Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Коронавирусът в България

Мнениеот Thsmith » 09 окт 2021 17:48

Оф... пак загрява като албански реотан.

Човека казва следната история.
Х отива и реално се ваксинира ( не се набутва с Х пари)
Х решава да изпрати снимка на своя код за да го използва и друг
Y, Z, B, C със снимката от неговия код влизат в едно или повече заведения.

Какви системи за заведения, какви набутвания, какви работи мислиш пак? Тази система евентуално ти посочва, дали обекта има пропуск /да/не/, а не ти дава право да влизаш в едно питейно заведения седмично и влезеш ли край и да ти светва "Има те в системата" :lol: :lol: :lol:

Иначе в БГ и за 200 лв може да си намериш място да не те боцкат, но да те "боцнат".
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 окт 2021 18:12

Системите може да са високотехнологични :lol: , като в Южна Корея и да те засекат на две места едновременно.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 окт 2021 18:30

Значи те боцкат за 200 лева, Смит?! Ми...лошо няма, работещо момче си значи! :)
Колкото до системите, ами...те сканират разни кодове, а и тези кодове се виждат! Та тук може и да мине номера да минат няколко души наведнъж с един код, ама в чужбина си проверяват, при това яко :!:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 окт 2021 19:22

Пак "конспирации" нЕкви ... :? :cry:

https://www.facebook.com/magdalena.raic ... 275915387/
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 09 окт 2021 20:10

Билито ни предупреждава за надвисналите опасности, но никоя организация не взема мерки и ей на - грипчето ни порази и съсипа икономиката на света за две години.

Ако всички бяха пшостъпии като Китай, Нова Зеландия и Австралия отдавна всичко да е приключило, но нали сме ера на либерастия и не мой ни затворите по къщите за две седмици.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 окт 2021 20:15

Thsmith написа:Къде ще светиш бре? Ти да не си коледна лампичка. Хайде стига глупости...
И аз нямам фалшив, а напълно истински сертификат. Всичко е напълно реално и вкарано в системата им.

Постнах го в една друга тема, ама май не ме разбрахте...
Bloomberg: "Abu Dhabi will use facial scanners to detect coronavirus infections at malls and airports starting Monday, after a trial of 20,000 people showed “a high degree of effectiveness.”
The technology can detect infections by measuring electromagnetic waves, which change when the RNA particles of the virus are present in the body"
Ако скенер засича РНК от конкретен вирус в тялото, може ли да засече РНК от същия вирус, получено чрез бодене с Файзер или Модерна? И като не го засече, могат ли да ти кажат: "Напълно истинският" ти сертификат е менте, щото не светиш както трябва."?
Не ме разбирай погрешно, далеч съм от мисълта, че имаме технология, която прави моментален РНК-анализ от разстояние. Но пък е перфектно оправдание, когато някакъв скенер ти каже: "Не си ваксиниран, нищо че имаш сертификат." и ти почнеш да питаш: "Ама какво има в тая ваксина, защо светя?"
Фалшивият сертификат може да коства 3 години на лекаря и 6 на сертифицирания, а явно може и да се открие. Колко време мислиш, че ще минаваш между капките с "реално вкарания в системата" сертификат? ;)

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 09 окт 2021 20:18

CSKA 78 написа:Копирано от официалния форум ЦСКА!
В голяма университетска болница близо до мен с над 10 000 служители..."

Това е положението в софийските болници сега, а извън София е направо...

Мдамммм, и коя е университетската болница в София с над 10 000 служители, че съм забравил?

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 окт 2021 20:30

Thsmith написа:
Кабинетът обмисля да въведе изискването за "зелен сертификат" навсякъде

От една страна върховна глупост и полицейщина. От друга страна това е един вид въздух за много бизнеси, особено предвид това, че реално никой няма да тормози хората за тези глупости.

