колко се отказаха.
Не че не са и те едни пияндета повечето ни малки "звездички", ама карай.
При МаГарешки кка играха за 3 бона и премии?
Може навсакъде. Ама не става с Хамзи, Дорета, Вандер, АНисе и куп мамалиги алчни за пари и нищо друго.
Същото при нас и навсякъде.
Дълга тема и безкрайна дори за заплатите на ритнитопковците в България.

Прав си ама до някъде , ако отбор има амбиции за пробив в европата с тия младежи няма как да се получи ! А качествен чужденец за малко пари в БГ няма да дойде ! Давам ти бегъл пример за Русия и Турция , ако не са им скъпоплатените звезди , никога няма да направят пробив в европа , а там заплатите не са в хиляди , а в стотици хиляди и милиони !

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 02 юли 2014 11:28

Брей, автора на темата специално сее регистрирал за да пусне тази тема. Пиши с истинския ник, какво толкова. Знам, че тези новини за Ботев са супер за теб. Сега по темата. Аз също съм съгласен да се намалят заплатите. Имаме юноши, нека да поиграят и те. Мъри докара доста скъпи футболисти, някои от тях изобщо не заслужават парите, които получават. Заплатите бяха нереални. Абе и такива няма да са като в темата пише, но е добре да се намалят и да се даде шанс на юношите. И да, целите ще се занижат, но... ще видим.
Последна промяна от 555 на 02 юли 2014 11:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 11:28

локо пд написа:Яд ме е как разни печки ги боготворят в България и им дават огромни заплати.
Колко юноши се затриха по Б и В група, колко се отказаха.
Не че не са и те едни пияндета повечето ни малки "звездички", ама карай.
При МаГарешки кка играха за 3 бона и премии?
Може навсакъде. Ама не става с Хамзи, Дорета, Вандер, АНисе и куп мамалиги алчни за пари и нищо друго.
Същото при нас и навсякъде.
Дълга тема и безкрайна дори за заплатите на ритнитопковците в България.

Еми така е,мен обаче 15 000 лева таван не ме притеснява никакси, то дефакто повечето от нашите взимаха в тези граници досега,а да не говорим че имаме достатъчно млади момчета които за тези пари ще изорат терена,стига да ги пускат в игра.
При Мъди Мастията момчета като Серканчето,Васев,Марин,Айтов, Цецо Чука и т.н. гледаха мачовете облизо и цъкаха на нивата в Ракуски, а хасковския олигофрен въртеше далавери с маймуни, е са ше се види кой кой е при Любо...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юли 2014 11:28

boabbb написа:Любо си заминава в този случай :!: Няма да ви стои за 6 бона ;) Иначе ситуацията е логична, сега се махат мангалите и можете да дадете път на младежта - оня Серкан май бил добър :? Борката, Али Реза и компания ще покрият бюджета донякъде, може и целия, ама за стадиона - без КТБ просто забравете :!:

Брей , много врачки в тоя форум :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 юли 2014 11:29

кристи3 написа: Сигурно Василев не е най-почтеният и благ човек на света (то на такава позиция няма как и да е друго яче), вероятно в качеството си на шеф на банка е извършил множество постъпки, за които да бъде укоряван и съден, но поне започна нещо градивно и хубаво, което да остане за нашите деца и бъдеще (моля ви, не издребнявайте тук с клубните си пристрастия, защото това наистина би било твърде жалко) и наистина ще е жалко, ако допуснем да не бъде довършено до край.

Значи казваш,че парите не миришат. Може да са най-мръсните и престъпни пари, но щом са за нещо хубаво няма проблем. Ти ще вземеш ли пари например които са от трафик на хора или наркотици за да си подпомогнеш нещо, каквото и да е. Опитваш се да вкараш морал, но според морала ти нека да започнат всички престъпници да дават по някое евро за добра кауза и да им се радваме и хвалим и всичко ще си е наред. Престъпниците на свобода и правят каквото си искат и дават малко трохи да замажат очите на хората и всички да сме доволни от една такава система. Думите ти могат да се тълкуват като съучастие в престъпление.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 02 юли 2014 11:31

boabbb написа:Любо си заминава в този случай :!: Няма да ви стои за 6 бона ;)

Ей Богу,
Любо го боли фара дали ше взима пари от Ботев или не, на него заплатата от национала си му върви,а всичко което е отгоре е...отгоре ако се сещаш.
В Ботев ще има възможност да се занимава всеки ден с футбол,да развива млади играчи и т.н., в кой точно друг отбор ще има такъв шанс без да напусне при това работата си в национала....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 юли 2014 11:32

Тътен не знам, ама мирише на изгорели рекламни пана :?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”