Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Red_Neck » 30 яну 2025 13:40

Drunken_Master написа:
Red_Neck написа:Теб преди известно време не те ли навирах за пореден път в кучи гъз по темата? Казах ти да си гледаш черпаците на тъщата и да не се занимаваш с икономика. ;))

Ми помня, че беше точно обратното, ама карай...

Кое беше обратното? Аз ли станах за смях, като се изрепчих, че Русия била "най-големия икономически донор" за Европа преди войната? :)))) Ти от обикаляне по форуми май вече не помниш какви глупости си писал.

Drunken_Master написа:
Red_Neck написа:Искаш да сравняваме свиване на икономиката с 1 % и основен лихвен % на 21 пункта ли?
Кое според теб е "лек трус" и кое "даване на фира"?

Т.е. за теб е същото да се спре руския газ и да се води война в продължение на три години?

Мен причини не ме интересуват. През шланга ми е кой налагал санкции и кой превзема Киев 3-та година. То е ясно, че войната се отразява зле икономически на цяла Европа, ама аз не пиша през ден "санкциите работят", "Руската икономика расте" и "Германия колабира".
Аз коментирам, че на фона на 21% ОЛП свиване на икономика с 1% определено е лек трус.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 яну 2025 13:52

Red_Neck написа:Аз ли станах за смях, като се изрепчих, че Русия била "най-големия икономически донор" за Европа преди войната? :)

Ми самият факт, че в твоите очи съм станал за смях с подобно изказване демонстрира долу-горе за какво иде реч... Изображение Прост на квадрат...

Red_Neck написа:Аз коментирам, че на фона на 21% ОЛП свиване на икономика с 1% определено е лек трус.

Аха, сега вече стана "на фона", до преди няколко месеца с швабите нямало било проблеми, имало тук-таме някакви трусчета това-онова... Изображение

Бахти дебилския форум...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 30 яну 2025 14:13

Джорджеску изобщо не е пил путинско мляко
https://www.romaniatv.net/video-calin-g ... 50716.html
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 яну 2025 14:16

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 30 яну 2025 14:43

Drunken_Master написа:
Red_Neck написа:Аз ли станах за смях, като се изрепчих, че Русия била "най-големия икономически донор" за Европа преди войната? :)

Ми самият факт, че в твоите очи съм станал за смях с подобно изказване демонстрира долу-горе за какво иде реч... Изображение Прост на квадрат...

Добре, че работиш за тъщата, щото с толкова акъл не те виждам на свободния пазар на труда ... ;))))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 30 яну 2025 15:17

Red_Neck написа:
Drunken_Master написа:

Добре, че работиш за тъщата, щото с толкова акъл не те виждам на свободния пазар на труда ... ;))))

Недей така, бе, човек! Недей, сълзите напират направо... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 30 яну 2025 17:28

https://news.bg/int-politics/rekord-v-krazhbite-i-nasilieto-v-magazini-vav-velikobritaniya.html

Годишното проучване на престъпността на Британския консорциум за търговия на дребно (BRC) установи, че през годината до 31 август 2024 г. са извършени повече от 20 милиона случая на кражби, което се равнява на 55 000 на ден, струвайки на търговците на дребно общо 2,2 милиарда паунда (2,7 милиарда долара.

""Мулти културализмът"" навсякъде на Запад води до този резултат.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 яну 2025 01:22

https://www.youtube.com/watch?v=h2hmB_aAQGs

Португалци протестират срещу нелегалните мигранти. Защо ли си мисля, че не са го съобщили по нашите продажни телевизии...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 31 яну 2025 13:09

Северно македонците пък защо протестират и бойкотират срещу покачването на цените при положение, че нито са в ЕС, нито са въвели еврото и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 31 яну 2025 13:14

Тук има една дебилна шайка, дето защитават абсолютно всички западни извращения... Изображение
Изображение

Върни се в “Свободна зона”