Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Sstefanov » 01 мар 2025 18:24

Xarelax написа:
Sstefanov написа:
Xarelax написа:Доста въпросителни след срещата.
Дано най-накрая лидерите на Европа се събудят от зимния сън и им светне лампата.
Интерсна ще е реакцията на Русия след фиаското което се случи вчера.
Интересно ще е също останалите партньори на Украйна какво ще направят от тук нататък за прекратяване на войната и подкрепата към нея чисто военно и финансово. С тия голи приказки от рода на #Свассме няма как да стане номера.
Огромен шанс за Европа да тръгне по нов път.
Очакванията на Тръмп, че Зеленски ще е послушко и само ще кима и ще се съгласява с всичко което те предложат и ей така ще му измъкне минералите резко отидоха в канала.

В кой свят живееш? Ресурсите на Украйна отдавана са разпределени. Зърното е за Каргил и АДМ, минералите са за другите компании на Блекрок. В какъв свят живееш, където Зеленски успява да се противппостави на Тръмп и Ванс и като цяло н САЩ? Зеленски първео не представлява хората на Украйна, беше пионка платена от хората на Байдън за да може да се контролира прокси войната. Украйна няма съюзници от Европа, всичките лидери из ЕС им беше наредено и платено за да се застъпват за "свободата". Ако Тръмп и путин се разберат, Европа ще клекне.
Време беше краварите да си стъпят на краката и да покажат, че без тяхна помощ Украйна е една мижава държава, която само на думи е голяма.
Ако си мислиш, че пък в Европа, някой ще търпи да се пращат постоянно и още повече пари за Украйна, си в дълбока грешка. На хората им писна да плащат масрафа на някакви дебили и зеленски да си играят на война. Немците показаха, че им е писнало и ще има огромни промени там. Датчаните и на тях им писва и тук ще има промени. Макрон ще бъде изгонен а Фон пачата, скоро ще се крие по някое островче. Браво на Ванс, че беше прям и на Тръмп, че не търпи отрепки да се гаврят с нацията му.

Добре, че дедите ни не са мислили като вас.
До оня ден псувахте САЩ, кравари а-у сега сте доволни, нали е в полза на ония пияници от степите.

Каква пияница, каква полза за руският несретник :D Това, че не защитавам актьора, не ме прави русофил - явно си толкова промит и глупав, че не можеш да схванеш елементарни думи. Аз за всичките ми 56 години съм бил привърженик на Германия, Дания, Австрия и малко на републиканците в САЩ. Не ме интересуват руски олигофрени или още по малко украйнски дебили. А най вече напъващи се малки душици от България. Европа съм я виждал в разцвета си, както и сега я виждам в тотален колапс, заради трагични лидери и безмозъчно население. В държавата, в която живея (Дания), много бързо местните си смениха погледа върху нещата, след като се вижда, че Украйна се оказа една бездъмна яма за крадене на пари и пълна с лъжлива информация. Руската пропаганда няма никакво значение, тя си е ясна от 100 години. Но да говориш за нашите деди, те прави по смешен от цирков клоун. Ако не можеш да правиш разлика, между 1800 година и сега, значи или си най тъпото същество или наистина си за някоя клиника. Кажи ми защо Полша, Германия, България, Дания и още куп други държави се напълниха с добре угоени украйнски мъже ? Страхливите украйнски мъже предадоха собствената си страна, а сега ние трябва да ги спасяваме ? Говорил съм с 4-5 момчета, които работят при нас като подръжка от както са тук. Не вярват на Зеленски и не са останали, защото със сигурност ще бъдат убити. Дори те знаят, че тази война има само един изход. И той е УКРАЙНА да я загуби. Има 2 начина, да бъде избита или да сключи примирие. Това са вариантите, дали ми харесва на мен (естествено, че не), никой не ме пита. Украйнските олигарси, контролиращи зърното продадоха земята на Блекрок (Каргил и АДМ) и заминаха за UK. Ти нямаш и бегла представа какво се случва, цялата ти информация е от продажни про-руски и про-украйнски медии. Спирам да се занимавам с хора като теб, ти нямаш НИКАКВА представа, какво е чест и достойнство.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 мар 2025 16:24