Не съм много убеден в това нещо. Аз например напук няма да им стъпя в заведение, ако подкрепят такова нещо. Въпреки че би било детска игра да си извадя такъв сертификат.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 окт 2021 04:53

bubka написа:
Thsmith написа:
Кабинетът обмисля да въведе изискването за "зелен сертификат" навсякъде

От една страна върховна глупост и полицейщина. От друга страна това е един вид въздух за много бизнеси, особено предвид това, че реално никой няма да тормози хората за тези глупости.

Не съм много убеден в това нещо. Аз например напук няма да им стъпя в заведение, ако подкрепят такова нещо. Въпреки че би било детска игра да си извадя такъв сертификат.

Чакай сега, това всичко е проформа. Нали не очакваш, че някой реално ще ти иска сертификат или ще те изгони без него за да му седи отворено, но празно заведението? Всичко това е просто за да се "облече" по някакъв начин функционирането на заведенията и затварачите да нямат толкова голямо поле за атака. Включително ако има някакъв натиск от Европа.

CSKA 78 написа:Значи те боцкат за 200 лева, Смит?! Ми...лошо няма, работещо момче си значи! :)
Колкото до системите, ами...те сканират разни кодове, а и тези кодове се виждат! Та тук може и да мине номера да минат няколко души наведнъж с един код, ама в чужбина си проверяват, при това яко :!:

С този аватар не е изненадващо, че имаш подобно мислене и подсъзнание. Сигурно и розовото ти е любимия цвят.

Иначе аз без да съм се интересувал подробно от темата, доколкото знам имаше доста спорове по въпроса с личните данни около тези сертификати и се твърдеше, че те са само за да покажат зелено или червено относно статуса на даден човек, а не да запазват данни къде ходи, дали е влязъл в различни места по сходно време и изобщо кога и къде е влязъл или не.

---
Реал: Това за скенера са небивалици според мен. Може и да бъркам, но не го вярвам докато не го видя.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 окт 2021 07:56

Real написа:
Thsmith написа:Къде ще светиш бре? Ти да не си коледна лампичка. Хайде стига глупости...
И аз нямам фалшив, а напълно истински сертификат. Всичко е напълно реално и вкарано в системата им.

Постнах го в една друга тема, ама май не ме разбрахте...
Bloomberg: "Abu Dhabi will use facial scanners to detect coronavirus infections at malls and airports starting Monday, after a trial of 20,000 people showed “a high degree of effectiveness.”
The technology can detect infections by measuring electromagnetic waves, which change when the RNA particles of the virus are present in the body"
Ако скенер засича РНК от конкретен вирус в тялото, може ли да засече РНК от същия вирус, получено чрез бодене с Файзер или Модерна? И като не го засече, могат ли да ти кажат: "Напълно истинският" ти сертификат е менте, щото не светиш както трябва."?
Не ме разбирай погрешно, далеч съм от мисълта, че имаме технология, която прави моментален РНК-анализ от разстояние. Но пък е перфектно оправдание, когато някакъв скенер ти каже: "Не си ваксиниран, нищо че имаш сертификат." и ти почнеш да питаш: "Ама какво има в тая ваксина, защо светя?"
Фалшивият сертификат може да коства 3 години на лекаря и 6 на сертифицирания, а явно може и да се открие. Колко време мислиш, че ще минаваш между капките с "реално вкарания в системата" сертификат? ;)

Според мен, без да съм сигурен, че съм прав, това е поредната от многото им измами около тази световна кретения. Бяха написали пък, че в Маями ще използват кучета да надушват к0rонаVирОс. :lol:
https://www.miamiherald.com/news/busine ... 86973.html
Before they go to work, dozens of Miami International Airport employees have been put to the sniff test from a pair of specially trained dogs that can detect COVID-19
.

Кой ти е личния лекар?
- Шаро.
:lol:
2000 години цивилизация и накрая това.

А относно сертификатите ме учудва колко лаишки значи са го направили. Да са проявили човещина и да е нарочно? Или са толкова овчеумни, колкото и стадото?

Върни се в “Свободна зона”