Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 03 авг 2011 00:16

milan199440barca написа:В "Свободна зона" е темата. Аз лично съм "За" по много причини. Най-вече заради бъдещия живот на детето

Дил До е умно момиче, което "кара" леко и безопасно, вероятността да спука гума е нулева, защото в последно време раздава любовта си само на неодушевени премети. Не съм видял подходящ виц, не съм я забременил ;) .

Е аз вече се изказах тук. Не ми се пише пак роман. :mrgreen:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 03 авг 2011 00:21

Е, що? Грешката става за 31 секунди. За толкова се пише едно мнение, а после цял живот си патим.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 авг 2011 00:24

milan199440barca написа:Е, що? Грешката става за 31 секунди. За толкова се пише едно мнение, а после цял живот си патим.

31 секунди.. дълго, нали? :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 03 авг 2011 00:30

По научному: идеята за туй флашче е взета от една реклама на МТЕЛ, което ни казва какво?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 авг 2011 00:35

Red_Girl написа:
milan199440barca написа:Нема, всички пишат реферати по сериозни теми, а то си е футболен форум. Малко смех требе. Ъхъ. Сподели ти, вашата женска гледна точка за абортите. Пича се хвали, че втори аборт е предизвикал, уеле-уелеееееееее...

Къде е тая тема. Ако знаеш как да се предпазваш няма и да стигаш до аборт. Ако стане фал, взимаш ескапел(малко с 30 лв се бръкваш) и всичко е ток и жица.
И все пак едно дете е много голяма отговорност. Имам племеница на 3 годинки,гледала съм я доста пъти още от бебенце и знам ква отговорност е и какво се изисква.И за едно младо момиче ще е много трудно да гледа дете само, без подкрепа от никого.Затова от гледна точка на това, че ако едно момиче не е готово да става майка и има други приоритети, по-добре да направи аборт докато е време. Отколкото да роди и да си захвърли детето в някой дом. Но от друга страна аборта е опасен и ако се прави тайно и не както трябва може след това да нямаш деца. Затова тази тема е много специфична и може да бъде видяна от различни гледни точки. Всичко зависи и от ситуацията, и от човека.

A кой я е карал тази същата героиня да ходи и да поема тоя риск? :roll: Като не е готова, няма да се шиба наляво и надясно. Стане ли фаул, сори майна, мисли как да му осигуриш нормално детство, другото е престъпление отвсякъде. Само не ми казвай "няма как", има ли желание, има и начини :geek:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 03 авг 2011 00:39

Red_Girl написа:Всичко, което сме дължим на Левски. Разбира се, не мога да отрека че агитката на Сините е по-добра от наш'та, но ние се мъчим да ви догоним

Точно! С което казвам чао на единствения форум в света, в който мненията излизат един час преди да бъдат написани. Нещо, само по себе си забележително. PHP-то тече със светлинна скорост и връща времето назад. Кандидатствайте, кандидатствайте в книгата, книгата на рекордите на Гинес, Гинес. Аре!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 авг 2011 00:39

Мартоо тука грешиш!!
Всичко става!!!И АБОРТА изобщо не е престъпление-защото до 3 месеца то още не е човек а фетус-по-добре изобщо да не се ражда-отколкото да го родиш и да нямаш възможност да го гледаш!!ТАКА ЧЕ ТВЪРДО ЗА!
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 авг 2011 00:41

milan199440barca написа:
Red_Girl написа:Всичко, което сме дължим на Левски. Разбира се, не мога да отрека че агитката на Сините е по-добра от наш'та, но ние се мъчим да ви догоним

Точно! С което казвам чао на единствения форум в света, в който мненията излизат един час преди да бъдат написани. Нещо, само по себе си забележително. PHP-то тече със светлинна скорост и връща времето назад. Кандидатствайте, кандидатствайте в книгата, книгата на рекордите на Гинес, Гинес. Аре!!!

След Жилина и Слован Братислава идва ред и на Спартак Търнава с ............ да се ебава. :lol: :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 03 авг 2011 00:47

cska_90 написа:Мартоо тука грешиш!!
Всичко става!!!И АБОРТА изобщо не е престъпление-защото до 3 месеца то още не е човек а фетус-по-добре изобщо да не се ражда-отколкото да го родиш и да нямаш възможност да го гледаш!!ТАКА ЧЕ ТВЪРДО ЗА!

Диме, аз не ти говоря от законова гледна точка как се води, дали е престъпление или не. И не ми пука до кой месец как се казва с някакви биологически термини. Това е престъпление към себе си, бъдещето дете и към тези, които не могат да имат деца по една или друга причина! Не го приемам освен ако не е 100% сигурно, че ще има забавено развитие или физически малформации!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 авг 2011 00:48

Много остроумни са станали феновете на Бешикташ! :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”