Айде, пак газене в Германия. Убити и ранени ..... какъв ли е извършителят ?!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 03 мар 2025 23:06

https://money.bg/politics/evropa-ima-plan-za-eur100-miliarda-s-koyto-da-pomogne-na-bolni-industrii.html?utm_source=news.bg&utm_medium=article&utm_campaign=sidebar

Тия идиоти, които самите те съсипаха европейските индустрии с олигофрениите си, пак с "гениални" (и скъпоструващи) "идеи" ...... най-добре е просто да се разкарат и да си вземат с тях всички псевдо зелени простотии, това е единственият начин да се спаси европейската индустрия и икономика. Ако е възможно все още .....

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 мар 2025 23:12

https://money.bg/business/sarbiya-zapoc ... -fiat.html
Cъpбия зaпoчвa дocтaвĸи в Зaпaднa Eвpoпa нa пъpвитe пpoизвeдeни в cтpaнaтa мoдeли нa Fіаt

Между другото една от малкото електрички, дето изглежда яко, като изключим част от високия клас на дойче марките.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 мар 2025 23:24

Не знам, защо ама първото "нещо" за което се сещам като чуя Фиат е Multipa :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2025 23:32

Ох, дано Дони свърши нещо полезно и ликвидира тези зелени дивотии или поне фалира всички, които ги правят. И Мъск да се концентрира върху нормални коли.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 мар 2025 23:34

Thsmith написа:Ох, дано Дони свърши нещо полезно и ликвидира тези зелени дивотии или поне фалира всички, които ги правят. И Мъск да се концентрира върху нормални коли.

Нека си ги има, просто да работят на пазарен принцип, а не със субсидии за тях, а допълнителни такси или забрани за колите с ДВГ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 03 мар 2025 23:40

bubka написа:
Thsmith написа:Ох, дано Дони свърши нещо полезно и ликвидира тези зелени дивотии или поне фалира всички, които ги правят. И Мъск да се концентрира върху нормални коли.

Нека си ги има, просто да работят на пазарен принцип, а не със субсидии за тях, а допълнителни такси или забрани за колите с ДВГ.

:lol:
И аз искам да си легна тази вече с младите Памела Андерсън, Кармен Електра, Джени Маккарти и Виктория Силвстед и ако може Анита Екберг за муза, но някак си знам, че няма да попадна на професора и марти и няма да се върна в миналото и то в ролята на Хю Хефнър :lol: тЪ и с твоето желание толкова :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 03 мар 2025 23:55

Thsmith написа:
bubka написа:

:lol:
И аз искам да си легна тази вече с младите Памела Андерсън, Кармен Електра, Джени Маккарти и Виктория Силвстед и ако може Анита Екберг за муза, но някак си знам, че няма да попадна на професора и марти и няма да се върна в миналото и то в ролята на Хю Хефнър :lol: тЪ и с твоето желание толкова :lol:

Не ти разбирам иронията тука, а и не ми се занимава с глупости като цяло. Ще има хора, които ще искат да си купят електрички, дори и да не са бутани почти насила на пазара, както е сега. Просто пазарният им дял ще е по-малък.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 мар 2025 00:16

Ако не са бутани насила, това ще е продукт с изключително надута цена и ще е практически непродаваем. Да не говорим за зарядните станции ако някоя държава не ги набутва навсякъде без пазарен смисъл.
Този сегмент може да съществува успешно в днешно време само с чудовищен тласък от някого и с големи изкуствени оскъпявания и ограничения на конкурентите им от нормалния сегмент.
Говориш за продажба на пазарен принцип, който е толкова възможен колкото бляна ми.
Все едно да очакваш разумно действие от днешни либерали по чувствителните за тях въпроси.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”